Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın

speedy geçmiş olsun canım
miracle ustalar geldi bu hafta içi tadilat olacak 1-2 fayans sadece kırılacakmış küçük bi yermiş

cumartesi sabahladık çok güzeldi dün saat 11 de kalktık kahvaltı yaptık ben eve döndüm anneme geçtim eşim işe gitti annemin camlarını sildim perdelerini yıkayıp ütüledim yemek pişirdim akşam üstü annemler geldi ankaradan yani annem teyzesi kardeşim ve anneannem babama sürpriz oldu haberi yoktu annemlerin geleceğinden

günaydın hanımlar
c.tesi hsg çektirdim gerçekten acılı bir film çekme durumu oluyormuş adet sancısı diyorlar ama demek ben hiç adet sancısı çekmemişim onu anladım..neyse sonuçları hemen aldık sağ tüpüm tıkalı çıktı sol tüpüm açık dr.her hangi bir müdahaleye gerek yok şuan dedi.ama hamile kalma şansım %50 ye düşüyormuş budurmda.her kadın bir ay sağda bir ay solda yumurtlarmış doktorum her ay takip edecekmiş nezaman ki yumurtam sol tarafta oluşmuş ozaman ilaç verecekmiş.yumurtlama hormonumda sınırdaydı eşimin sperm sayısıda sınırda bizim bu nedenle buzamana kadar olmamış anlamış olduk.yarın kendi dr.ma göstericem bakalım o ne diyecek,bebek sahibi olmak meğer ne kadar zormuş hemen hamile kalanlar inanın çok şanslısınız inş.bizimde yüzümüz güler sonunda..
sizlerde iyisinizdir umarım ben bayağı yoğunum arada gelirim yine öptüm sizleri

Ctesi zaraya gittim.instagramda gormussunuzdur leoparli spor ayakkabi var bebisler icin..60 tl ydi

Erkek annelerine tavsiye ederim.harika seyler vardi erkek bebisler icinde.super kombinlemisler.birazcik pahali tabi

Surekli aklima geliyir.CITLENBIK nerdesinnnnnnnnnnnnnnn

Hah hg merak ediyoruz kac gundur.bu sonucun iyi tarafi artik nerde sorun oldugunu anlamaniz oldu en azindan.artik tedaviye baslayablirsiniZ.ins en kisa zamanda guzel haberler gelie

hemen neden tedaviye başlamıyor.
inşallah en kısa sürede sende bu güzel haberi yaşarsın canım bebek yapmak gerçekten zormuş bunu bende anladım.

canım durumu öğrenmiş oldun, ona göre hareket edip inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız..

hemen neden tedaviye başlamıyor.
inşallah en kısa sürede sende bu güzel haberi yaşarsın canım bebek yapmak gerçekten zormuş bunu bende anladım.

valla işte benm dr.ne diyecek yarın görücez ama ordaki dr.öyle dedi muhtemelen diğer ay vericektir yumurtlamayı artırıcı ilaç buay artık birşey olmaz zaten hsg için antibiyotik kullandırttı dr.

Chitlenbik bu film olayına atlattın ne güzel en azından şimdi nedenler belli ona göre tedavi uygulanır ve hemen sonuç alınır inş.güzel haberler bekliyoruz canım

speedy geçmiş olsun canım eşine..

oğluşumda bende iyiyiz canım, sadece azıcık uykumuz var

H.sonu bende H&M gittim güzel şeyler vardı da kasanın kuyruğunu görünce vazgeçtim, sakin zamanda gitmek gerek..

Babası oğluna motor baskılı sweatshirtler aldı,sonrada diyorki büyüyünce ya binmek isterse, sen biniyorsun şimdiden alıştırıyorsun tabi istiycektir diyince kara kara düşünmeye başladı şimdiden

kızlar eeose kirpik serumu almıştım çok bi fark göremedim adamlara mail attım hiç memnun kalmadım filan diye bir sürü tıbbi mantıklı açıklamalar yaptılar kendilerinden o kadar eminlerki bana bugün ücretsiz olarak gönderdiler kullanın sonucunu tekrar mutlaka bildirin dediler kullanalım bakalım fiyatı 93 tl normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…