- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.941
Gezmeye bünye dayanmıyor tabi, dinlen diye sana sinyal veriyor..
aynen ya bazen bünyeme hak veriyorum. bu hafta
ptesi evdeydik.
salı eşim maçta ben arkadaşla tophanedeydim.
çarşamba eşimle tophaneye gittik.
perşembe anneme gitmeyi düşünüyorum.
cuma kvdeye görümcemin doğum günü
cumartesi lazere gideceğim. eşim maça
pazar ikimiz yine gezeriz.
sonra yine sar baştançocuk bizden korktu ondan gelmek istemiyor galiba
Gelince bana vakit ayıramazlar diye korkuyordurCanım şaka bir yana senin bu tempona
GALİBA bunların kıçı yer görmüyor diyor gelmiyor işte
öyle böyle gidiyor çocuk olunca gezemeyeceğim diye şimdiden abarttıkça abarttık
cocuk olunca daha çok gezilir hadi deniz kenarına götürelim hadı at binmeye hadi hayvanat bahcesine hadi cocuk hava alsın bahane daha cok o zaman
Kizlar gelemiyorum. Bir yandan ders calisiyorum. Bir yandan torpil olaylari geliyor kulagima. Millet guvenlik arastirma formuna bile buyuk dayilarinin isimlerini yazmisti hep.Bosa mi bu kadar yorgunlugum, stresim diyorum((( orada calisan arkadasim bile bulabilirsen ayarla birini dedi bu gun
valla torpil artık her yerde özel sektörde hastanede okulda ordada vardır sasırmam
ama hamile hamile tüm içtenliğimle söylüyorum umarım sen girersin şu işe
siyahdeniz sana eltimin doktorundan bahsetmiştim mehtap hanım doktoru tanımıyorum nette araştırmak lazım sadece kızdığım bşy olmuştu bebek çok iri doğuramazsın zorlanırsın demiş sezeryan yapmıştı oysa ki bebek 3 buçuk kilo bile yoktu çok zayıftı hatta şuan bile çok zayıf bi kızı var yani o tombik bebeklerden değil ki eltimin baseni normalden çok geniştir normal doğuma çok müsait niye öyle oldu bilmiyorum ama o doktorun iyi olduğunu gidenlerden duyuyorum
canım geçmiş olsun
hizmet hastanesine hiç gitmedim ama çok övüyorlar eltim daha önce yaşam da doğum yapmıştı şimdi dr.hizmette diye oraya gitti ultrason cihazı bile diğer hastanelere göre süper gösteriyo dr.söylemeden ben bile çok net görüyorum ne nerde diyo ve doğum sırasında olabilecek her türlü aksiliğe karşı hem anne hem bebek için her türlü imkan ve doktor varmış
Siyahdeniz eşine geçmiş olsun..İlaçlar işe yarar biyopsiye gerek kalmaz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?