Eylül dostluğumuza burada devam (:

Gezmeye bünye dayanmıyor tabi, dinlen diye sana sinyal veriyor..

aynen ya bazen bünyeme hak veriyorum. bu hafta

ptesi evdeydik.
salı eşim maçta ben arkadaşla tophanedeydim.
çarşamba eşimle tophaneye gittik.
perşembe anneme gitmeyi düşünüyorum.
cuma kvdeye görümcemin doğum günü
cumartesi lazere gideceğim. eşim maça
pazar ikimiz yine gezeriz.

sonra yine sar baştan çocuk bizden korktu ondan gelmek istemiyor galiba

Gelince bana vakit ayıramazlar diye korkuyordur Canım şaka bir yana senin bu tempona

buradanda günaydın diyim

sabah hava çok frnaydı bende üstüste giyindim bebemi sardım sarmaladım ama hava açtı şimdide

bir sürü işim var ama yapmaya mecalim yok çok uyukum var

sabah doktora gidecektik erkenden kalktık hazırlandık sonra ben kağıda bir baktım randevum meğersem 11 nisan haftaya perşembe günüymüş sonra tekrar kocam giysileri ile uyudu banada fırça attı tabi

GALİBA bunların kıçı yer görmüyor diyor gelmiyor işte

öyle böyle gidiyor çocuk olunca gezemeyeceğim diye şimdiden abarttıkça abarttık

cocuk olunca daha çok gezilir hadi deniz kenarına götürelim hadı at binmeye hadi hayvanat bahcesine hadi cocuk hava alsın bahane daha cok o zaman

Kizlar gelemiyorum. Bir yandan ders calisiyorum. Bir yandan torpil olaylari geliyor kulagima. Millet guvenlik arastirma formuna bile buyuk dayilarinin isimlerini yazmisti hep.Bosa mi bu kadar yorgunlugum, stresim diyorum((( orada calisan arkadasim bile bulabilirsen ayarla birini dedi bu gun

cocuk olunca daha çok gezilir hadi deniz kenarına götürelim hadı at binmeye hadi hayvanat bahcesine hadi cocuk hava alsın bahane daha cok o zaman

BİZİMKİ hiç sıkılmaz o zaman paso gezeriz

akşama balık yapıcaz :125: canım nasıl istedi ya similla bahsedince

valla torpil artık her yerde özel sektörde hastanede okulda ordada vardır sasırmam

ama hamile hamile tüm içtenliğimle söylüyorum umarım sen girersin şu işe

siyahdeniz sana eltimin doktorundan bahsetmiştim mehtap hanım doktoru tanımıyorum nette araştırmak lazım sadece kızdığım bşy olmuştu bebek çok iri doğuramazsın zorlanırsın demiş sezeryan yapmıştı oysa ki bebek 3 buçuk kilo bile yoktu çok zayıftı hatta şuan bile çok zayıf bi kızı var yani o tombik bebeklerden değil ki eltimin baseni normalden çok geniştir normal doğuma çok müsait niye öyle oldu bilmiyorum ama o doktorun iyi olduğunu gidenlerden duyuyorum

ya artık normal doğuran çok az ya, 8 ay normal doğurursun diyip son anda çatın dar oran dar buran zor diyip sezeryana alıyorlar. Hizmet hastanesini çok beğendik eşimin aklına nerden geldiyse doğum burda olur falan dedi. Dediğim gibi arkadaşımda orda ya hep yanımda olur yardımcı olur.
Pazartesi eşim için dr a gittik hizmete, size yazmayı unuttum tahlil yaptırdık sabah 9 dan akşam 5e kadar hastanedeydik sonuçlar kötü çıktı tabiii, dr biyopsi yapalım çapada dedi ama biraz daha bekleyelim biz dedik. Başka bir ilaç verdi 3 ay onu kullanıp 3 ay sonra gdiecezğiz eğer değerler düşmediyse biyopsi yapılıp tedavi uygulanacak. :2:

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun

hizmet hastanesine hiç gitmedim ama çok övüyorlar eltim daha önce yaşam da doğum yapmıştı şimdi dr.hizmette diye oraya gitti ultrason cihazı bile diğer hastanelere göre süper gösteriyo dr.söylemeden ben bile çok net görüyorum ne nerde diyo ve doğum sırasında olabilecek her türlü aksiliğe karşı hem anne hem bebek için her türlü imkan ve doktor varmış

aynen canım hatta doğum odalarına lohusa şerbeti veriyorlarmış odaları süslüyorlarmış vs. içimize sindi ve en önemlisi evimize yakın. Bakalım ksmet.

annem bbekle ilgili şimdiden planlar kurmuş kafasında geçen akşam anlattı. işte lohusa şerbeti yapacakmış . sonra o zaman emekli olunca kendi emekli maaşını torununu harcayacakmış minik şişelere mandalina kolonyası yapacakmış
o anlattıkça mest oldum ya kadının dünyadan haberi yok planlar yapıyor

pazartesi eşimle diyete başladıksabah kahvaltı yaptık vs. sonra hastanede geçirdik günü sinir olduk, üstüne dr kötü şeyler söyleyince çok moralimiz bozuldu çıkışta o ruh haliyle kebapçıya gittik kaç gündür hep bişey çıktı yemek düzenimiz bozuldu sabah diyet kahvaltı yapıyoruz ama öğle ve akşam allah ne verdiyse yiyoruz ama bugün çok düzenli besleneceğiz kararlıyız... Ben 61 eşim 102 yaz geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…