Eylül dostluğumuza burada devam (:

topiğimiz iyice hamişler ve çocuklular topiği oldu
daha dün evlilik hazırlığı yapıyoduk şimdi çoğumuz bebek bekliyo ne güzel

NE ÇEKTİNİZ BE KIZLAR ?

hamile kalacağım diye uğraştınız eee şimdi de nasıl doğursam diyorsunuz ne çektiniz be siz hahahha

dün izledim ama sürekli izlenecek gibi değil 5 dak. videoda sıkıldım

kızlar ya eski topikimize bakıyordum da ne kadar kalabalıkmışız

bi sürü farklı isim varmış can ciğer muhabbet ettiğimiz hatta semerta dikkatimi çekti o da bu ayda doğum yapacakmış çizelgesinde 13 gün var diyo

servet85 varmış oda 6 haftalık hamileymiş

öyle dolu dolu muhabbetler ediyormuşuz ki özledim valla o günleri

evet ya hele ki şu anlar çok durgunuz

Kızlar netim yok biliyorsunuz giremiyorum öyle bir göz gezdirdimde
Biz iyiyz çok şükür kızımla teyzelerinede video bile atıyoruz şov ypıyor

Kız aydasu oku oku kafam karıştı yazmadan duramadın kız aen nasıl 6 aylık oluon ben daha 7 yî bitiremedim :)) öyle ayı 4 e bölümce bizim halk hesabı tutmaz anacım :))
Maşallah vafi aydasu miracle ın bebişler büyümüş ozdnn ki ayrı minnoş :)
Öpüyore herkesi

Gunun ilk gunaydini benden..esim arabayi satmis tapu islemleri icin bende gitcekmisim..sonra sineklikci gelecek.aksam yemegede misafir var....ohohohooh

Günaydın...
dün hava fena yağmurluydu bahar havası gitti sanki kış geri geliyor :26:

Gunun ilk gunaydini benden..esim arabayi satmis tapu islemleri icin bende gitcekmisim..sonra sineklikci gelecek.aksam yemegede misafir var....ohohohooh

bugün bol koşturmalı bir gün olacak.

Gunaydin kizlar, ruyamda ozdeni gordum. İkiz bebekleri olmustu. Gece gec saatmis. Bebekler surekli agliyordu. Birini kucagima alip geziyorum odanin icinde ama bana misin demiyor. Sonra ilker geliyor oda susturamiyor. Sen diyorsun ki annene birakalim. Bebekleri alip ilkerle kayinvalidene birakiyorsun. Bari birini biraksaydiniz kadin ikisinede nasil baksin diyorum. Ozdende aman baksin diyordu.:))) totom acik kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…