- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.841
Çengelköye çok gittik ama eşim hiç çamlıcaya gitmedi bildiğim kadarı ile. Oraya götürebilirim onu
senin şu çalışkanlığına hayranım valla daphne yaa nasıl yetişiyorsun bukadar yoğunken temizliğe iki haftadadır bir vakit ayırmaya bravooo valla maşşallah sana..Chitlenbik seninde yeni evin hayırlı olsun canım. Mis gibi oturursunuz artık temiz temiz. Ben bir tek kışlıkları kaldıracağım. Camlarımı silmiştim ama yine yağmur yağdı. Artık yaz geldi 2 haftada bir silerim camları. Onun dışında evim temiz. Yazlıklarıda şimdi çıkarıp çıkarmama konusunda pek emin değilim. Biraz daha beklesem mi diyorum. Bu havalara güven olmaz...
eviniz kaç metrekare canım merak ettim ben de hep büyük evim olsun istiyorum varsın temizliği yorucu olsun sonuçta elin değdi mi yapıyosun ha 1 oda eksik ha fazla bence
günaydın dostlar,oğluşumla biz geldik
geçmişe bakamıyorum,işler çok yoğun umarım herkes iyidir..
Keşke 19 may, hafta içine gelse 4 gün tatil çok iyi geldi
senin şu çalışkanlığına hayranım valla daphne yaa nasıl yetişiyorsun bukadar yoğunken temizliğe iki haftadadır bir vakit ayırmaya bravooo valla maşşallah sana..
Ev 160 metrekare hanzadem ama brüt tabiki aşırı bi büyüklüğü yok ama herkes şuandaki evime göre yorum yapıyo,işte biraz camlar çok yukardan aşağıya kada boydan boya 3tane var salonda.bende senin gibi düşündüm bikere alınıyo ev sonuçta biraz daha büyük olsun istedim.
hoşgeldiniz ikinizde keyfiniz nasıl bakalım...
19 mayıs pazar günü malesef ya. ama okuyanlar için kötü olacak tören falan pazar pazar okula gitmek sıkıcı gelecek
İyiyiz teyzesi, bugün yolumuzu yarıladık ayrı bir heyecan var içimde
Bu arada ahsene gidiş tarihimiz neydi, unuttum ben
hoşgeldiniz
bizde paşamla iyiyiz.
ohh ne güzel 4 gün iyi gelmiştir anne oğula
daha sık gel vafim özlüyoruz...
Hoşgeldiniz oğluşu ve annesii..
4 gün tatilmiiiibiz öyle tatili ancak ramazan veya kurban bayramlarında görebiliyoruz
Bende sizi özlüyorum canım ya, açıyorum bi syf okumadan hop kapamak zorunda kalıyorum..
Paşan ilk okkalı tekmesini ne zaman attı annesi, bende heycanla bekliyorum artık
pardesunun rengini çok beğendim canım, güle güle kullan çok şık olmuş..
Canım öncelikle eviniz hayırlı olsun.. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin hep..
Şimcik ben hamile olduğum için artık c.tesileri işim yoksa gelmiyorum, pzt.de kimse gelmeyince 4 günlük bir tatil oldu, ama süper oldu hem dinlendim,hem gezdim hemde evimin tüm işini bitirdim
Bu yıl 19 mayısın dışında diğer tatil günlerimiz şahane. Şimdiden bir günün bile hesabını yapıyoruz.
yapan var yapamayan var ne hava atıyosun
şaka bi yana iyi olmuş senin için dinlenmişindir kuzucuk nasıl annesi
maşallah ya 20 hafta olmuş ya ..
kısmetse 18 mayıs olacak bir aksilik olmazsa
Sağol teyzesi,arayı açmadan kısa sürede sizide bekliyoruz bebişlerimizi aynı anlarda büyütürüz
sanırım tarih yine değişti, artık gidelim de sonra bana gelin
olsun sen yine her fırsatta gel yamacımıza :)
valla vafim bayadır atıyor kereta tam hatırlayamadım ama son zamanda bi tarafa toplanıyor karnım yamuluyo resmen çıkacak sanki ama kafa mı popo mu bi fikrim yok henüz
seviyorum konuşuyorum okşuyorum yayılıyo
pardesü için de teşekkürler kuzum daha giyemiyorum alışamadım hamile gibi görünmeye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?