- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.221
bşy sorucam ahsene mayıs ayında gidicez tabi kendisine gününü hbr veremedik ama o hep müsaittir zaten
gelmek isteyenler lütfen bildirsinler müracat banaaaaaaaaa ona göre günü netleştirelim
Bu hafta sonu toplanma işlerine başlıyoruz nasipse kullanmadığım tabak çanakları koliliycez yeni evde ankastre,şohben ve klimaların takımı için servislerini arıcaz kornişler falan takılacak yavaş yavaş başlıcaz diğer hafta sonu temizliğini halledicez diğer haftada taşınıcaz bakalım canım
Herkese merhabaaaa... (Whatsup'cılar hariç,küstük onlara)
Bugün herkeste kabak yemeği mi var yoksa.Beğenmenize sevindim.Birde yiyip beğenirseniz daha çok sevineceğim...
Hanzade etlisi nasıl olur valla bilemiycem.Bişeyide etsiz yap
Ben yine buraya hergun girip 4-5 kere yaziyorum.normalde boyle yapanlar hatta hafta 1 gelenler ilgi cekmiyor tabi.biz gunde 100 tane yazdigimiz icin :)
Azcikta siz yazin biz okuyalim.bakalim nasil oluyormus :)
bşy sorucam ahsene mayıs ayında gidicez tabi kendisine gününü hbr veremedik ama o hep müsaittir zaten
gelmek isteyenler lütfen bildirsinler müracat banaaaaaaaaa ona göre günü netleştirelim
Ben yine buraya hergun girip 4-5 kere yaziyorum.normalde boyle yapanlar hatta hafta 1 gelenler ilgi cekmiyor tabi.biz gunde 100 tane yazdigimiz icin :)
Azcikta siz yazin biz okuyalim.bakalim nasil oluyormus :)
Offfffff,taş geldi kafama :44:Simillacım dediğin gibi günde 100 tane yazdığınız için dikkat çekiyor zaten
İyi o halde bana akıl verin.
Bizim koltuklar çöktü iyice.Yapıldığı yere geri göndereceğiz,süngerleri değiştirecekler.Bizde gitmişken kumaşlarıda değişsin dedik.Yan kısımları beyaz deri olduğu için çok leke oluyor.
Şimdi,en önemli sorun,ne renk yaptıracağıma karar veremiyorum.Tv ünitesi,masa sandalyelerde siyah beyaz...
Ne önerirsiniz?
Araligi bekleyin ne kaldiki surda :)
Bende geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?