Eylül dostluğumuza burada devam (:

ne güzel canım rabbim huzurla oturmayı nasip etsin..

herşey içine sinerek olsun inş rabbim evi olmayan herkese de gönlüne göre ev nasip etsin.

ayy galiba ev almayı çok istediğim için bi sürü dua sıralamışım

resimlerinizi bekliyoruz güzel evinizin.

hoşgeldin eftelya.

valla bi tarif verdin ben bile acaba yapsam mı dedim ama kabağı hiç yiyemiyorum yemek olarak sadece kızartmasını yiyebiliyorum ama tarimi defterime ekledim ellerine sağlık.

Ben yine buraya hergun girip 4-5 kere yaziyorum.normalde boyle yapanlar hatta hafta 1 gelenler ilgi cekmiyor tabi.biz gunde 100 tane yazdigimiz icin :)
Azcikta siz yazin biz okuyalim.bakalim nasil oluyormus :)

kuzum amacım kim kaç kere yazmış kim yazmamış bunu konuşmak değil ama ben daha burda gelinlerimizi damatlarımızı çekiştirdiğimiz günleri görmek istiyorum inanın burda muhabbet olmayınca suratım asılıyor çook sevdiğim birisinden ilgi görememişim gibi hissediyorum.

neyse ben yazmaya devam edeceğim kim okur kim cevap yazar ona da herkesin paşa gönlü bilir...

ya bu arada bi sürü göbüşümü çektim ama telefon bilgisayara bağlanamıyor diye hata veriyo sürekli bi bilgisi olan var mı?hep gönderiyordum önceden

tv lerde ki gibi tartışırsak reyting olacak galiba kalabalıklaşıyoruzzzzz

Ben yine buraya hergun girip 4-5 kere yaziyorum.normalde boyle yapanlar hatta hafta 1 gelenler ilgi cekmiyor tabi.biz gunde 100 tane yazdigimiz icin :)
Azcikta siz yazin biz okuyalim.bakalim nasil oluyormus :)

Offfffff,taş geldi kafama :44: Simillacım dediğin gibi günde 100 tane yazdığınız için dikkat çekiyor zaten

İyi o halde bana akıl verin.

Bizim koltuklar çöktü iyice.Yapıldığı yere geri göndereceğiz,süngerleri değiştirecekler.Bizde gitmişken kumaşlarıda değişsin dedik.Yan kısımları beyaz deri olduğu için çok leke oluyor.

Şimdi,en önemli sorun,ne renk yaptıracağıma karar veremiyorum.Tv ünitesi,masa sandalyelerde siyah beyaz...

Ne önerirsiniz?

Ben geldim defalarca giriyorum ama işlem uzuyo çıkıyo netten telefon :-D beni de özendiriyosunüz ya bebek için

canım bence gri ve kırmızı olabilir kanepeler gri berjerler kırmızı mesela

eftelya kolları beyaz deri yaptırırsan üstüne güzel bi kılıf yaptır sürekli yıkarsın koltuk temiz kalır ama deri şart değil bence silinebilir bi kumaş da olabilir deri rahat silinsede zamanla kirler iççine işliyo ve grileşiyo
bak gri demişken füme çok güzel duruyo kem siyah beyaza yakışıyo hem kir göstermiyo
ya da siyah byaza en iyi kırmızı yakışır tercih edersen tabi salon için
ya da çok önemli değilse sütlükahve tonlarınıtercih edebilirsin ben çok memnunum

ben olsam füme yapardım kesinlikle miraclenin dediği gibi teklilerde kırmızı fümelere de kırmızı yastık yaptırırsın

Beyaz deri yapmada ne yaparsan yap temizligi cok zor. Onden silgi sungeri arkadan islak bez en arkadanda kuru bezle siliyorum. Ova ova ustelik kollarda hal kalmiyor.

Koltuklarımın resimlerini silmişim albümden.Hatırlıyor musunuz bilmiyorum.Gözüm alıştığından mıdır nedir,sanki siyah beyazdan başka bir renkte güzel olmayacak gibi geliyor koltuklar...

Perdelerde siyah beyaz zebraydı,yanlara fuşya perde taktım ben,ip perdemi deniliyor ne.Avizeleride görseniz zaten,gülersiniz ama fuşya olarak o gözüme takılmıştı,çok beğendik eşimle.Anlayacağınız hepsi değişecek.

Eşimde aklı estikçe perde değiştiriyor ama ben dönüp dolaşıp siyah beyazı taktırıyorum.Şimdi de İstanbul desenli zebra taktı.Oda sütlü kahve istiyor koltukları...

şimdi istanbullu zebra perdeler çok moda ama dediğim gibi tamamını füme yaparsan bi çok şeyi uydurabilirsin kırmızı perde takarsın nasılsa kocan perdeci

similla sen mavi ve yeşil örtü almıştın kullanıyo musun onları şu an ne var
ben hiç örtü kullanmadım spor diye ne uyduracağımı bilemedim renk olarak da çok herşey uymuyo zaten ama seninkiler gibi düşünebilirim değişiklik olur belki renk katar biraz kırmızı güzel olabilir ya da

kızlar pc ye sistem geri yükleme yaptım şimdi hiç açılmıyo telden yazıyorum umarım çökmemıştir

Selammm....
Geçmişi okudum şimdi de yazayım dedim

Hanzadecim annene acil şifalar dilerim canım...
Siyahdeniz senin de eşine çok geçmiş olsun....

Eftalya bence koltukların için gri tonları füme gibi güzel olabilir... Bence parlak kırmızıdansa bordo gibi bir renk de olabilir berjerler v.s. için...

Bu arada daphnecim mülakatta elenmişsin galiba... Belki dediğin gibi başka şeyler dönmüştür... Herşeyin en hayırlısı olsun canım ya... Şu an çalıştığın işten memnunsan sıkıntı yok...

kızlar koca göbeğimi ekledim bakın bakalım

bu arada telefonum çekim kalitesi kötü olduğu için flu resimlerle idare edin makinayı arabadan eve getirip göbüş daha çok büyüdüğünde güzel resimler çekerim inş.

uurbocegi hoşgeldin

daphne sen elendin mi ya mûlakatta üzüldüm ya.. aman her yerde torpil artik.
miracle sen daha koca göbek olmamissin canim cok iyi gözukuyosun

ugurböcee saolasın canım... evimi temizledim geldim. İstanbulda hava yağdım yağacağım diyor ama benim canım dışarı çıkmak istiyor. Yağmura tutulmaktan korkuyorum, avm ye gidip bişeyler bakasım var.
Vafi kv gittimi sendemi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…