Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydııınnn
hanzadecim fikriniz çok güzel valla vaktiniz olursa yapın derim hem bizimkilere de alırız zamanı gelince buarada dün ikiz gibi büyüdüğüm kuzeninim hamile haberini aldım nasıl sevindim 6 haftalıkmış daha anamm mini minnak daha onunla küçükken her yılımız gnünmüz birlkte geçtiği için apayrı heyecanlandım
dün evime gittim tertemiz olmuş miss gibi temizlk kokusu daha kapı açılmadan basmış ortalığı birtek taşınmak kaldı

darısı başına canım inşallah kuzeninle peş peşe doğrursunuz onlar da kardeş gibi olurlar bi başlayalım yabancılara kalmasın size de ben yaparım süslerini evin de mis gibi olmuş ne güzel yavaş yavaş yerleşirsin mis gibi bahar temizliği derdin olmaz

ay evet bahar temizliği derdim yok çok şükür bizim kuzenle aramızda 2ay var 2ay ben önce doğmuşum o benden 1buçuk yıl önce evlendi silsile sırası bize geçti annem de öyle diyo seninde 2ay sonra olur inş.çocuklarınızda sizin gibi peşpeşe doğar inşş..hayırlısıyla dedim.

Çitlenbik senden de güzel haber bekliyoruz ikiniz birlikte büyütün inşallah.
bahar temizliğin bittii.
bende dün yatak odasının altındaki örtüleri ve mutfak örtülerini hepsini çıkarttım yıkadım bahar temizliğinin başlangıcı hahaha

ben hala başlamadım sadece banyom tertemiz gerisi.....
mayıs mayıs diyodum işte geldi bile mayıs bu ay bütün evi döküp temizlicem ama pazar günü olacak iş değil 2 gün lazım en az izin almalı bahane lazım

izin alabilsem çok rahat olur ama oda mümkün değil bende dedim 4 ile 5 mayısta yapıyım
bu hafta işte yıkanacaklarımı yıkayım. yazlık kışlık halledeyim.
bizim bodur merdivenimizi apartmandan birisi almış çok sinirlendim ya bir nevi çalmış oldular.
kaç aydır bekliyorum hani belki ihtiyacı oldu da aldı getiriri diye

aminn canım senden de güzel haberler bekliyoruzzz..sanada kolya gelsin temizlik zor ama sonucu mükemmel güzel bişey.dün temizlkçi kadınlar bu ev çok büyük allah kızına yardım etsin demiş sırf salondaki camlar yeter demiş uğraşmak için hehehe dedim ayvayı yemişim ben hanzade seninde dediğin gibi bigün yetmiyo ya en az iki gün gerekli temizliğe bikaç şeyi halledebilmek için yoksa hepsi yine de bitmez 2günde.

eviniz kaç metrekare canım merak ettim ben de hep büyük evim olsun istiyorum varsın temizliği yorucu olsun sonuçta elin değdi mi yapıyosun ha 1 oda eksik ha fazla bence

amin canım inşallah güzel haberler paylaşırız
ev büyük ise işin zor valla bizim evin camlarının önünde demirler var silmek çok zor oluyor. mecbur çıkıp yıkıyorum

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

dün evimizi nihayet yerleştirdik bitti artık tün işler sadece bebeğin odası kaldı ona da yavaş yavaş ciciler mobilyalar gelir

taşınma sırasında kışlıklarını da ayırdığım için bahar temizliği de yapmış oldum:)

dün artık son bir gayretle görümcemle silip süpürüp bitirdik

1 haftada bebek nasıl hiç bir fikrim yok oda eminim yorulmuştur benimle haftasonu görüp bakacağız yavrucak neler yapıyor içeride cinsiyetini öğreneceğiz tahminde olsa

Günaydın hatunlar, yazdıklarınızı okuyordum. Aydasu o ayak ne orada elma şekerinin Bayıldım o pozuna. Özden yeni evinin fotolarını beklilyoruz heyecanla Bizde dün kocişimle emirgana gittik. Yedik içtik gezdik. Sahilde turladık. Çok güzel bir gündü. 1 mayısada güzel bir plan yapalım dedi eşim. Güzel bir yer bulmam lazım. Anadolu yakasında çınaraltında çok şirin yerler varmış belki oralara gideriz. Bir bakacağım. Hanzade senin şu müdürüne o kadar sinir oluyorum ki. Utanmasalar pazarda çalıştıracaklar. Düşüncesiz şeyler.

pazarları da çağırmıyo diil ilk başlarda çok istiyodu ama yüz vermedim gelmedim hiç ama bu resmi tatillerde bşy yapamıyorum çünkü herkes geliyo bana ayrıcalık yapmıyolar haliyle
1 mayıs tatil mi yine ne güzel iyice kıskandım

Chitlenbik seninde yeni evin hayırlı olsun canım. Mis gibi oturursunuz artık temiz temiz. Ben bir tek kışlıkları kaldıracağım. Camlarımı silmiştim ama yine yağmur yağdı. Artık yaz geldi 2 haftada bir silerim camları. Onun dışında evim temiz. Yazlıklarıda şimdi çıkarıp çıkarmama konusunda pek emin değilim. Biraz daha beklesem mi diyorum. Bu havalara güven olmaz...

Çamlıca yada çengelköye bakın güzel yerler var
1 mayısta inşallah bizde çalışmayız ya

Bizim muhasebeci işten ayrılırsa senin cv ni buraya vereceğim. Kuralcı falan ama tatil konusunda bonkör bizim patronumuz. Madem çağırıyorsunuz mesai parasını verin

günaydın kızlaaarrrr

bugün uyku tutmadı dün işlerimi de bitirince bugüne yapacak iş kalmadı bütün arkadaşlarımda çalışıyo dışarıya da yalnız çıkılmıyo

puff şimdiden canım sıkılmaya başladı napsam acaba bugün?

güle güle giy kuzum aldıklarını

napalım şamaroğluna dönülüyo zaten ama herşey kuzucuklarımız için

teşekkür ederim kuzum.

evet bu marka çok güzel oluyo ama rahat hem şık.ayakkabıyı geri gönderecektim ama eşim evde dursun bi gün giyersin dedi kutusuyla bekliyo öyle.

cidden ayakkabı konusu öyle canım biz fuarlarına katılıyoruz sürekli orada ucuz ucuz gördüğüm ayakkabıları mağazalarda fahiş fiyatlarda görünce sinirim bozuluyo

buyur gel tabiii bekleriizzzzz

hoşgeldin canım.ellerine sağlık oh mis gibi olmuş evin.

bambu perdeye gelince eğer sert bi rüzgar çıkmazsa kullanışlı olur canım.

güle güle oturun kuzum evinizde.

sende bize güzel haberler vereceksin inş.

hoşgeldiniz annesi ve kuzusu.

evinizde güle güle oturun resimlerini merakla bekliyoruz.

cinsiyet sen ne hissediyorsun bakalım?

çamlıca çok güzeldir uzun zamandır gitmiyorum
çengelköyde halam oturuyo ona da uzun zamandır gitmiyorum
bigün c.tesi halama gitsek kalsak pazar da ordan çamlıcaya geçsek harika olur çağırıyolar hep gelin gezelim diye ama eşimin vaktinden dolayı gidemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…