Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydınn

dün akşam oturdum sarma sardım yemek yaptım üstüne bide baya hamarattım ama sarma pişene kadar uyumuşum zaten

günaydınn

dün akşam oturdum sarma sardım yemek yaptım üstüne bide baya hamarattım ama sarma pişene kadar uyumuşum zaten

hoşgeldiniz özdn ve kuzusu.

ooh ellerine sağlık ee sen uyuduysan ocağı eşin mi kapattı yoksa yandı mı güzelim sarmalar...

Günaydın güzeller dün bayağı hamarat oldum alışveriş yaptım yemek yaptım bugün için hazırlık yaptım evde yemek yapmıyorum diye kocam sitem ediyo

günydın kızlarrr
sabah çok erken kalktım kahvaltı hazırladım eşimi işe gönderdim ebru şallıyla plates yapıyorum. Ara verdim azcık pert oldum 10 dk da...

günydın kızlarrr
sabah çok erken kalktım kahvaltı hazırladım eşimi işe gönderdim ebru şallıyla plates yapıyorum. Ara verdim azcık pert oldum 10 dk da...

ohhh lüküs hayattt hayat güzelmiş valla

bizide patronlar pilates yaptırıyor kalori yakma oranı aynı baya sıkılaşıyoruz

owww her tarafım tutuldu ama yawbu şekle girdim şuanda...sen söyledinmi işyerine bebişi özden...

söyledim canım baya oldu söyleyeli

herkes kadın doğumcu masallah ofiste hurafelerden beynim dönüyor bazen ,

en iyisi az bilmek çok bilince insanın kafası karışıyor

taşınmadan ütüleri de yapsam süper olur çok uykum var bugün evde uyumak istiyorum .

aynen speedy zaten dünkü bulaşıklar duruyor bugün makinayı boşaltıp onları dizerim biraz ayakta kalınca bebe diyor ana ana otur azıcık ayakkta uzun süre kalmak yoruyor beni işede yürüyerek giderdim artık mecbur arabayla gidip geliyorum yoksa nine gibi dinlene dinlene gitmek zorunda kalıyorum

yavaş yavaş yap ütülerini de yeni evine çok iş kalmasın o zaman daha da büyümüş olacak
otur oturduğun yerde be kadın diyebilir

özden bence ütü yapma yeni evde ütüler yerleştirirsin ne kadar düzenli götürseler de gezecek o kadar yani

HANZADE tel yanında diil heralde bugün.bişey sorcaktım sana.

kurumlar vergisi gelmiş bize ne olduğuna dair bir fikrin varmı?01/2012-12/2012 için

HANZADE tel yanında diil heralde bugün.bişey sorcaktım sana.

kurumlar vergisi gelmiş bize ne olduğuna dair bir fikrin varmı?01/2012-12/2012 için

canım doğru bu ay kurumlar vergisi var ödeme çıkmış mı size yoksa damga vergisi mi sadece normalde 3 er aylık dönemlerde geçici vergi oluyo ya bu onun yıllık hali kar zararla ilgili yani canım her şirkette oluyo yani ay sonuna kadar olmalı ödeme süresi

diğer teldeydim cnm açamadım o yüzden.çıkmış biraz ödedim az önce.
ben bu vergileri anlamadım bir türlü.3 ayda 1 geçici kurumlar vergisi ödüyoruz zaten.kar zararla ilgili olan 3 geçici diilmiydi.bu ödediğimizi anlamadım..3 ayda 1 ödüyoruz.sonra birde yıllığımı hesaplanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…