Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hanzade al beni yanına. Muhasebeden de az çok anlarım. Eridim burada

ayy ne güzel olur valla sanırsam bu burda kalıcı değil yeni birini arıcaz bu gidişle patrona kalsa gönderiyodu ama biraz daha bakalım alışır falan dedim hatırıma kalıyo işte ama olan bana oluyo pek iş yapmıyo bana kalıyo herşey

patronun anlaştığın diğer kızı boşuna göndermiş, o gelse tekrar :26:

eski bi konu bekarken de okuyodum evlenince rezilliğim olur ben de anlatırım diyodum ama hala bşy çıkmadı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

şanslısın canım ,

evlendiğimiz ilk ayıydı sanırım ..ben yatak odasında uzandım eşimde oturma odasında tv izliyor bende duymaz sanırım diyerekten koy verdim pırtı

duyduuuuu

yanıma geldi gülerek onu sen mi yaptın dedi bana

evet dedim

çok hoşuna gitti beni sevdi güldük anormal gibi

Son düzenleme:

benim face yok ya paylaştığın yazıysa onu istemiştim

hani bende eşime kızgınımya, bende o yüzden merak ettim..

Son düzenleme:
merhaba kızlarr. Sabahtan işe gelmedim kendimi pek iyi hissetmedim bide bu gece nöbetçiyim 12ye kadar. o yüzden sabah biraz dinleneyim dedim. Eşimle de küsüz bugün. Çok üzdü beni ama ona sorsan ben hatalıyımdır. onunda moral bozukluğu var üstümde. bu gece nasıl dayancam 12ye kadar bakalım

Kıyamam sana. Biz böyle üzülüyoruz üzülüyoruz sonra bir gülümsediler mi her şeyi unutuyoruz. Sakın bozma moralini. Kendin için değilse bile bebeğin için. Konu neydi anlat rahatlarsın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…