Eylül dostluğumuza burada devam (:

Gunaydın kızlar...
Erkencıyız kızımla bugun...
Esım yenı geldı ısten kahvaltımızı yaptık, o yattı, kıyamam aksam yıne gıdecek bugun tek basıma takılcam evde...

Melıs masallah kuzuna tam tosbık olacak lıva hanım
Cok az kaldı senın ya heyecan doruktadır :18:

Landfloves, nasılsın tatlım?
Ne zaman gıdeceksın doktora?

Günaydın hatunlar, dün akşam kocişle alışverişe çıktık. Adalara gidemedik malum istanbulda ohal ilan edildi. Vapurlar çalışmıyordu. Hamişlerimiz nasıl bu gün...

Günaydın hatunlar, dün akşam kocişle alışverişe çıktık. Adalara gidemedik malum istanbulda ohal ilan edildi. Vapurlar çalışmıyordu. Hamişlerimiz nasıl bu gün...

gunaydın canım...
Olsun beraber vakıt gecırmıssınız hıc olmazsa...
Benım esım bugun gunduz evde ama 9 da yattı anca aksam 6 da uyanır 7 de tekrar ıse gıdıcek yalnızlardayım yanı...

Ben bugun cooook ıyıyım cunku kızım dunden berı kazı calısması da degıl resmen boks yapıyor ıcerde karnım bayrak gıbı ordan oraya savruluyor, harıka bır hıs gercekten, o vurdukca ben aptal aptal guluyom

O dünyaya gelince sende totosundan ıssırırsın ödeşirsiniz annesi

günaydın kızlar
Oğluşumla kahvaltımızı yapıp geldik biz
salı günü tetonoz aşısı olmuştum, dün bişeyim yoktu, bugün ağrıyor bünye geç idrak etti sanırsam

selam kızlar

nasılsınız?

ben çok hastayım boğazlarım şişti öksürüyorum halsizlik baş ağrısı hepsi var anlayacağınız.

yatıyorum evde.

ahseeeeeenn kuzum hoşgeldin nasılsınız?

sık sık gel senin tecrübelerine ihtiyacımız vaaar

ah sipidim bende bahar alerjisi var ve ilaç kullanamadığım için iyice boğazım falan tahriş oldu bi de klimalar çalışıyo artık o da yapıyo nasıl geçecek bu 3 ayyy

sizin oralar kaynıyor tabi haklısın en güzeli klimanın olduğu yerde durmamaya bak canım alerji kötü ya inşallah bundan sonrası güzel geçer

ahseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenn ses ver

bak kızların sana geldiği gün doğurma gibi planlarım var ona göre toparlaşıp gelin

sizin oralar kaynıyor tabi haklısın en güzeli klimanın olduğu yerde durmamaya bak canım alerji kötü ya inşallah bundan sonrası güzel geçer

inş canım çok saol

ben doktora gidiyorum kızlar kasıklarımda çok ağrıyor öksürmekten önce aile hekimime gideceğim tatmin olmazsam kendi doktoruma giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…