Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bunlarıda mı görecektik,tek başımayım...

Speedy,eşim mesaiye kalacakmış.Cuma günü yemek getirmişti bana,ne yiyorlarsa.Bakalım bugünde getirecek mi... Yoksa açım

bizim menü annemden bakalım ne çıkarsa bahtma
akşam sporum var zaten c.tesi günü gittiğimiz arkadaş benim burdaki ilk elemanım bugün o da benimle gelecek spora yazılacak beraber gidicez daha keyifli olacak

aynen şansına

bende ÇILBIR yapacağım annem evlenmeden önce çok yapardı güzel oluyor

Ben hiç yemedim ondan,bilmiyorum o yüzden

bizim menü annemden bakalım ne çıkarsa bahtma
akşam sporum var zaten c.tesi günü gittiğimiz arkadaş benim burdaki ilk elemanım bugün o da benimle gelecek spora yazılacak beraber gidicez daha keyifli olacak

Ohh,ne güzel.Bende kafama estikçe koşu bandında yürüyorum ama çok sıkıcı burda böyle

Malesef eşimden yemek gelmedi :2:

Evdede doğru düzgün yiyecek bişey yoktu,bende buzluktan sigara böreği çıkardım,bide makarna salatası yapıcam şimdi.Ohh,gelsin kilolar.Ben mümkün değil zayıflayamam

slm kızlar ben bu satırları yazarken sız de pireler mevcut olucek

Bugun sabah kayınvaldem geldı, bu hafta nete gıremem geleyım soyleyım kızlara dedım...
Pek bı hamarat gelın oldum cesıt cesıt ıkramlar hazırladım dün

cıtlenbıgım canım kk da bı arkadas vardı onunda meger tupu tıkalıymıs actırmıstı hemen hamıle kaldı martta kucagına aldı bıle, en azından tespıt ettınız, ınsallah hayırlı haberlerını alacagız canım...

speddy esıne gecmıs olsun canım...

mıracle masallah pasaya ne tatlı gulumsemıs, kocaman oldular ya Rabbıme emanetler...

Ben kacar fıstıklar sabah erken kalkcam Allah a emanet olun, unuttuklarım kusuruma bakmasın uyku fecı bastırdı, öpüldunuz

günaydın kızlar nasılsınız?

sipidi kurabiyelerin harika görünüyo..

kızlar nerelerdesiniz ya hu valla whats upp geldi topik ıssızlaştı yapmayın böyle ya burdan da muhabbet edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…