Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın işe yeni geldim bu aralar iyi değilim uykuya doyamıyorum ama misafirler gece 2 de gitti sonra duş aldım filan offff

Günaydın işe yeni geldim bu aralar iyi değilim uykuya doyamıyorum ama misafirler gece 2 de gitti sonra duş aldım filan offff

artık geceler kısa bende doyamıyorum sabah neredeyse ağlayarak uyanıyorum. dün gece 01:30 da yattım her gece en erken bu saatte yatıyorum çocuk işi bizi bozdu:2:

günaydın hanımlaaar.

yine hasta olarak bi güne daha başladım

heralde hap içemediğim için baya uzun sürecek iyileşmem.

sizler erkenden kalkıyorsunuz ya kıyamıyorum size hep dua ediyorum rabbim eşlerinize bol bol paralar versin sizde istediğiniz kadar evinizin keyfini sürün inş.

vafim valla bende uzun süredir öyleyim önceleri sırıtarak uyanırdım ama uzun süredir somurtuyorum eşim bile isyanlarda.

güler yüzümle güne başlamayınca günü çok kötü geçiyormuş ama elimde değil ki...

17.haftadan 18 e 1,5 cm boy atmış oğluşum

Kızınada maşallah annesi kocaman olmuş, ne güzel az kaldı kavuşmanıza

Haklısın ilaç içmeyince hastalık biraz daha uzun sürüyor ama sen bol bol dinlenip portakal suyunu iç kendini çabuk toparlarsın..

eşimde sabah şirinlik yapmaya çalışıyor ama atamadım daha üzerimden

2 gündür sürekli yatıyorum vafim ama hiç bir fark yok malesef

artık bugün kalkıp evi temizlemem gerek ama bunu bile yatarak yazıyorum acayip halsizim minoset içtim baş ağrımı bile almadı.

ayy kocalarımıza da kıyamıyorum dört dönüyorlar etrafımızda

dün ben yemeğimi tam bitiremeden kalktım masadan azıcık uyumuşum içerde kocam mutfağı pırl pırıl temizlemiş bana bitki çayı yapmış getirmiş.

rabbim onları başımızdan eksik etmesin

ayy ne çok yazdım kalkıp pazara mı çıksam açılır mıyım acaba?

Günaydın herkese...

miracle çok geçmiş olsun.Ne güzel eşin yardımcı oluyormuş.Benimki dengesiz olduğu için tam olarak nasıl davranacağını kestiremiyorum hamile olursam...

Kimse uykusunu alamamış anlaşılan bugün.Benide eşim arayıp uyandırdı işyerinden birine hastane randevusu almam için.Başım çok ağrıyor...

günaydın eftelya hoşgeldiiin...

saol canım benim.

valla bi çok erkek yardımcı oluyor canım o yüzden senin eşinde olur inş.

ki halini görünce dayanamayıp olması lazım cidden kolay bişey değil hamilelik ama bir o kadar da zevkli benim oğlan dünden beri öyle hızlı tekmeliyor ki içimden çıkarıp öpüp koklayasım geliyor.

kızlar dün akşam bizim oğlan hiç kıpırdamıyordu babası geldi sevdi oğlum hadi uyanda tekme at bakayım dedi ay nasıl kıpırdamaya başladı anlatamam hiç o kadar net hareketlerini hissetmemiştim harika bişey rabbim her isteyene nasip etsiiiiinnnn...

melisten görevi devralıp sloganı söylüyorum gerçekten bu güzel duyguları ne sebeple olursa olsun ertelemeyiiiin sonra pişman olursunuzzzz

kızlar benim karşı komşum kadın doğumcunun yanında çalışıyomuş yıllardır çok iyi tecrübeli bi doktormuş özel muayenehanesi var metroportta
bi ara ayaküstü konuşurken söylemişti ama aklımdan tamamen çıkmış eltim ilk hamile olduğunu öğrendiğinde dr.arıyodu ama hiç aklıma gelmedi yani pazar günü eltimi ben de gördü hamilemi diye sordu dikkatini çekti ona rağmen aklıma gelmedi yani ne iş yaptığı dün akşam kapımı çaldı bi form getirdi bi de hediye paketi eltine verirsin diye zaten akşam eltimde bana geldi paketten 2 şişe johnsons baby şampuan eğitim-yoga cdsi ve dergi filan çıktı formu doldurdu arada hediye gönderiyolarmış kadın başka varsa hamile tanıdıkların form getireyim dedi ben de oooo neredeyse bütün arkadaşlarım hamile bi ben değilim dedim bana form getirecek ahsene gittiğimiz gün size veririm doldurursunuz hediyeleriniz gelir

belki temiz hava iyi gelir, kendini çok yormadan biraz çık istersen..

Ne çektin be spedy bu nargile sevdasından

VALLA ya geberip gidicem hıııık diye ama hala içiyorum bide gittiğimizde 2 tane içmiş oluyoruz kafasını değiştiriyor.

ya kızlar kalbim ile karnımın arasında pıt pıt bişey atıyor sinir oldum ya sizce nedir rahatsız ediyor

arkadaşım sen bu sevdayı bırak zati, bebiş öncesi vücudunuzu niye yoruyorsunuz hem sen hem eşin zararlı şeylerle..

o dediğin pıt pıt arada bende de olur,uzun sürmez geçer ama..Bence bende yorgunluktan, midem rahatsız olduğu zaman oluyor..

bırakmak istedim ama yok ya yine aklım kayıyor son son son diye kaç kez gittik :26: bırakmam lazım eminim ama yapamıyorum ancak olunca herhalde bişey olur korkusuna bırakırım.

saatlerdin pıt pıt atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…