Eylül dostluğumuza burada devam (:

hastane araştırabileceğim siteler var mı ?
özel okmeydanı hastanesini araştıracağım bir tek kadınlarkulubu ve nurturia var aklımda

Babasindan ne goruyorsa onu yapacak tabi cok tehlikeli ya motor

Okadar reklem yapiyorlar.93 tl neki onlar icin

kızlar merhaba

herkese güzel haftalar olsun inş.

geçmişi okuyamadım acelem var şimdi doktor teyzemizden geldik 4d ultrasona girdik paşamı bi görseydiniz

esnerken videosunu cd ye kaydetti doktor 50 kere izledim heralde şimdi size bi resmimizi koyalım albümümüze

bu arada toplamda 1.5 kg almışım inş 3 ayda fazla kilo almam ama dikkat ediyorum beslenme

şimdi arkadaşıma gidiyorum teyzesi merak etti paşamızı

Kizlar anca girebildim. İnternetimiz gitti telefonlarimiz calismiyor. Ofiste oylece kaldik. Cok sukur net geldi en azindan. Chitlenbik bundan sonrasi icin en azindan izleyecegin yolu biliyorsun. Teshis konulmasina cok sevindim. İnsallah kisa zamanda bebis haberlerini aliriz. Miracle kocaman olmus tosunun masallah...kizlar benim mulakat nasil gecti inanin bende bilmiyorum ama aksi bir sey olmadi.

Ben geldim
simila dün e bebekte leopar desenli şeyler gördüm :) çok şirindi
kendime ve arkadaşıma birşeyler aldım miracle yerim ben bebısının esnemesini ya
burda hava berbat içim karardı spedy geçmiş olsun canım

artık buraların pek tadı yok çok sakin ne geyikler dönerdi bir zamanlar

Selam kızlar...

Speedy ve çitlenbik,geçmiş olsun ikinizede.

Benimde boynum ağrıyor dün sabahtan beri.Uyandığımda bişey yoktu ama eşimle boğuşurken oldu
İnanmıyorda,uğraşmaya devam ediyor.Bir süre hareket edemedim,sonrada böyle ağrısı kaldı işte.Speedy benimde kollarımda vardı dün ağrı.Boynumdan vuruyordu sanırım...

Dün gittik,yedik yedik pizzayı,inanırmısınız ilaç içicem ama ona bile yer kalmadı,o derece
Sonrada gittim canan karatayın kitabını aldım

Evet,whatsup yüzünden hep.Bizim yok,biz napalım,yazık değil mi burada iki saat biri bişey yazsa diye bekliyoruz

Ben ev isi yapiyorum bitiremedim hala..hamile gibi 2 yapip 2 dinleniyorum.benim dogal halim bu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…