Eylül dostluğumuza burada devam (:

ama artık akşamları evden de girebilicem dün multivınn aldı eşim 4 gb laptop da bugün geliyo ama yazılım yüklenmesi lazım ayrıca bugün eltime gidiyoruz ama bundan sonra gece gündüz burdayım hayatım KK napıcam bilmiyorum bağımlı oldum

kızlar burası son günlerde yavaş ilerliyor lütfen herkes buraya toplansınnnnnnnnn

Gündüzleri bomboş, akşamları in cin top oynar artık

akşam eve gittiğimde yoğun bi gaz kokusu vardı çok fena hemen igdaşı aradım gelip baktılar kombinin borusu delikmiş ordan gaz sızıyomuş balkonda ve kapısı kapalı olduğu halde nasıl eve yayılmış koku ama igdaş acil duruma bakıyomuş sadece siz yaptıracaksınız dedi akşam akşam tesisatçıyı nerden bulalım kaldı tabi gece zehirlensek ne olacak acaba acil duruma girer mi :18:
neyse benim şu problemli banyom için c.tesi sigortadan geleceklerdi şimdi aradım onu da yapacaklar geldiklerinde

biz geldik yineeee..

ama paşamla bi sürü iş yaptık.

pazara gittik geldik,buzdolabını temizledim.3 makina çamaşır astım,balkon yıkadım,ev süpürüp sildim

daha yeni oturdum akşama da balık aldık babamız kızartacak bize balkonumuzda.

siyahdeniz eşine çook geçmiş olsun inş ilaçlara cevap verir de hiçbişeyi kalmaz canım.

valla kızlaaaar toplaşın yaaaaa düm 100 sayfa diğer topikimizi okudum muhabbetler muhabbetler...

Oh bee,oturdum nihayet.Balkonla uğraşıyorum sabahtan beri.Küçücük balkon,sağolsun kuşlar batırmış heryeri.Kombimiz balkonda,dolabın içinde.Durmadan oraya geliyorlar.Bi çare bulmam lazım buna.Canım çıktı.Çamaşırlarımıda astım,nefes nefese kaldım valla...

Hanzade hayırlı olsun vınn'ınız.Bizimkinin süresi bitti.Zaten son 2 ay kala metronet bağlattık,ona gerek kalmadı.
Bizde hemen alır almaz kullanabileceğiz sanmıştık.Hafta sürmüştür programın yüklenmesi bilmem neyi.Ama bizim şanssızlığımızdandı tabii...

oh ellerine sağlık eftelya

ooo miraclem sen iyileşmişşsin canım. Çok sağolasın...

çok şükür canım iyiyim artık.sadece çok çabuk yoruluyorum eskisden zeyna gibi heryeri yapardım şimdi yavaş yavaş yapabiliyorum.

ya kızlar ya insanlar bana misafirliğe gelmek istiyorlar şöyle anlatayım ev hanımı olup pasta börek yemeye alışmış tipte çene çalmaya ama ben çok iyi değilim normalde misafiri çok severim

ama amaçları belli günlerini çeneyle pastayla doldurmak kabul etmesem çok mu ayıp olur bebeğim olunca zaten yine gelecekler

Istiyorlrarsa cagir 1 2 cesit yapar gecistirirsin.direkt bebege gelmektense bole kayn.asirsiniz.bende gecen gun ilk def komsuyu cagirayim dedim kahve icmeye.gittim oda evde yoktu sansima

Istiyorlrarsa cagir 1 2 cesit yapar gecistirirsin.direkt bebege gelmektense bole kayn.asirsiniz.bende gecen gun ilk def komsuyu cagirayim dedim kahve icmeye.gittim oda evde yoktu sansima

yok cnm komşularım değil ki uzak samimi olmadığım arkadaşlar ki 2 defa geldiler ayrıca en az 10 çeşit pasta hazırlıyorlar kendi aralarında mecbur benden de beklerler

yoksa komşularımla çok samimiyiz gelir gideriz sürekli saolsunlar

Ben geldim kafam kazan gibi :)
akşamları hanzade ile takılıriz forumda ben akşam bakıyorum bazen
akşam bebeğim için biberon aldım bebedorda kampanya vardı yavaş yavaş dizerım böyle :)
ne yemek yapsam bilemedim bugün fikir verin bana

merhaba kızlaar, hepinizi çok özledim yaa, bugün eşim yok bende geldim geçmişi okudum hemen. ne güzel sohbetler etmişsiniz ben hep kaçırmışım işlerim çok yoğun facemi bile açıp bakamıyorum, yasak falan yok kimsenin bilg.ıma baktığıda yok ama yoğunluktan giremiyorum, zaten çoğu zaman dışarda oluyorum. akşamlarıda pek evde olmuyoruz araba aldık alalı. işten de bazen geç çıkıyorum ya dışarda yiyoruz ya ailelere gidip yiyoruz.

bende durumlar böyle, işimden memnunum çok şükür, zaman çabuk geçiyor ve kendimi geliştiriyorum mesleğimi iyice öğreniyorum. birde mayıstaki sınavıma çalışabilsem daha iyi olacak çünkü sınavı geçemezsem bu işin bi anlamı kalmaz. sınavı geçersem de deneyimli olmuş olacam burda maaşım iki katına çıkacak veya istersem başka yerlerde de güzel işler bulabileceğim.. banada dua edin lütfen kızlar geçeyim sınavımdan.

dapnecim tatlım kıyafet aldın mı bilmiyorum bende genellikle klasik giyiyorum.. t-box ta da güzel tek ceketler var dar kesim spor klasik karışımı, ben geçen sezon indirimden almıştım herşeyin üstüne uyuyor ve tam oturuyor.. birde park bravodan aldığım kumaş pantolon ceket takımım vardı, tek pantolon tek ceket falanda almıştım bi indirim zamanına denk geldiğimde, onların kalıplarıda güzel, ayrıca kotonda gerçekten güzel klasik kıyafetler var. boyner, ykm gibi birçok markanın birden satıldığı yerlerden bulabilirsin. çarşıyıda gez bazen hiç markası bile olmayan çok kaliteli güzel kalıplı kıyafetler oluyor.

miraclecım hastaymışsın ama iyileşmişsin çok şükür.

İyi aksamlar. Landflovers canim sanada basarilar diliyorum. Hayirlisiyla guzel bir sonuc alirsin insallah. Kiyafet konusunu mango, kotton ve sislide ayhan diye bir magaza var. Unludur bayaga oralardan toparladim.

Kizlar sizinle takilamiyorum ozluyorum burayi. İnsallah pazartesiden itibaren donecegim:)))

melis facede grup açmış eklemişsin benide canım ben çıktım görünce hemen gruptan. kusura bakma yani burda yazdıklarımı faceden herkesin bilmesini istemem.. yanlış anlama ama ekleme lütfen beni olur mu

Gunaydinlarrrr.....

melis facede grup açmış eklemişsin benide canım ben çıktım görünce hemen gruptan. kusura bakma yani burda yazdıklarımı faceden herkesin bilmesini istemem.. yanlış anlama ama ekleme lütfen beni olur mu

Cnm o grubu gizli acti saniyorum.yanisadece gruptakiler gorebiliyor

günaydın kızlar..herkes iyidir umarım..
pc miz bozuldu evde nete giremiyorum artık..annemdeyim bugünde..
cuma pazarına gidicez kadıköye fon perde için kumaş bakmalıyım..

daphane başarılar canım..geçiceksin Allahın izniyle..
landflowes başarılar sanada kuzum..
miracle geçmiş olsun tatlım..Allah acil şifalar versin..
unuttuğum varsa affola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…