- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.941
Günaydın kızlar
sabah 6da kalkıp geldik dükkana bu sabah yine erkenciyiz.erken kalkmanın en güzel zamanı sanırım bu bahar ayları şuan dışarıdan çok güzel bahar kokusu geliyorrrrrrr
günaydın citlenbikim..
bahar harika ama benim gibi bahar alerjisi olupta ilaç kullanamadığı için sürekli hapşuran bi insana çook zor.inş bebişimde olmaz alerji çünkü kocamda da var.
ben bu gece sabaha kadar mide yanmasıyla kıvrandım hala da uyuyamadım hamilelikte ne kadar negatif durum varsa hepsini yaşayacağım heralde midem cayır cayır yanıyo umarım devam etmez neyse rabbim sağlık versin de hepsi geçecek inş.
amaaaa harika bir haberim var benim en yakın dostum da hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dün aldık güzel haberi 4+3 haftalık hemde bebişlerimizin arasında 4 ay olacaaaaaakk
rabbim her isteyene bu güzel haberi almayı nasip etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn amin :)
Günaydın canım
ayyy çok sevindim gözünüz aydın ne güzel bebişeriniz birlikte büyüyecek
çok şükür canım ama biliyo musun ben hamile olduğumdan beri çok dua ettim bebek bile düşünmüyordu aslında amaaaa rabbim nasip etti
o yüzden ben sana da dua ediyorum en başından beri sen hiiç merak etme citlenbikim
Günaydın ;
hayırlı cumalar herkese . miracle çok güzel bir haber kardeş kardeş büyüyecekler bende çok isterdim böyle yakın birisi ile aynı zamanlarda hamile kalmayı ne güzel birlikte büyürlerdi
sevdiğim arkadaşımın şuanda bebeği 5 aylık o treni kaçırdık..
allah razı olsun canım benimm dualarımız kabul olur inşş
günaydın sipidi hoşgeldiin
sana da hayırlı cumalarrrr
inş rabbim sağlık versin ikisine de kardeş kardeş büyüsünler
cümlemizden canım.olacak inş. güzel haberler verceksin bize
acaba adak mı adasanız kuzum duanın kabul olmasında çok etklidir.
günaydın sipidi hoşgeldiin
sana da hayırlı cumalarrrr
inş rabbim sağlık versin ikisine de kardeş kardeş büyüsünler
landfloves işlerini toparladın mı yoğun musun hala
Ben geldim ama yine kimseler yok bana 1 mayıs tatil ama buluşma 4ünde değil mi net birşey söyleyin kocamdan izin almam lazım küsüyo
Benim içimden geçirdiğim bi kuzu adağım var ama çocuk doğunca akika oluyo ya onun haricinde mi kesmek gerekiyor
amin canım inşallah..
Erdem bey nasıllar bugün keyfi yerinde mi bakalım.
canım akika bebeğin sağlığı sıhhati için rasulümüzün yaptığı bir sünnet ama adak ayrı olur yani eşinle oturup hayırlısıyla bebeğimiz olurssa deyip illa ki kurban olması şart değil ki adağın şu kadar fakir sevindireceğim olur şu kadar şükür namazı kılacağım olur yani adak olarak istediğini söylebilirsin ki en kuvvetli adaklar ilk kurban 2. si de oruçtur
ayy sorma sipidim dün geceden beri acayip midem yanıyor yatamıyorum ağzıma acı su geliyo ne yapsam geçmedi.
kendi kendime ne çektin be miracleeeeeee ne çektiiiiiin napacaaaan çekeceeeen diyip duruyorum
merhaba kızlar günaydın sizlere, bugün hep dışarda olacam sanırım, yine gelemem.. akşamda arkadaşlarım gelecek 2 gün bizde kalacaklar.. dün islim kebabı ve tatlımı yaptım, eve gidince yemeği fırına atıp pilav ve salata yapacam..
biz balkon için bambu storlardan aldık, babamı bekliyoruz takmak için.. annemler şehir dışındalar. erkek kardeşimde üniden arkadaşlarını doldurmuş eve onuda bi kontrol etmem lazım.
günaydın kızlar
18 i gibi düşünüyoruz canım 4 ünde sınav varmış sonraki hafta speedy çalışıyo o yüzden erteledik
benim nedense tazminat zamanın da içimden öyle geçirdim yiğenlere para vermek yada aklımdaki mebla değerinde bişeyler almak.
önce oyun parkına götürelim dedik sonra gidince biiris eğlenecek diğeri bakacak olmaz diye 4 üne de kıyafet aldık :) Allah kabul etsin tabi hem adak oldu hemde onlar sevindi işte...
mide yanması zordur ya çekilmez ne çektin be miracle bak bunu internetten buldum..
Mide yanması ve ağrısı nasıl geçer? Önlemler:
- Bir seferde çok yemek yeride, sık sık az miktarda yemeli.
- Ilık süt mide yanması şikayetinize iyi gelebilir.
- Kızartmalar, aşırı yağlı, baharatlı yiyecekler bu şikayetleri arttırır, bunlardan kaçının.
- Sıkı giyecekler giymeyin.
- Sigara kullanmayın
- Fazla kahve tüketmeyin
- Yüksek yastık kullanmak faydalı olabilir.
- Doktorunuzun önereceği mide asitini giderici ilaçları kullanabilirsiniz.
canım akika bebeğin sağlığı sıhhati için rasulümüzün yaptığı bir sünnet ama adak ayrı olur yani eşinle oturup hayırlısıyla bebeğimiz olurssa deyip illa ki kurban olması şart değil ki adağın şu kadar fakir sevindireceğim olur şu kadar şükür namazı kılacağım olur yani adak olarak istediğini söylebilirsin ki en kuvvetli adaklar ilk kurban 2. si de oruçtur
ayy sorma sipidim dün geceden beri acayip midem yanıyor yatamıyorum ağzıma acı su geliyo ne yapsam geçmedi.
kendi kendime ne çektin be miracleeeeeee ne çektiiiiiin napacaaaan çekeceeeen diyip duruyorum
çok güzel olmuş canım adağınız rabbim de kabul etmiş.
ah ah hepsini okudum bir sürü şey denedim ama 5 dk. geçiyo sonra yine başlıyo bu zamana kadar hiç mide yanması çekmemiştim beeennnn çok saol araştırıp buraya aktardığın için canım ama hepsini yerine getirdim zaten
Hmm anladım canım saolasın ben eşimle konuşayım ozaman
speedyy sizinkini de allah kabul etsin gönlünüzden geçeni nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?