- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.881
Ohhh afiyet olsun anne yemegi gibisi var mi
Bende de dünden kalan domatesli bulgur pilavıyla, taze fasulye var... Kızlar söylemesi ayıp bi güzel olmuş bulgur pilavı çatlayana kadar yedim dün... akşam olsa da yine yesem diye bekliyorum... Taze nane filan da koymuştum içineDün akşam cacık yapmıştım bu akşam semizotlu salata olabilir...
Kızlar bu arada size bişey sorucam evinde buharlı temizleyici olan var mı birinde vardı ama unuttum şimdi... Benim perdelerim stor alsamda onları buharla temizlesem daha iyi olur diye düşünüyorum... Bi kaç kere yerde yıkadım ama o zaman da eli yüzü yamuluyo... Buharlı temizleyiciyle olduğu yerde temizlerim... Nasıl olur sizce 2si 1 arada olanlar varmış hem yüzey hem perde, döşemelik v.s. için olanlardan...
kuzum dün menumuz aynıymış dünden kalan taze fasulye bulgur pilavı var bizde de
bende ayrıca patates kızartmalı kavurma yaptım bi de tel şehriye çorbası tamamdır.
uurbocee ben buharlı temizlik makinasıyla yıkadım ama sıcaklığını iyi ayarla birde çook sıcak olursa içinde naylon karışımı varsa storunun yamulabiliyomuş yine dikkatli ol canım.aldığın perdeciye bi sor istersen..
Biz balkona taktik.yan bina cok yakin oldugu icin.ruzgarli havada katli duruyor.foto ceker koyarimmerhaba kızlar ne zmandır giremedim yaa, bugün 23 nisanda tatildim akşama kadar temizlik yaptım ütü yaptım sonrada pazara gittim yemeğimi yaptım, evim tertemiz oldu içim rahatladı.
kızlar ya balkanum güneş oluyor yazın ve çiçeklerim hep kuruyor, geçen yaz kurumuşlardı güneş yüzünden, bu yaz için bambu perde almak istiyorum, bi tanıdığımızın evinde görmüştüm hem çok güzel duruyordu hem de güneşten koruyordu, ama benim balkonum çok rüzgarda alıyor o yüzden kararsız kaldım acaba rüzgardan devamlı sallanıp parçalanır mı? sizlerden kullanan var mı?
Boydan boya 3 cam bendede var.ustune yarim camlarda :) allah kolaylik versin cnmsenin şu çalışkanlığına hayranım valla daphne yaa nasıl yetişiyorsun bukadar yoğunken temizliğe iki haftadadır bir vakit ayırmaya bravooo valla maşşallah sana..
Ev 160 metrekare hanzadem ama brüt tabiki aşırı bi büyüklüğü yok ama herkes şuandaki evime göre yorum yapıyo,işte biraz camlar çok yukardan aşağıya kada boydan boya 3tane var salonda.bende senin gibi düşündüm bikere alınıyo ev sonuçta biraz daha büyük olsun istedim.
Selam kızlarr :)
23 nisan için annemler istanbula geldiler izmirden çok da mutlu oldum
Ama her güzel şeyin sonu var ne yazık ki
23 nisan da kusursuz geçti çok şükür...Her hareketi doğru yaptı mini mini birler...
Eşim de bebek çalışmalarına başlayalım diyor.Olmazsa falan uğraşırız en azından bir deneeylim diyor..
Bense temmuza kadar bekleme niyetindeyim hala...
günaydın kızlaaaaarrr.....
bugün boğazım şişmiş olarak uyandım umarım ilerlemez
mavi superisi öncelikle gözün aydın annenler gelmiş sonra rabbim tekrar kavuştursun.
öğrencilerinin resimlerini göstersene bizeeeee.
geçmiş olsun canım, sıcak su,bal ve limonlu karışımı yapki ilerlemeden önlemini almış olursun..
Dosyalar çok büyükmüş.Nezaman bişey yklemeye kalksam sinir ediyor beni bu uyarıııı
facebooka koydum mini mini birleri simillacım sen bende eklisin bakabilirsin.
Miraclem senin facen yok mu?
ya da nasıl halloluyor bu resim büyük geldi yükleyemiyoruz olayı:26:
Selammm....
Miracle geçmiş olsun canım... Bitki çayları filan toparlamaya çalış
Vaficimm maşallahkocaman olmuş oğlann....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?