Eylül dostluğumuza burada devam (:

ismini ve yaşını eteğin renginde kumaştan kesip dikmeyiı düşünüyorum

bence ikisinin de yapımı aynı sadece birini uzun yapmış beline kurdele bağlamışlar

Son düzenleme:
ilkini kafamda yapılacağını canlandıramaıdm

basit duruyo inş.yanılmam bu konularda becerikliyim kendime güveniyorum şu satış işine başlarsak herşeyden yapıcam bez pasta filan bu eteklerden süsler kurabiyler iyi giderse bu işi bırakırım bile ama çocuk olunca zor olur sadece eltimle birlikte olduğu için birbirimizi idare ederiz artık

bi başla bakalım. müşteri buldukça dener yaparsın elinde alışır

Hayırdır kızlar bir gün buranın bu kadar sakin olacağı hiç aklımdan geçmezdi

Aksama ne yemeginiz var? Cumaya annemleri yemege cagiricam. Temizligi bu gun yapacagim. O yuzden yemegim yok bu gun. Yarinda corbami tatlimi yaparim. Revani, ezogelin corba, firinda patatesli tavuk, domatesli bulgur pilavi yapayim diyorum. Mezelere henuz karar veremedim.

valla iyi ki varsın...
hiç muhabbet olmuyo en fazla muhabbet akşama ne yemek olduğu ne oldu bize böyle...
bu arada menü çok güzel kızartma yapıp yoğurtlayabilirsin yeterli bence

Ben annemde olduğum için rahatım sarma saracaktı akşam için seninde menün güzelmiş canım

bugün kocam erkenci sporum var ordan beni alacak eve gelicez ama bi plan yok yemek de yok dün eltimdeydik bugün ne yesek acaba kolay bşyler ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…