- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.201
Evet belli zaten günde 3-4 sayfa anca ilerliyor, bizsiz konuşmak istiyorlar
Afiyet olsun yarasın kuzuya, bizde iyiyiz canım keyfimiz yerinde,arada minik minik burdayım diyor oğluşum bana
valla bende anlam veremedim napayım bende artık içimdekileri ağustos anneleri topikinde paylaşıyorum burda yazıp fikir almak 2-3 günü alıyor artık.
ayyy artık hissediyorsun demi gün geçtikçe güçlendiğini hissedeceksin vafim ben bazen gece uyanıyorum bile tekmelemesinden
valla bende anlam veremedim napayım bende artık içimdekileri ağustos anneleri topikinde paylaşıyorum burda yazıp fikir almak 2-3 günü alıyor artık.
ayyy artık hissediyorsun demi gün geçtikçe güçlendiğini hissedeceksin vafim ben bazen gece uyanıyorum bile tekmelemesinden
oğluşun şimdiden gece uyanmalarına yardımcı olup seni alıştırıyor annesi
oyy yerim ben kuzuyucanım ya o kadar minik ki senin anlattıklarını yaşayacağım günleri dört gözle bekliyorum
kendi takvimim haricinde seninkinide okuyorum az kaldı, benim oğluşumda da bunlar olacak diye
galiba öyle yapıyo citlenbikim ayy o günleri nedense düşünmek bile istemiyorum etrafımda hayalet gibi gezen çok anne gördüğüm için nasıl günlerin beni beklediğini çok iyi biliyorum
sen nasılsın kuzum?
bende henüz çok çok hızlı tekmeler hissetmiyorum ama galiba sürekli bi endişe halindeyiz ya bişey mi oldu gibi en ufak bişeye uyanabiliyoruz galiba vafim.
bende senin takvimi okuyorum bizde de bunlar yazmıştı diyorum
aydasu melis ve landfloves nerelerde onlar da whats app ta takılanlardan değildir heralde bide yeni annelerimizde gelsin artık
galiba öyle yapıyo citlenbikim ayy o günleri nedense düşünmek bile istemiyorum etrafımda hayalet gibi gezen çok anne gördüğüm için nasıl günlerin beni beklediğini çok iyi biliyorum
sen nasılsın kuzum?
bende henüz çok çok hızlı tekmeler hissetmiyorum ama galiba sürekli bi endişe halindeyiz ya bişey mi oldu gibi en ufak bişeye uyanabiliyoruz galiba vafim.
bende senin takvimi okuyorum bizde de bunlar yazmıştı diyorum
aydasu melis ve landfloves nerelerde onlar da whats app ta takılanlardan değildir heralde bide yeni annelerimizde gelsin artık
dimi ama durulduk bu ara yeni hamiş haberleri alalım
İyim canım çok şükür işlerle cebelleşiyorum
vafi ve miracle içinizi dökün buraya yine ben her gün burdayım işlerden dolayı bu ara az giriyorum sadece tecrübeli değilim bebek konusunda ama fikirlerimi paylaşırım
bir de madem göbüş çıktı artık hemen foto bekliuoruz
evet ya yeni hamişler olsuuuun
eviniz ne durumda canım mayısta mı taşınacaktınız resimlerini eklesene bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?