- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.961
ama artık akşamları evden de girebilicem dün multivınn aldı eşim 4 gb laptop da bugün geliyo ama yazılım yüklenmesi lazım ayrıca bugün eltime gidiyoruz ama bundan sonra gece gündüz burdayım hayatım KK napıcam bilmiyorum bağımlı oldum
Oh bee,oturdum nihayet.Balkonla uğraşıyorum sabahtan beri.Küçücük balkon,sağolsun kuşlar batırmış heryeri.Kombimiz balkonda,dolabın içinde.Durmadan oraya geliyorlar.Bi çare bulmam lazım buna.Canım çıktı.Çamaşırlarımıda astım,nefes nefese kaldım valla...
Hanzade hayırlı olsun vınn'ınız.Bizimkinin süresi bitti.Zaten son 2 ay kala metronet bağlattık,ona gerek kalmadı.
Bizde hemen alır almaz kullanabileceğiz sanmıştık.Hafta sürmüştür programın yüklenmesi bilmem neyi.Ama bizim şanssızlığımızdandı tabii...
ooo miraclem sen iyileşmişşsin canım. Çok sağolasın...
Kizlar gelemiyorum. Bir yandan ders calisiyorum. Bir yandan torpil olaylari geliyor kulagima. Millet guvenlik arastirma formuna bile buyuk dayilarinin isimlerini yazmisti hep.Bosa mi bu kadar yorgunlugum, stresim diyorum((( orada calisan arkadasim bile bulabilirsen ayarla birini dedi bu gun
oh ellerine sağlık eftelya
çok şükür canım iyiyim artık.sadece çok çabuk yoruluyorum eskisden zeyna gibi heryeri yapardım şimdi yavaş yavaş yapabiliyorum.
ya kızlar ya insanlar bana misafirliğe gelmek istiyorlar şöyle anlatayım ev hanımı olup pasta börek yemeye alışmış tipte çene çalmaya ama ben çok iyi değilim normalde misafiri çok severim
ama amaçları belli günlerini çeneyle pastayla doldurmak kabul etmesem çok mu ayıp olur bebeğim olunca zaten yine gelecekler
Istiyorlrarsa cagir 1 2 cesit yapar gecistirirsin.direkt bebege gelmektense bole kayn.asirsiniz.bende gecen gun ilk def komsuyu cagirayim dedim kahve icmeye.gittim oda evde yoktu sansima
melis facede grup açmış eklemişsin benide canım ben çıktım görünce hemen gruptan. kusura bakma yani burda yazdıklarımı faceden herkesin bilmesini istemem.. yanlış anlama ama ekleme lütfen beni olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?