Eylül dostluğumuza burada devam (:

senin şu çalışkanlığına hayranım valla daphne yaa nasıl yetişiyorsun bukadar yoğunken temizliğe iki haftadadır bir vakit ayırmaya bravooo valla maşşallah sana..

eviniz kaç metrekare canım merak ettim ben de hep büyük evim olsun istiyorum varsın temizliği yorucu olsun sonuçta elin değdi mi yapıyosun ha 1 oda eksik ha fazla bence

Ev 160 metrekare hanzadem ama brüt tabiki aşırı bi büyüklüğü yok ama herkes şuandaki evime göre yorum yapıyo,işte biraz camlar çok yukardan aşağıya kada boydan boya 3tane var salonda.bende senin gibi düşündüm bikere alınıyo ev sonuçta biraz daha büyük olsun istedim.

günaydın dostlar,oğluşumla biz geldik

geçmişe bakamıyorum,işler çok yoğun umarım herkes iyidir..

Keşke 19 may, hafta içine gelse 4 gün tatil çok iyi geldi

hoşgeldiniz ikinizde keyfiniz nasıl bakalım...

19 mayıs pazar günü malesef ya. ama okuyanlar için kötü olacak tören falan pazar pazar okula gitmek sıkıcı gelecek

hoşgeldiniz

bizde paşamla iyiyiz.

ohh ne güzel 4 gün iyi gelmiştir anne oğula

daha sık gel vafim özlüyoruz...

Hoşgeldiniz oğluşu ve annesii..
4 gün tatilmiiii biz öyle tatili ancak ramazan veya kurban bayramlarında görebiliyoruz

Sağol canım ama benim program artık oturdu. Her perşembe temizlik günüm. Eşimi kovuyorum evden arkadaşlarının yanına . Hafta sonumda bana kalıyor. Artık pratikleştimde. Şimdi çocuk yok tabi bakalım bebek olunca böyle olacak mı hiç sanmıyorum ama

Bu yıl 19 mayısın dışında diğer tatil günlerimiz şahane. Şimdiden bir günün bile hesabını yapıyoruz.

yapan var yapamayan var ne hava atıyosun

şaka bi yana iyi olmuş senin için dinlenmişindir kuzucuk nasıl annesi

hoşgeldiniz ikinizde keyfiniz nasıl bakalım...

19 mayıs pazar günü malesef ya. ama okuyanlar için kötü olacak tören falan pazar pazar okula gitmek sıkıcı gelecek

İyiyiz teyzesi, bugün yolumuzu yarıladık ayrı bir heyecan var içimde

Bu arada ahsene gidiş tarihimiz neydi, unuttum ben

bugün tek çalışıyorum işlerm de yoğun değil hep burda takılırım

hoşgeldiniz

bizde paşamla iyiyiz.

ohh ne güzel 4 gün iyi gelmiştir anne oğula

daha sık gel vafim özlüyoruz...

Bende sizi özlüyorum canım ya, açıyorum bi syf okumadan hop kapamak zorunda kalıyorum..
Paşan ilk okkalı tekmesini ne zaman attı annesi, bende heycanla bekliyorum artık
pardesunun rengini çok beğendim canım, güle güle kullan çok şık olmuş..

Hoşgeldiniz oğluşu ve annesii..
4 gün tatilmiiii biz öyle tatili ancak ramazan veya kurban bayramlarında görebiliyoruz

Canım öncelikle eviniz hayırlı olsun.. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin hep..
Şimcik ben hamile olduğum için artık c.tesileri işim yoksa gelmiyorum, pzt.de kimse gelmeyince 4 günlük bir tatil oldu, ama süper oldu hem dinlendim,hem gezdim hemde evimin tüm işini bitirdim

olsun sen yine her fırsatta gel yamacımıza :)

valla vafim bayadır atıyor kereta tam hatırlayamadım ama son zamanda bi tarafa toplanıyor karnım yamuluyo resmen çıkacak sanki ama kafa mı popo mu bi fikrim yok henüz

seviyorum konuşuyorum okşuyorum yayılıyo

pardesü için de teşekkürler kuzum daha giyemiyorum alışamadım hamile gibi görünmeye :)

Bu yıl 19 mayısın dışında diğer tatil günlerimiz şahane. Şimdiden bir günün bile hesabını yapıyoruz.

Çocuk gibi bende hesap yapıyorum valla ama sadece 1 may.dan yararlanıcam, diğer tatiller bu sene hep d.iznime rastlıyor

yapan var yapamayan var ne hava atıyosun

şaka bi yana iyi olmuş senin için dinlenmişindir kuzucuk nasıl annesi

Pardon ya canım inşallah senin patronun kafasına taş düşer,aklı başına gelir yada Allah sana kendi işini nasip eder...
Oğluşum iyi teyzesi büyüyor minik minik

Sağol teyzesi,arayı açmadan kısa sürede sizide bekliyoruz bebişlerimizi aynı anlarda büyütürüz

sanırım tarih yine değişti, artık gidelim de sonra bana gelin

inşallah canım ben istiyorum ama bizim bebiş gelmeyi pek istemiyor belli
bakalım belki de doğanlar büyüsün bize yer açılsın diye bekliyordur
mecbur yine deişti benim çalışma haftama denk geldi uyuz oldum. benden dolayı oldu yani.

bunun yapımı daha kolay üstüne de düz beyaz badi al keçe ile ismini yaz canım harika olur

oyyy yerim onu, maşallah kuzuna annesi..

Bizde paşan gibi büyüyünce anlatıcaz senin gibi,azcık daha bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…