- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.101
günaydınn
dün akşam oturdum sarma sardım yemek yaptım üstüne bide baya hamarattım ama sarma pişene kadar uyumuşum zaten
hoşgeldiniz özdn ve kuzusu.
ooh ellerine sağlık ee sen uyuduysan ocağı eşin mi kapattı yoksa yandı mı güzelim sarmalar...
altına iki sıra patates koymuştum patatesler yanmış sadece bide kalkıp tencere değiştim gece :)
günydın kızlarrr
sabah çok erken kalktım kahvaltı hazırladım eşimi işe gönderdim ebru şallıyla plates yapıyorum. Ara verdim azcık pert oldum 10 dk da...
ohhh lüküs hayattt hayat güzelmiş valla
bizide patronlar pilates yaptırıyor kalori yakma oranı aynı baya sıkılaşıyoruz
owww her tarafım tutuldu ama yawbu şekle girdim şuanda...sen söyledinmi işyerine bebişi özden...
günaydınn
dün akşam oturdum sarma sardım yemek yaptım üstüne bide baya hamarattım ama sarma pişene kadar uyumuşum zaten
ooooooo hamarat hamile. dün bir gaz gelmiş sana sarmalar falan normalde beklenmeyen hareketler
evet ama keşke uyukuya yenik düşmeyip yiyebilseydim süper olucaktı
taşınmadan ütüleri de yapsam süper olur çok uykum var bugün evde uyumak istiyorum .
aynen speedy zaten dünkü bulaşıklar duruyor bugün makinayı boşaltıp onları dizerim biraz ayakta kalınca bebe diyor ana ana otur azıcık ayakkta uzun süre kalmak yoruyor beni işede yürüyerek giderdim artık mecbur arabayla gidip geliyorum yoksa nine gibi dinlene dinlene gitmek zorunda kalıyorum
HANZADE tel yanında diil heralde bugün.bişey sorcaktım sana.
kurumlar vergisi gelmiş bize ne olduğuna dair bir fikrin varmı?01/2012-12/2012 için
canım doğru bu ay kurumlar vergisi var ödeme çıkmış mı size yoksa damga vergisi mi sadece normalde 3 er aylık dönemlerde geçici vergi oluyo ya bu onun yıllık hali kar zararla ilgili yani canım her şirkette oluyo yani ay sonuna kadar olmalı ödeme süresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?