Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ben yine sacimi boyatmaya karar verdim.kendi rengine boyucam.
dumduz mu boyatim sizce?
Yoksa arada bu saclarimdan biraktirayimmi? Arada balyaj gibi durur.
Ne dersiniz

gaza getirme beni smillaaaaaaa.... zaten zor tutuyorum kendimi yarın gidip boyatasım var benimdee :18::18: hamilelik düşündüğüm için kalıyorum öyle... bu ay olmadı zaten bişey henüz. ara vermeyi düşündüm bebek için, ama yinede belli olmaz tabi, en son benimde bal köpüğüydü ve çok yakıştırmıştı herkes.. hadi bu ay boyattım diyelim iki ay sonrada hamile oldum sonrasında nolacak diyede düşünüyorum, bende kendi rengine boyatıp aralara balyaj yaptırmayı düşünüyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarr ben de günlerdir düşünüyorum sizce siyaha mı döneyim saçlarımdaki karamelde mi kalayım :)

Yardımcı olun bana daaa

Ooo herkes saç boyatmayı düşünüyor.Bende bir değişiklik yapmak istiyorum artık ama karar veremiyorum.Birde kuaförde mi boyatayım yoksa kendimmi boyayayım bilemiyorum...

Bu arada şu whatsapp denen zımbırtı telefonumla uyumlu değilmiş,bilgisayarada inmiyor nedense...

DUYURU!!!!!!
ahsen ve ahsene gidecek olan kızlar 27 nisan diye konuşmuştuk ama bizim haftaya olan günümüzdeki arkadaşın şehir dışından anneannesi filan geldiği için 27 sine ertelemek istiyor sizin için uygunsa 4 mayıs c.tesi olabilir mi??? cevap verirseniz sevinirim olumlu olursa daha da sevinirim kusura bakmayın böyle olduğu için ama benim elimde olan bşy değil maalesef

Son düzenleme:

Canım şuan benim için uygun..

ben yine acıktım şimdi çayın yanına ekmek arası patates püresi yapıp yemeyi düşünüyorum

ama akşam için bşy yok sporum var eşim gelecek kahvaltılıkla mı geçiştirsek zaten hiç kahvaltı yapmıyoruz bozulmasınlar pazar günü almıştık kahvaltılık bitirmemiz lazım

Eski rengine don.2 sene kal.sonra yine boyat.offf kadin olmak cok zor :)
Benim zemin acik renk.koyuda boyasam sanirim acilir zamanla..yarin gitmeyi planliyorum vazgecmezsem ins

Sıkıldım 6 olmasını bekliyoruz keşke iş bitince çıkabilsek

dün eltime gittik arkadaşlarda gelecek demitim ya bekledik gelmediler eşi 5 aylık hamileydi 2 gündür bebeği hareket etmiyomuş ve sancısı varmış dr.a gitmişler bebek rahime sıkışmış belden aşağısı görünmüyomuş yani sadece ellerini oynatıyomuş yazık ya ama allahtan ayakları ya kafası sıkışsa allah korusun kız çok haraket edip iş yaptı heralde rahim şişmiş ondan bebği kapatmış gevşetici ilaç vermiş dr dinlenmesi gerekiyomuş akşam ziyaretine gittik oturduk biraz moral olur diye aman kızlar dikkat edin evi b.. götürsün boşverin kendinizi zorlamayın

ayy ben teli çok kullanamıyorum müdür var ya acil söylicem bşy olunca yazıyorum ama sizi tamamen okuyorum her cümleyi bugün eşim iş yerime geldi laptopu vını ayarladı akşam evden de girerim artık bundan sonra özgürlük ohh be rahatladımmmmmmmmm ne büyük eksiklikti bekarken de alışmıştım hem de nette vakit geçiriyodum aslında çok iyi bşy değil ama gerekli bşy kesinlikle

Kızlar nete girdim ama kasam tutmuyordu ona bakıyorum elle saydım paramı evet tarih bana uyuyor şimdilik problem yok gelirim

Daphne inşallah çok güzel geçer canım çok istiyorum kazanmanı
ben güzel bir işe girdim herkes girsin mutlu olsun bol para kazansın :)
biz bu akşam şubedeyiz sistemsel hata var kasa tutmuyo yarın yola çıkıyoruz alışveriş yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…