Eylül dostluğumuza burada devam (:

Miraclem inşallah mide yanması problemin devam etmez, erdem paşayla bugünlerin daha bi tadını çıkarırsınız

Güle güle, güzel balkon sefalarında kullanın storlarınızı canım..

Gunaydin hatunlar, bu gun annemler yemege gelecek. Dun gece islerimi bitirdim. Hafta sonuda geldi. Cumartesi kisliklari kaldirip yazliklari cikaracagim. Kac gunde yikar kuruturum bilmiyorum artik.

hamarat hatun hoşgeldiin..

bende eşimin tarafını hallettim kendi bölümüm kaldı ki artık bu zamandan sonra bi çoğunu giyemeyeceğim nasıl yapayım bilemiyorum

rica ederim canım her zaman yardımcı olmaya çalışırım...

salatı münciye duası var o sınavlarda etkili oluyo

hoşgeldiin siyah deniiz.

maşallah baya istikrarlısın canım emeklerinin karşılığı fit bir vücut olarak alacaksın canım...

işte hayat çalışsak evde oturmak isteriz evde oturunca da çalışmak....
sen de o zman iş baksan gönlüne göre bulursun belki canım
valla ben çalışıyorum ama misafir ve gezme konusunda hala çok yoğun geçiyo evde olanlar bile bizim kadar yoğun yaşamıyodur eminim

hanzadem keşke eşim izin verse 1 dk durmam iş bakarım 10 sene çalıştım aralıksız, ama sözlüyken işten çıktım dahada izin vermedi eşim. Sadece onun yanında muhasebede falan çalışmama izin veriyor ama ben istemiyorum aynı yerde çalışmayı. Bide başka biyerde çalışsam benim eşim çok hımbıl evde bana asla yardım etmez biliyorum iş gelmiyor elinden, bi kere evi süpür diye makinayı verdim de çok sevdiğim vazomu kırdı. Annesi el bebek gül bebbek büyütmüş bunları... Aynen benimde gelenim gidenim bitmez pert olurum 2 günde

landfloves arkadaşın kör mü nasıl evlenmiş o hanzoyla
ben de olsam tutamam kendimi laf söylerim valla uygun bi şekilde laf sokarsın artık hem arkadaşına ayıp olmasın

Landfloves, o gelinde babasına öyle saygısızlık yapan adamla nikah masasına nasıl oturmuş. Daha şimdiden böyleyse yazık değil mi o kıza.O adamla bir ömür geçer mi ya...

öyle gerçekten kızlar, ama bunlara neden olanda benim arkadaşım zaten.. normalde düğün tarihleri hazirandaydı ama kız o zamana kadar iki aile arasında kavga çıkar ayrılırız deyip acele etttirip bulabildiği ilk tarihi aldırdı, hemde pazartesi ve öğlen 2ye.. aman düğün olmayıversin aman bu olmayıversin diye diye kendini iyice değersizleştirip ailesini küçülttü.. ve sonuçta bu.

Yazik o anne babaya. Yarin obur gun basini taslara vurur. Yine uzulen anne babasi olur.

ayy valla okurken bi tuhaf oldum neyse bundan sonra saygısında kusur etmez de affettirir kendini babası yine iyi insanmış başka baba olsa yakar yıkardı.bi tanecik kızını veriyo hemde gördüğü muameleye bak.neyse rabbim aşklarınızı huzurlarını ve saygılarını daim etsin.

Günaydın kızlar

Miraclem inşallah mide yanması problemin devam etmez, erdem paşayla bugünlerin daha bi tadını çıkarırsınız

Güle güle, güzel balkon sefalarında kullanın storlarınızı canım..
hoşgeldiiiniz kuzuyla annesi

inş mide yanması geçer çok zorluyo şu an beni..

senin kuzu nasıl sen nasılsın canım göbek durumu nasıl bi foto koysana uygun olduğun bi zaman

Miracle bence giyemeyeceklerini ayir. Digerlerini kaldir bosuna is cikarma kendine gebe halinle.

kuzum kaldrsam da pek bişey kalmayacak zaten malum yazlıklarım genelde dar şeylerdi benim gün geçtikçe göbüşüm büyüyo

en iyi boşaltıp içini sileyim zaten hepsi temiz geri yerleştireyim

landfloves iyi yapmışsın şu c.tesi çalışmama konusunda ve kabul etmişler herkes çalıştığı halde ne güzel uyanık arkadaşım benim süpersin
ben de bu kıza iyice alışsınlar müdürle filan değil direkt patronla konuşcam bu sefer resmen yoğunluk bitti yani gayet sistemli ve günlük gidiyo herşey

similla hoşgeldin

oooo ahsen de gelmiş hoş gelmiş canım 18 inde sendeyiz bize küfür etme olar mı

benim mayısta sınavım var ders çalışmam lazım dedim o yüzden izin aldım. birde zaten beni bu işe çağıran onlar olduğu için kabul ettiler.. ama ben mayıstan sonrası içinde konuşup yine gelmek istemiyorum cumartesileri..

bizim mayısta ankaraya gitme olayı var teyzemin kızı sözleniyo dün ona dedim mayısın sonu olsun daha rahat izin alırım filan çünkü bizim beyannameler filan tarihle biliyosunuz ay sonu rahata çıkıyorum hem de 18 inde ahsene gidiez ya o güne denk gelmesinden korkuyorum

kesin günü daha belli değil mi ?

inanmıcaksınız ama dün bir baktım benim 18.05 lazer günüm. ama bu hafta içi arayıp erteleteceğim kısmetse

kesin günü daha belli değil mi ?

inanmıcaksınız ama dün bir baktım benim 18.05 lazer günüm. ama bu hafta içi arayıp erteleteceğim kısmetse

dur hemen erteleme istersen
yok gün kesin belli değil bugün erkek tarafı geliyomuş heralde söz günü bugün belli olur inş.herşey netleşir valla ben dedim mayıs sonu olsun diye ama gitme zorunluluğum dda var herşeyime koştu geldi çok yoruldu hakkını ödeyemem ablam benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…