Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar nerdesiniz yahu dönün artık yuvanızaaaaaaaaaaaa
issyaaaannnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!

Aksama ne yemekleriniz var hatunlar. Ben du gece kuru fasulye yaptim. Bu gunde pilav yaparim yaninada tursu cikaririm. Oh mis:)))

ben de kac seferdir niyetleniyorum kuru yapmaya kısmet olmuyo akşam ben de yapayım da yarın yeriz hiç olmazsa yaz gelmeden yiyelim biraz daha hem yarın ne pişirsem derdi olmaz

ama bugün bşy yok anneme gideyim diyorum üşeniyorum yorgun uykusuzum oraya gitti mi erken kalkamıyoruz
önceki gece annemi doktora götürmüştü babam meğer kum döküyomuş yine benim annem bu yüzden 2 kez böbrek ameliyatı oldu 2.nde böbreğini aldılar tek böbrek zaten şimdi daha da tehlikeli dikkat etmesi lazım moralim bozuk ona biraz

Gecmis olsun canim. Allah sifasini verir insallah...

Ekranı açıp yazana kadar kaç müşteri aldım bilmiyorum :) unuttum yazacaklarımi
bugün acayip gergin asabiyim galiba öğlen doymadım başım dönüyo
uzun muhabbet etmeyi özledim

Hep boyle guzel bir balkonun olsun aksam yemeklerini orada yiyelim isterdim. Simdi mutfakta var bitane ama kapali birde guzel degil zaten. Yazin boyle yapacaksin mis gibi taze sebzelerden yemeklerini oturup keyifle yiyeceksin.

biliyosun benim de teras balkon merakımı az aramadım öyle ev ama kısmet değilmiç 1 balkonum var ama kapalı
ahh istediğim gibi terasım olaydı ne planlarım vardı spor bile yapacaktık yazın püfür püfür esinti eşliğindeee

Bende meşhur kabak yemeğimden yaptım.Bu sene amma çok yedik,eşimede alıştırdım...

Kırmızı biber hazırlarım yanınada yoğurtlu.Makarna yemiyor zaten bizimki.Pilavda olmaz.Öyle geçiştiririz bugünüde...

Eşim mesaide olduğundan beri ne yemek yaptım ne de bişey yedim doğru düzgün.Bugün kalmayacak şükür.Mesai paramı sana vericem diyor,beni beklediğin için

Evi uzak olduğu için İş yerinde bi arkadaşı kaldı 2 gün,ona yastıkla battaniye gönderdim.İğrenç kokuyor,hepsini makineye atacağım,önce nevresimleri yıkansında yoğun programda...

benim şimdiki evim iki balkonlu biri kapalı biri açık ama oturup yemek yenmez etraf bizi izler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…