Eylül dostluğumuza burada devam (:

ay hanzade böyle bişeyi ilk defa duyuyorum dün bende baya iş yaptım ya azıcık leke geldi bide ağrım oldu şimdi bak işkillendirdin beni ama bebişim hareket ediyo uff içim bi tuhaf oldu bak yaaa napsak pzt kontrol var ama acile gitsek mi şimdilik hiç bişeyim yok ama

miracle sizi korkutmakiçin söylemedim ama kendinizi çok yormayın dikkat edin

Hanzade bu saatte seni burada görmek ne güzel :)

Eşim bugün mesaiye kalmış.Kendilerine aldıkları yemekten banada almış,kuşbaşılı pideyle salata ayran getirdi ve hemen gitti.Sağolsun arada düşünüyor,mutlu ediyor beni...

spordan geldim şimdi duş alıcam karnım aç ama sadece salata yapıp yemek istiyorum inş.yeterli olur kuşbaşılı pideye de bayılırım canım çekti benim yerime de ye afiyet olsun sana şimdi çıkıyorum tekrar giricem ama

Bende pek sevmem aslında ama madem içinden gelmiş,hemde şimdi pideciden başka bi yerede gitmesin diye bişey demedim.Hemen midemde hareketlenmeler oldu.Et yiyince midem bozuluyor benim.Dünde köfte yedim,afedersiniz tuvaletten çıkamadım,yediğimde sadece 1 tane köfte

​Neyse hadi seb duşunu al,sıhhatler olsun canım...

Landfloves cım grubu açtım daha dk snda kapadım açma niyetimi ve düşüncemi diğer arkdşlara açıklamıştım, sonra o kadarda gerek mi gerekli değilmi fikrini zaten kendilğnden ihtyç halinde çıkar dedim, saygı duyarım herkesin fikrine

internetim bittiğnden buraya grmem zor oluyor kızlar olabldğnce kendimce whatsuptan haberleşiyorum sizden haberler alıyorum
Şu anda o netimde bitti eşimin telini aldım

Herkesi çok öpüyorummm:)

Hanzdeeee gördüm seni
Yarın eminönü çıkartması yapıyorum son alışverişler:)

Son düzenleme:
sana iyi alışverişler kolay gelsin tadını çıkar kendini yormadan

ugün ustaar gelecek banyoya bakacak yine inş.küvetimi değiştirirler ısrar edicem yenilenmiş olur akşam da arkadaşa gidicez alem yapıcaz orda kalırız büyük ihtimal sabah kahvaltımızı da beraber yaparız

Kızlaaaaaarr,çok kötü bir rüya gördüm...

Rüyamda eşim ölmüştü.Deniz gördüm bol bol.Vapuru kaçırmışız,diğerini bekliyoruz,çokta kötü hava.Nasıl öldüğünü görmedim ama kafayı yemiştim.Ben şimdi ne yapacağım diye düşündükçe çıldırıyordum.İkimizde yüzme bilmediğimiz için deniz çok korkutmuştu beni...

Neyse rüyanın içinde uyanıyorum,telefonu alıp saate bakıyorum,13:30 falan.Hemen o rüyanın etkisiyle eşimi arıyorum,telefonu kapalı.Bu kez panik yapıyorum niye kapalı acaba diye.

Ve gerçekten uyandığımda gözler kapalı bir şekilde hemen eşimi aradım.Hala rüyanın etkisindeyim ama,telefonu niye kapalıydı ki diyorum kendi kendime :)

Onunla da hafif atıştık,ben rüyanın etkisiyle arıyorum sesini duyayım bi diye,o başka bişey diyor.Kapattım telefonu ağladım,rahatladım şimdi :)

Kimse de yok ama yazayım ben,rahatlıyım

eftelya hayır olsun rüyan

zahter oohh keyif sende gez bakalım hava burda da mis valla tam gezmelik ama gidecek yer yok akşama kadar evdeyim akşam ev gezmesinde

Selam kızlar sağ salim gittik geldim hava çok güzeldi fazla gezmedik eşimin kardeşi asker biliyorsunuz onu gördük izni yokmuş askeriye de oturduk muhabet ettik yemek yedik döndük bozuyuk denilen yerden sonra yorgunluk başladı oturan yerlerime artık oturamıyorum eşim beni mükemmel bir yere kahvaltıya götürdü biraz pahalı ama mükemmel sınırsız açık büfe sapancada yolu düşen olursa tavsiye ederim
daphne mülakat nasıl geçti canım

Günaydın kimse gelmemiş daha hayırlı haftalar hepinize

Cumartesi gece dışardaydık pzar günü de hastane de eşimin ayağında menisküsten şüphelendiler emar falan çekildi.
yarın kesin sonucunu alacak. ya ameliyat yada ayakta tedavi olacak.
Gittiğimiz hastaneye doğum ücretlerini falan sorduk 1250 TL den 1700 TL normal doğum ücreti :26: yuhh dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…