Eylül dostluğumuza burada devam (:

Selam kizlar, anca islerimi toparlayip geldim. Sinav sevdasina herseyi boslamistim. Bosladimda ne oldu sanki mulakatta elendim. Seneye yine denerim olmazsa hic ugrasamam dahada.

Ahsen sana mayısın ilk haftası gelicez olur mu canım yakalayamadım seni ama açınca görürsün artık müsait olunca ararım zaten

jellloooo ile konuştum selamı var

haftaya perşembe iş başı yapacakmış. oğlu artık gündüzleri uyumuyormuş

iş çıkışı arkadaşa gidicez eşimle ilk defa gidiyoruz düğüne de gitmiştik küçük bi hediye almak istiyorum ne alsam acaba (bu arada yanımda çalışan kız var ya işten çıkn 2. elemanım ona gidiyoruz onun eşiyle iyi arkadaşız bayadır çağırıyolar )

şık bir mum yada süslü bir mutfak eşyası alabilirsin bence..

burda 1 milyoncu var oraya bakarım bunlar da 1 milyon diye çıktılar ama maşallah parayı götüryolar çok da uygun oldukları söylenemez gayet kazıklar arada çıkıyo işte uygun bşyler

gideceğim yerde bağcılar da ama tam olarak bilmediğim için riske atamam çünkü milenyum bizim eve giderken arkadaşın evi daha önce ileri gidip tekrar dönmeyeyim şimdi burası da fena değil 2 katlı bi yer

Arkadaşlar blog adımı ve başlığımı değiştirmeyi düşündüm.
sizce bu fikir nasıl bi albüme bakar mısınız ?

Beğenmediğiniz yerleri yazın düzelteyim.

Daphne hayırlısı olsun canım nasip başka demekki
havalar çok kötü inşallah buluşma zamanı güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…