Eylül dostluğumuza burada devam (:

Eftalya nasıl yapıyorsun kabak yemeğini

Havuçları küp küp doğruyorum.Zeytinyağında sarımsakla beraber kavuruyorum.Eğer varsa kırmızı biberde koyuyorum küçük küçük doğrayıp.Kavururken 4-5 tane küp şeker koyuyorum.Sonra domatesi ekleyip peşindende yine küp doğranmış kabakları koyuyorum.Biraz karıştırıp pirinç ekliyorum.Kaynamış suyla pişmeye bırakıyorum.Tabii tuzu unutmadan :) Altını kapattıktan sonrada dereotunu doğruyorum içine...

Ben çok sıcak sevmiyorum,ılık olabilir.Birde tuzlu değilde,ağzıma şeker tadının gelmesini seviyorum.Gurme olmalıyım ben

Günaydın hatunlar iki gündür geç kalıyorum arabayı kaçırıyorum beş dk kala gidiyorum nazar değdi bana
eftalya bu akşam menü belli oldu bana deneyim bakalım bizde çok sıcak sevmiyoruz artık yaz geliyo bol bol zeytinyağli yeriz

Gunaydin kizlar, eftelya kabak yemegini bende deneyecegim. Similla ruyamda seni gordum. Cok luks bir otelde parti varmis. Giyinip susleniyorduk partiye gidiyorduk.

günaydın kızlar
eftelya kabak yemeğini ben de denerim ama içine kıyma ya da minik minik doğranmış kuşbaşıyla z.yağlı bana göre değil sanırsammm sarma hariç

günaydın kızlarrrrr
dün kursum vardı ordan kv ye geçtik ama inanılmaz hasytaydım mide bulantısı, halsizlik, bağırsakalrım bozulmuş bide (( şimdi fena sayılmam ama inşallah tez zamanda iyileşirim.
1 haftada 2 kilo verdim bu arada :) eşimde 2,5 :)) durmak yok yola devam.
Eftelyacım tarif çok hoşuma gitti hafif bir yemeğe benziyor.
Bu arada 3 gün girmesem geçmişi okumak 5 dk mı anca alıyor :) neden acabaa whatsapp ta geçmişi hiçç okuyamıyorum öyle birikiyorki
şimdi toparlanıp ebru şallıyla plates yapmamız lazım

hoşgeldin siyahdeniz geçmiş olsun cnm

çok güzel kilo vermişsiniz tebrik ederim..

kızlar siz muhabbete whats apptan mı devam edeceksiniz acaba ?

hoşbulduk miraclem, bu hızla gidersek yaza fit gireceğiz sen nasılsın bebişko nasıl.

zaten taş gibi hatunsun canım afrodit olacaksın desene

bende 3 sene önce 22 kg vermiştim ve annem o zaman giydiğim kıyafetlerimi atmamış

dün buldum hepsini hamilelikte giyebilceğim çok mutlu oldum

çünkü salı günü hamile kıyafeti satan mağazaya gittim kıyafetler öyle bol ki insanı bi dünya gibi gösteriyo ama bi tane uzun straplez elbise aldım yazın firil firil giyerim

iyiyim canım,işler yoğun bu sıralar gelemiyorum çok..

Sen nasılsın, paşan nasıl ?

evet daha sık gel kuzum ya zaten herkes whats app ta

bizde iyiyiz kahvaltımızı yaptık cevizimizi yedik tembellik yapıyoruz siz nasılsınız?

Son düzenleme:

Evet belli zaten günde 3-4 sayfa anca ilerliyor, bizsiz konuşmak istiyorlar

Afiyet olsun yarasın kuzuya, bizde iyiyiz canım keyfimiz yerinde,arada minik minik burdayım diyor oğluşum bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…