- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.181
Eftalya nasıl yapıyorsun kabak yemeğini
günaydın kızlar
eftelya kabak yemeğini ben de denerim ama içine kıyma ya da minik minik doğranmış kuşbaşıylaz.yağlı bana göre değil sanırsammm sarma hariç
Gunaydin kizlar, eftelya kabak yemegini bende deneyecegim. Similla ruyamda seni gordum. Cok luks bir otelde parti varmis. Giyinip susleniyorduk partiye gidiyorduk.
Cok ihtiyacim var eglenmeye. Partiyi gectim dugun bile yok bu ara.Gunaydinlar....
Ay ne guzelmis ruyan hadi kalk gidelim :)
:) cok kotusun .Bende bu hafta bakla aldim.esime solemedim .soledigim gun eve gelmez cunku :) supriz onu bekliyor
Günaydın kızlar
hoşgeldin siyahdeniz geçmiş olsun cnm
çok güzel kilo vermişsiniz tebrik ederim..
kızlar siz muhabbete whats apptan mı devam edeceksiniz acaba ?
günaydın vafimmm hoşgeldiiiinnn nasılsın?
hoşbulduk miraclem, bu hızla gidersek yaza fit gireceğizsen nasılsın bebişko nasıl.
iyiyim canım,işler yoğun bu sıralar gelemiyorum çok..
Sen nasılsın, paşan nasıl ?
zaten taş gibi hatunsun canım afrodit olacaksın desene
bende 3 sene önce 22 kg vermiştim ve annem o zaman giydiğim kıyafetlerimi atmamış
dün buldum hepsini hamilelikte giyebilceğim çok mutlu oldum
çünkü salı günü hamile kıyafeti satan mağazaya gittim kıyafetler öyle bol ki insanı bi dünya gibi gösteriyo ama bi tane uzun straplez elbise aldım yazın firil firil giyerim
ahh canım benim sağol evlendikten sonra 6 kilo aldım yapıştı üstüme kaldı, onu versem yeter bana :)
sende maşallah ne yapmışsın öyle miracle 22 kilo ne demekkk
bende 3 sene önce 22 kg vermiştim ve annem o zaman giydiğim kıyafetlerimi atmamış
çünkü salı günü hamile kıyafeti satan mağazaya gittim kıyafetler öyle bol ki insanı bi dünya gibi gösteriyo ama bi tane uzun straplez elbise aldım yazın firil firil giyerim
evet daha sık gel kuzum ya zaten herkes whats app ta
bizde iyiyiz kahvaltımızı yaptık cevizimizi yedik tembellik yapıyoruz siz nasılsınız?
ahh canım benim sağol evlendikten sonra 6 kilo aldım yapıştı üstüme kaldı, onu versem yeter bana :)
sende maşallah ne yapmışsın öyle miracle 22 kilo ne demekkk
verirsin canım 2 si gitmiş bile.
evet canım 1 yılda verdim zor ama sonu büyük mutluluktu ama şimdi yine şişiyorum ve henüz alışamadım çünkü tekrar kilo almak çok korkutuyor beni o yüzden çok düzenli besleniyorum 1.5 kg aldım şimdiye kadar ama artık baya alırım heralde
bu arada bu hafta göbüşüm çıktı kızlaaaar artık hamile gibiyim
Günaydın kızlar
hoşgeldin kuzummmm nasılsın bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?