- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.921
Evt.yemek kolay allahtan.hamsi buglama.corba bile yapmicam cok var balik.bide salata.arkadaslar zaten
Günaydın işe yeni geldim bu aralar iyi değilim uykuya doyamıyorum ama misafirler gece 2 de gitti sonra duş aldım filan offff
Kızlar netim yok biliyorsunuz giremiyorum öyle bir göz gezdirdimde
Biz iyiyz çok şükür kızımla teyzelerinede video bile atıyoruz şov ypıyor
Kız aydasu oku oku kafam karıştı yazmadan duramadın kız aen nasıl 6 aylık oluon ben daha 7 yî bitiremedim :)) öyle ayı 4 e bölümce bizim halk hesabı tutmaz anacım :))
Maşallah vafi aydasu miracle ın bebişler büyümüş ozdnn ki ayrı minnoş :)
Öpüyore herkesi
Hamsi bitecek die surekli yiyoruz.cok seviyoruziyi bari yemekle uğraşmayacaksın. aslında tam yaza girmeden balık yemek lazım son kez
günaydın hanımlaaar.
yine hasta olarak bi güne daha başladım
heralde hap içemediğim için baya uzun sürecek iyileşmem.
sizler erkenden kalkıyorsunuz ya kıyamıyorum size hep dua ediyorum rabbim eşlerinize bol bol paralar versin sizde istediğiniz kadar evinizin keyfini sürün inş.
vafim valla bende uzun süredir öyleyim önceleri sırıtarak uyanırdım ama uzun süredir somurtuyorum eşim bile isyanlarda.
güler yüzümle güne başlamayınca günü çok kötü geçiyormuş ama elimde değil ki...
Haklısın ilaç içmeyince hastalık biraz daha uzun sürüyor ama sen bol bol dinlenip portakal suyunu iç kendini çabuk toparlarsın..
eşimde sabah şirinlik yapmaya çalışıyor ama atamadım daha üzerimden
Günaydın herkese...
miracle çok geçmiş olsun.Ne güzel eşin yardımcı oluyormuş.Benimki dengesiz olduğu için tam olarak nasıl davranacağını kestiremiyorum hamile olursam...
Kimse uykusunu alamamış anlaşılan bugün.Benide eşim arayıp uyandırdı işyerinden birine hastane randevusu almam için.Başım çok ağrıyor...
2 gündür sürekli yatıyorum vafim ama hiç bir fark yok malesef
artık bugün kalkıp evi temizlemem gerek ama bunu bile yatarak yazıyorum acayip halsizim minoset içtim baş ağrımı bile almadı.
ayy kocalarımıza da kıyamıyorum dört dönüyorlar etrafımızda
dün ben yemeğimi tam bitiremeden kalktım masadan azıcık uyumuşum içerde kocam mutfağı pırl pırıl temizlemiş bana bitki çayı yapmış getirmiş.
rabbim onları başımızdan eksik etmesin
ayy ne çok yazdım kalkıp pazara mı çıksam açılır mıyım acaba?
Hamsi bitecek die surekli yiyoruz.cok seviyoruz
bizde bu hafta yiyelim bari cumartesi yine lazer günümacı var.
sabahtan beri de boğazım ağrıyr 2 gündür tophaneye git nargile iç hasta edecek
Ne çektin be spedy bu nargile sevdasından
VALLA ya geberip gidicem hıııık diye ama hala içiyorum bide gittiğimizde 2 tane içmiş oluyoruz kafasını değiştiriyor.
ya kızlar kalbim ile karnımın arasında pıt pıt bişey atıyor sinir oldum ya sizce nedir rahatsız ediyor
arkadaşım sen bu sevdayı bırak zati, bebiş öncesi vücudunuzu niye yoruyorsunuz hem sen hem eşin zararlı şeylerle..
o dediğin pıt pıt arada bende de olur,uzun sürmez geçer ama..Bence bende yorgunluktan, midem rahatsız olduğu zaman oluyor..
bırakmak istedim ama yok ya yine aklım kayıyor son son son diye kaç kez gittik :26: bırakmam lazım eminim ama yapamıyorum ancak olunca herhalde bişey olur korkusuna bırakırım.
saatlerdin pıt pıt atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?