- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.041
günaydın
speedy geçmiş olsun canım
miracle ustalar geldi bu hafta içi tadilat olacak 1-2 fayans sadece kırılacakmış küçük bi yermiş
günaydın hanımlar
c.tesi hsg çektirdim gerçekten acılı bir film çekme durumu oluyormuş adet sancısı diyorlar ama demek ben hiç adet sancısı çekmemişim onu anladım..neyse sonuçları hemen aldık sağ tüpüm tıkalı çıktı sol tüpüm açık dr.her hangi bir müdahaleye gerek yok şuan dedi.ama hamile kalma şansım %50 ye düşüyormuş budurmda.her kadın bir ay sağda bir ay solda yumurtlarmış doktorum her ay takip edecekmiş nezaman ki yumurtam sol tarafta oluşmuş ozaman ilaç verecekmiş.yumurtlama hormonumda sınırdaydı eşimin sperm sayısıda sınırda bizim bu nedenle buzamana kadar olmamış anlamış olduk.yarın kendi dr.ma göstericem bakalım o ne diyecek,bebek sahibi olmak meğer ne kadar zormuşhemen hamile kalanlar inanın çok şanslısınız inş.bizimde yüzümüz güler sonunda..
sizlerde iyisinizdir umarım ben bayağı yoğunum arada gelirim yine öptüm sizleri
günaydın hanımlar
c.tesi hsg çektirdim gerçekten acılı bir film çekme durumu oluyormuş adet sancısı diyorlar ama demek ben hiç adet sancısı çekmemişim onu anladım..neyse sonuçları hemen aldık sağ tüpüm tıkalı çıktı sol tüpüm açık dr.her hangi bir müdahaleye gerek yok şuan dedi.ama hamile kalma şansım %50 ye düşüyormuş budurmda.her kadın bir ay sağda bir ay solda yumurtlarmış doktorum her ay takip edecekmiş nezaman ki yumurtam sol tarafta oluşmuş ozaman ilaç verecekmiş.yumurtlama hormonumda sınırdaydı eşimin sperm sayısıda sınırda bizim bu nedenle buzamana kadar olmamış anlamış olduk.yarın kendi dr.ma göstericem bakalım o ne diyecek,bebek sahibi olmak meğer ne kadar zormuşhemen hamile kalanlar inanın çok şanslısınız inş.bizimde yüzümüz güler sonunda..
speedy geçmiş olsun canım eşine..
günaydın hanımlar
hemen neden tedaviye başlamıyor.
inşallah en kısa sürede sende bu güzel haberi yaşarsın canım bebek yapmak gerçekten zormuş bunu bende anladım.
valla işte benm dr.ne diyecek yarın görücez ama ordaki dr.öyle dedi muhtemelen diğer ay vericektir yumurtlamayı artırıcı ilaç buay artık birşey olmaz zaten hsg için antibiyotik kullandırttı dr.
Chitlenbik bu film olayına atlattın ne güzel en azından şimdi nedenler belli ona göre tedavi uygulanır ve hemen sonuç alınır inş.güzel haberler bekliyoruz canım
speedy geçmiş olsun canım eşine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?