- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.821
inşllah herşey güzel olur bizim çocuklara da yaparsın
darısı başına canım inşallah kuzeninle peş peşe doğrursunuz onlar da kardeş gibi olurlar bi başlayalım yabancılara kalmasın size de ben yaparım süslerini evin de mis gibi olmuş ne güzel yavaş yavaş yerleşirsin mis gibi bahar temizliği derdin olmaz
ben hala başlamadım sadece banyom tertemiz gerisi.....
mayıs mayıs diyodum işte geldi bile mayıs bu ay bütün evi döküp temizlicem ama pazar günü olacak iş değil 2 gün lazım en az izin almalı bahane lazım
Çitlenbik senden de güzel haber bekliyoruz ikiniz birlikte büyütün inşallah.
bahar temizliğin bittii.
bende dün yatak odasının altındaki örtüleri ve mutfak örtülerini hepsini çıkarttım yıkadım bahar temizliğinin başlangıcı hahaha
aminn canım senden de güzel haberler bekliyoruzzz..sanada kolya gelsin temizlik zor ama sonucu mükemmel güzel bişey.dün temizlkçi kadınlar bu ev çok büyük allah kızına yardım etsin demiş sırf salondaki camlar yeter demiş uğraşmak için hehehe dedim ayvayı yemişim benhanzade seninde dediğin gibi bigün yetmiyo ya en az iki gün gerekli temizliğe bikaç şeyi halledebilmek için yoksa hepsi yine de bitmez 2günde.
Günaydın hatunlar, yazdıklarınızı okuyordum. Aydasu o ayak ne orada elma şekerininBayıldım o pozuna. Özden yeni evinin fotolarını beklilyoruz heyecanla Bizde dün kocişimle emirgana gittik. Yedik içtik gezdik. Sahilde turladık. Çok güzel bir gündü. 1 mayısada güzel bir plan yapalım dedi eşim. Güzel bir yer bulmam lazım. Anadolu yakasında çınaraltında çok şirin yerler varmış belki oralara gideriz. Bir bakacağım. Hanzade senin şu müdürüne o kadar sinir oluyorum ki. Utanmasalar pazarda çalıştıracaklar. Düşüncesiz şeyler.
pazarları da çağırmıyo diil ilk başlarda çok istiyodu ama yüz vermedim gelmedim hiç ama bu resmi tatillerde bşy yapamıyorum çünkü herkes geliyo bana ayrıcalık yapmıyolar haliyle
1 mayıs tatil mi yine ne güzel iyice kıskandım
Çamlıca yada çengelköye bakın güzel yerler var
1 mayısta inşallah bizde çalışmayız ya
mıraclem heyecanla beklıyorum kuzum pardesunu, ıyı gunlerde gıy ıınsallah...
Ben cok dısarı cıkmadıgım ıcın azcık bıseler aldım gebelık donemı ıcın, nereye gıdıyom kı dıye, ah ızmırde olsam neler yapardım dıyom :)
defactodan uzun bı sıyah onden dugmelı elbıse aldım ben onu pardesu gıbı gıyıyorum altına pantolonla
dunde lcw den bı tane etek aldım...
evet canım benden bı tane kan aldılar 3 tup kadar :)
sımdı netten baktım sonucuma 150 cıkmıs bazı sıteler 140 dıyor sınıra bazıları 150 benımkıde tam sınırda sanırım...
Baklaım yarın gıdıcem tekrar ne dıcek ınsallah 100 luk yuklemez cunku coooook ıgrenc bı tadı var korkutmak gıbı olmasın :)
Selammm... Öncelikle ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun kızlar..
Özden ve chitlenbik taşınıyorlarmış... Yeni evlerinde genişleyen aileleriyle huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum...
Meliscim artık biraz dinlenmeye bak... Liva hanım hemen duruma el koymuş annecim şimdi dinlen ki doğumdan sonra zaten yorulacaksın diyor... Azcık kızını dinle
Miracle cım pardesün çok güzelmiş canım tril tril güle güle giy... kayınpederim ayakkabıcı demişsin... Eklediğin ayakkabı da çok güzelmiş.... ben de var bu markadan topuklu ama çok rahat... ayakta hiç yokmuş gibi... hatta en rahat ayakkabım... Bu arada en pahalı ayakkabı 50 lira demişsin ya ben o ayakkabıya verdiğim paraya.... ben anlamamam kuşum ayakkabı alamaya sizin oraya gelicem artık ...
Aydasucum sen de hoşgeldin canım... Maşallah Elife... Ayaklara ben de bayıldım bu arada ....
merhaba kızlar ne zmandır giremedim yaa, bugün 23 nisanda tatildim akşama kadar temizlik yaptım ütü yaptım sonrada pazara gittim yemeğimi yaptım, evim tertemiz oldu içim rahatladı.
kızlar ya balkanum güneş oluyor yazın ve çiçeklerim hep kuruyor, geçen yaz kurumuşlardı güneş yüzünden, bu yaz için bambu perde almak istiyorum, bi tanıdığımızın evinde görmüştüm hem çok güzel duruyordu hem de güneşten koruyordu, ama benim balkonum çok rüzgarda alıyor o yüzden kararsız kaldım acaba rüzgardan devamlı sallanıp parçalanır mı? sizlerden kullanan var mı?
günaydııınnn
hanzadecim fikriniz çok güzel valla vaktiniz olursa yapın derim hem bizimkilere de alırız zamanı gelincebuarada dün ikiz gibi büyüdüğüm kuzeninim hamile haberini aldım nasıl sevindim 6 haftalıkmış daha anamm mini minnak daha onunla küçükken her yılımız gnünmüz birlkte geçtiği için apayrı heyecanlandım
dün evime gittim tertemiz olmuş miss gibi temizlk kokusu daha kapı açılmadan basmış ortalığı birtek taşınmak kaldı
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
dün evimizi nihayet yerleştirdik bitti artık tün işler sadece bebeğin odası kaldı ona da yavaş yavaş ciciler mobilyalar gelir
taşınma sırasında kışlıklarını da ayırdığım için bahar temizliği de yapmış oldum:)
dün artık son bir gayretle görümcemle silip süpürüp bitirdik
1 haftada bebek nasıl hiç bir fikrim yok oda eminim yorulmuştur benimle haftasonu görüp bakacağız yavrucak neler yapıyor içeride cinsiyetini öğreneceğiz tahminde olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?