- Konu Sahibi landfloves
-
- #29.981
merhaba kızlar günaydın sizlere, bugün hep dışarda olacam sanırım, yine gelemem.. akşamda arkadaşlarım gelecek 2 gün bizde kalacaklar.. dün islim kebabı ve tatlımı yaptım, eve gidince yemeği fırına atıp pilav ve salata yapacam..
biz balkon için bambu storlardan aldık, babamı bekliyoruz takmak için.. annemler şehir dışındalar. erkek kardeşimde üniden arkadaşlarını doldurmuş eve onuda bi kontrol etmem lazım.
Gunaydin hatunlar, bu gun annemler yemege gelecek. Dun gece islerimi bitirdim. Hafta sonuda geldi. Cumartesi kisliklari kaldirip yazliklari cikaracagim. Kac gunde yikar kuruturum bilmiyorum artik.
amin canım hepimize inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin..
bilgiler için teşekkürler o zaman gelince iyice okuyup araştırmak lazım. inşallah bu da bize nasip olur.
keşke öyle olsa valla hep birlikte ne kadar güzel olurdu..
pazar günü eşimin sınavı var sabah onunla gideceğim ondan çok heycanlıyım. beklerken okuyabileceğim dua var mı ?
bende haftasonuna planlamıştım ama olmayacak sanırım.
hepsini kaldırmıyorum ben kalın kazak bide montlarımı diğerleri yine gardolapta duruyor. onları da yıkamıyorum çıkardığımda yıkıyorum öyle giyiyorum.
getir bize yıkar kurutma makinesinde kuruturuz toplam 3 saatte teslim
Günaydınlar ve hayırlı cumalar herkeseeeee
eşim gittik ben hala yatakta pinekliyorum, dün 40 dk plates yaptım ve 2,5 km yürüdüm her yerim tutulmuş tüm gece bi uyudum bi uyandım...
Bugün bende gardolapta ne var ne yok indirip giymediklerimizi ayıracağım. Yazlıklarla kışlıkların yerinide değiştiririm.
Ne çabuk haftasonu geldi ya, hayata yetişemiyorum bazen
Daphne ve landflowers size kolay gelsin kızlar...
çalışsam daha düzenli geçer günler eminim ya, dün akşam eşim "artık yarın evde otur bi zahmet" diyorhergün bişey çıkıyor 1 haftadır evimi temizleyememiştim dün sabah azcık hallettim çok şükür.
Evde olunca ya birileri gelmek istiyor yada beni çağırıyorlar hep bişey çıkıyor yani...
Günaydın vafi, senin minnoş nasıl
işte hayat çalışsak evde oturmak isteriz evde oturunca da çalışmak....
sen de o zman iş baksan gönlüne göre bulursun belki canım
valla ben çalışıyorum ama misafir ve gezme konusunda hala çok yoğun geçiyo evde olanlar bile bizim kadar yoğun yaşamıyodur eminim
landfloves arkadaşın kör mü nasıl evlenmiş o hanzoyla
ben de olsam tutamam kendimi laf söylerim valla uygun bi şekilde laf sokarsın artık hem arkadaşına ayıp olmasın
Landfloves, o gelinde babasına öyle saygısızlık yapan adamla nikah masasına nasıl oturmuş. Daha şimdiden böyleyse yazık değil mi o kıza.O adamla bir ömür geçer mi ya...
öyle gerçekten kızlar, ama bunlara neden olanda benim arkadaşım zaten.. normalde düğün tarihleri hazirandaydı ama kız o zamana kadar iki aile arasında kavga çıkar ayrılırız deyip acele etttirip bulabildiği ilk tarihi aldırdı, hemde pazartesi ve öğlen 2ye.. aman düğün olmayıversin aman bu olmayıversin diye diye kendini iyice değersizleştirip ailesini küçülttü.. ve sonuçta bu.
inşallah eğlenceli olur, arkadaşım iyi birisidir çocukluk arkadaşım ilkokul ortaokul aynı sınıfta oturduk ve 20 yıl aynı apt.da oturduk onunla.. ama eşi çok garip biriymiş yeni evlendiler daha balayından geliyorlar bize, kemerdeydiler.. damat düğünde olay çıkarmış kayınababayla kavga etmiş, arkadaşımın babası kız alma olsun istemiş, duayla çıkılsın istemiş hocada getirmişler, saat planlanmış ama getirmemişler kızı kuaförden sonra baba evine, kızın babasıda aramış gelmeniz lazım böyle olmaz deyince çocuk sadece kızla beraber sinirli bir şekilde gelmiş ,erkek tarafından bir Allahın kulunu getirmemiş, kapıyıda çarpıp gitmiş giderken.. ve düğünde olmamış sadece nikah kıymışlar eğlence falan da yapmamışlar, erkek tarafı kınaya bile gelmemiş... bunları duyunca daha tanımadan nefret ettim arkadaşımın eşinden... ama ben lafımı sakınmam biliyosunuz çenemi tutamaz bir iki laf ederim o adama
ayyy evet içim çok rahat, oohhh yemeğim hazır evim temiz, dün baya iş yaptım misafir bahanesiyle iyi oldu, buzdolabının içini temizledim, mutfak dolaplarımın içini falan temizledim, balkon camlarımı sildim.. eşimde kızıyor aşkım evimize temizlik dedektifleri mi gelecek napıyosun bu kadar detaylı bırak artık diye.. ama sağolsun oda çok yardım etti, tatlıyı o yaptı, patlıcanları kızarttı, bulaşık makinesini falan boşaltıp yerleştirdi..
Günaydın kızlar
hoşgeldiiiniz kuzuyla annesiMiraclem inşallah mide yanması problemin devam etmez, erdem paşayla bugünlerin daha bi tadını çıkarırsınız
Güle güle, güzel balkon sefalarında kullanın storlarınızı canım..
Miracle bence giyemeyeceklerini ayir. Digerlerini kaldir bosuna is cikarma kendine gebe halinle.
landfloves iyi yapmışsın şu c.tesi çalışmama konusunda ve kabul etmişler herkes çalıştığı halde ne güzel uyanık arkadaşım benim süpersin
ben de bu kıza iyice alışsınlar müdürle filan değil direkt patronla konuşcam bu sefer resmen yoğunluk bitti yani gayet sistemli ve günlük gidiyo herşey
bizim mayısta ankaraya gitme olayı var teyzemin kızı sözleniyo dün ona dedim mayısın sonu olsun daha rahat izin alırım filan çünkü bizim beyannameler filan tarihle biliyosunuz ay sonu rahata çıkıyorum hem de 18 inde ahsene gidiez ya o güne denk gelmesinden korkuyorum
whatsapp olmasa burası 5000 sayfada olmuştu biraz şikayetleneyimm
kesin günü daha belli değil mi ?
inanmıcaksınız ama dün bir baktım benim 18.05 lazer günüm. ama bu hafta içi arayıp erteleteceğim kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?