Eylül dostluğumuza burada devam (:

kocam izinli doktora gitti yakın diye teyzesine uğramış akşam erken evde olur yani inş.ben de mi fasulye yapsam canım çekti bayadır yapmıyorum

Arpa şehriye çorbası
ve malum yine patates püresi var

ama biz akşam yine evde yokuz iş çıkışıma gelecek eşim dışarıda olucaz belki tophaneye gideriz

kızlara söyle buraya gelsinler yaa

melisin söylediği taç için arkadaş msj atmış akşam sabah gördüm ama melis aldım deyince kafasını karıştırmak istemedim
tütüleri alan memnun satan memnun diye bi siteymiş hemen gönderiyomuş kadın istediğin gibi de yapıyomuş

''tütüleri alanda satanda memnun'' muş facebookda sayfası var
smilla belki sen bakarsın

baktım canım
ama ben excelde tutmadım hiç program niye almıyosunuz

bi de muhasebede neleri tutuyosunuz sadece kasa mı benim telde foto çok net görünmüyo
eğer kasaysa bizim müdür de excelde tutuyo muhasebenin m sini bilmez ama paralar onda ne geldi ne gitti excel de
güzel formüllü filan istersen müsait olduğumuz bi ara isterim ondan sana kopyalayıp gönderiim

1.sayfada alt alta firmaların adı ve kodları var karşılarında son bakiye
sonra fitmanın koduna tıklayınca o firmaya ait sayfa açılıyo ve extre görünüyo yani şu şekilde :

firma kodu-firma adı-borç-alacak-bakiye

kızlar 1 mayısta tatil misiniz

speedy eğer tatilse senin c.tesi çalışma gününü etkiler mi buluşma için soruyorum

tek başıma sayfayı doldurdum sağolun kızlar yaa valla sohbetinize doyum olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…