Eylül dostluğumuza burada devam (:

Evet belli zaten günde 3-4 sayfa anca ilerliyor, bizsiz konuşmak istiyorlar

Afiyet olsun yarasın kuzuya, bizde iyiyiz canım keyfimiz yerinde,arada minik minik burdayım diyor oğluşum bana

valla bende anlam veremedim napayım bende artık içimdekileri ağustos anneleri topikinde paylaşıyorum burda yazıp fikir almak 2-3 günü alıyor artık.

ayyy artık hissediyorsun demi gün geçtikçe güçlendiğini hissedeceksin vafim ben bazen gece uyanıyorum bile tekmelemesinden

oğluşun şimdiden gece uyanmalarına yardımcı olup seni alıştırıyor annesi

oyy yerim ben kuzuyu canım ya o kadar minik ki senin anlattıklarını yaşayacağım günleri dört gözle bekliyorum

kendi takvimim haricinde seninkinide okuyorum az kaldı, benim oğluşumda da bunlar olacak diye

oğluşun şimdiden gece uyanmalarına yardımcı olup seni alıştırıyor annesi

galiba öyle yapıyo citlenbikim ayy o günleri nedense düşünmek bile istemiyorum etrafımda hayalet gibi gezen çok anne gördüğüm için nasıl günlerin beni beklediğini çok iyi biliyorum

sen nasılsın kuzum?

oyy yerim ben kuzuyu canım ya o kadar minik ki senin anlattıklarını yaşayacağım günleri dört gözle bekliyorum

kendi takvimim haricinde seninkinide okuyorum az kaldı, benim oğluşumda da bunlar olacak diye

bende henüz çok çok hızlı tekmeler hissetmiyorum ama galiba sürekli bi endişe halindeyiz ya bişey mi oldu gibi en ufak bişeye uyanabiliyoruz galiba vafim.

bende senin takvimi okuyorum bizde de bunlar yazmıştı diyorum

aydasu melis ve landfloves nerelerde onlar da whats app ta takılanlardan değildir heralde bide yeni annelerimizde gelsin artık

dimi ama durulduk bu ara yeni hamiş haberleri alalım

İyim canım çok şükür işlerle cebelleşiyorum

ben de burda eskisi gibi olsun istiyorum
mlsin net bitti sanırım
landfloves da işleri yoğun olduğu için gelmiyor
aydasu kaynanası geldi diye giremiyo sanırım geçen gün öyle yazmıştı merak etmeyin giremicem demişti

vafi ve miracle içinizi dökün buraya yine ben her gün burdayım işlerden dolayı bu ara az giriyorum sadece tecrübeli değilim bebek konusunda ama fikirlerimi paylaşırım
bir de madem göbüş çıktı artık hemen foto bekliuoruz

böyle giderse burası dağılacak size hamiş haberimi veremicemmm
nazar değdi

hanzede senin burda olduğunu biliyorum zaten ki sürekli aynı serzenişleri sende yapıyorsun topiğin sessizleşmesi konusunda

hatta geçen "ey ruhlar aleminin gelinleri" demişsin öldüm gülmekten..

ki sadece bebek konuşmak değil amacımız giydiklerimiz pişirdiklerimiz sıkıntılarımız vs vs. aynı eskisi gibi ama cevap gelmiyor ki uzun süre

o yüzden (kendi adıma konuşayım) hayatımdaki yenilikleri yazıyorum artık bende ee haliyle bebek oluyor bu da

neyse umarım toplanırız yine birde landflovesin yokluğu da çok belli oluyor ama çok yoğun çalışıyor

ben göbüşümün resimlerini çekeyim beğenirsem eklerim malum ben göbekli değil basenli bi anne oldum

evet ya yeni hamişler olsuuuun

eviniz ne durumda canım mayısta mı taşınacaktınız resimlerini eklesene bize

Bu hafta sonu toplanma işlerine başlıyoruz nasipse kullanmadığım tabak çanakları koliliycez yeni evde ankastre,şohben ve klimaların takımı için servislerini arıcaz kornişler falan takılacak yavaş yavaş başlıcaz diğer hafta sonu temizliğini halledicez diğer haftada taşınıcaz bakalım canım

Herkese merhabaaaa... (Whatsup'cılar hariç,küstük onlara )

Bugün herkeste kabak yemeği mi var yoksa.Beğenmenize sevindim.Birde yiyip beğenirseniz daha çok sevineceğim...

Hanzade etlisi nasıl olur valla bilemiycem.Bişeyide etsiz yap

Ben yine buraya hergun girip 4-5 kere yaziyorum.normalde boyle yapanlar hatta hafta 1 gelenler ilgi cekmiyor tabi.biz gunde 100 tane yazdigimiz icin :)
Azcikta siz yazin biz okuyalim.bakalim nasil oluyormus :)

Arkadaşlar sizlerinde sitemlerini anlayabiliyorum ama şimdi şu konudada biz haklıyız whatsapp da konuşanlar sürekli burada aktif olanlar zaten. Bu konuda hanzade süper hem whatsapp a hem de foruma yetişmeye çalışıyor ama ben kendi adıma söyleyeyim bir şey yazıyorum laf olsun iki muhabbet edelim diye kimseden ses çıkmıyor o zaman sayfayı bile açasım gelmiyor. Yani bir hareketlilik istiyorsak herkes aynı şekilde yazmalı ki kaldıki bizim çoğumuz çalışanlar insanlarız istediğimiz zaman yazamayabiliyoruz.

similla doğru ama biz yinede sohbet edek
ben her zaman söylüyorum konu açmaya çalışıyorum yani whatsapp dan önce de dönem dönem sessizleşiyodu burası sadece okuyucu olmayalım herkes yazsın
mesela bikaç kişi sürekli yazıyoruz burda ama bi yoğunluk bi işimiz oluyo yazamıyoruz burası duruyo bu sefer okuyucular da tepki gösteriyo
hani eskisi gibi çenemiz düşsünnnn

Bizim hep okunan olmamizda garip degilmi herkese soruyorum ???????

Herkes hergun giremiyor birsey diyemem keyif meselesi..ama 2-3 gunde bir hatta haftada 1 gelenler, gunde sadece 1 kere yazanlarin bize sitem etmeye haklarinin oldugunu dusunmuyorum..hepimiz hergun girip yine yaziyoruz forumda...

Kimsenin kirilmasini istemem.burdaki herkesi çok seviyorum ..ama lutfen ozelestiri yapin

bşy sorucam ahsene mayıs ayında gidicez tabi kendisine gününü hbr veremedik ama o hep müsaittir zaten
gelmek isteyenler lütfen bildirsinler müracat banaaaaaaaaa ona göre günü netleştirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…