- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.281
nası ya ne die işiyolarmış ki
korkudan sanırım link gelsin okuruz
Hanzade al beni yanına. Muhasebeden de az çok anlarım. Eridim burada
ayy ne güzel olur valla sanırsam bu burda kalıcı değil yeni birini arıcaz bu gidişle patrona kalsa gönderiyodu ama biraz daha bakalım alışır falan dedim hatırıma kalıyo işte ama olan bana oluyo pek iş yapmıyo bana kalıyo herşey
zaten sizin cıkacağız zaman hava normal sıcaklığına döner sanırım ,
çamarşır ütü korkulu rüya
eski bi konu bekarken de okuyodum evlenince rezilliğim olur ben de anlatırım diyodum ama hala bşy çıkmadı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Daphne canım dün mailime bişey gönderecektin :26:
bu arada bende dün eşimle tartıştım. size şikayet edeyim bari :2::2:
nereye devrilse orda uyuyor, ne çarşaf ne yastık alıyor. balkondaki yatağın üstündeki çarşafları makineye atmıştım bide bikaç gündür orda duruyorlar üstleri toz olmuş yine inşaatlar başladı hep toz oluyor zaten, bi baktım gitmiş oraya yatmış, kızdım niye çarşaf sermeden yatıyorsun diye gittim mutfaga bi geldim salondaki koltuğa geçmiş yatmış uyumuş. üstünün tozuyla falan ayyy çıldırdım söylenmeye başladım, oda bana kızdı dırdırdır yeter yaa diye. nasıl sinir oldum anlatamam sürekli peşinde gezmem gerkiyor. yaramaz çocuklar gibi bi bakıyorum balkon terliğiyle salona giriyor. bi bakıyorum ayağını yıkıyor kurulamadn geliyor ıslak ıslak yerlede ayak iziyle beraber. daha evin kapısından girerken üstündeki tsirtü soyup bi tarafa savuruyor koltuğa geçiyor, çoraplarını köşelere atıyor. sürekli havlu topluyorum zaten ordan burdan. bıktım gerçekten söyleyincede sanki ben suçluymuşum gibi bana kızıyor. güzellikle söylüyorum anlamıyor sabrım taşıyor bağırmaya başlıyorum beni dinlemiyor kaçıyor başka odaya gidiyor. susunca haber ver geleyim diyor bide.
dün gece küstüm artık, sahurda bile doğru düzgün konuşmadım, sabahta öpmek istedi öptürmedim itekledim. şimdi daphne facedeki paylaştığın şeyi görünce aklıma geldi bende ona göndereyim aslında bunu.
benim face yok ya paylaştığın yazıysa onu istemiştim
hani bende eşime kızgınımya, bende o yüzden merak ettim..
merhaba kızlarr. Sabahtan işe gelmedim kendimi pek iyi hissetmedim bide bu gece nöbetçiyim 12ye kadar. o yüzden sabah biraz dinleneyim dedim. Eşimle de küsüz bugün. Çok üzdü beni ama ona sorsan ben hatalıyımdır. onunda moral bozukluğu var üstümde. bu gece nasıl dayancam 12ye kadar bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?