- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.301
ay kızlar çok uzun ve karışık anlatmışım ama toparlayamadım sinirle kusura bakmayın. ayrıca merak ettiğiniz içinde çok teşekkkür ederim
Pingu takma canım kafana o sahura kalkamamasının acısını senden çıkarmış eminim akşam gelince anlıcaktır hatasını alıcaktır gönlünü
Bi anlatayım sizce kim haklı tarafsız anlatıyorum. Akşam yine o tv izlerken ben oturma odasında uyudum. Akşamdan da konuşmuştuk sahura ben kalkmıycaktım o tost yapıcaktı kendine. ben uyurken dedimki gece 1 gibi beni uyandır yatağıma geçir burda davulun sesini çok duyuyorum. tamam dedi. onun saatini de kurdum 3e uyudum sonra. gece 2:30 da davulun sesiyle uyandım eşimde uyuyup kalmış o da uyandı irkilerek. sonra dedimki beni yatağa geçirmeyi unutmuşsun. neyse konuştuk biz ben yatakodasına geçtim nasılsa yarım saat sonra telefonu çalcak diyede kalk diye üstelemedim ona. gece yanıma bi geldi ben sahura kalkamamışım kaçırmışım dedi. e dedim davulun sesine uyandın telefonuda kurdum nasıl uyanamadın üzüldüm filan. madem 2:30 uyandın niye beni kaldırmadın ben hatırlamıyorum uyandığımı diyo. ya diyorum uyandın inanmıyo bana sen rüyamı görüyon uyanmadım niye kaldırmadın diye kızıyo bana. dedim sen bensiz bişey yapamıyomusun inanmıyomusun bana yalanmı söylüyorum inat ediyo uyanmadım diye. nasıl sinir oldum. sonra kalktı yanımdan oturma odasına geçti tekrar. sabah ben uyandım kendimi iyi hissetmedim kasıklarım ve belim ağrıyodu. Arkadaşımı aradım ben gelemicem işe diye duydu konuştuğumu içerden ama hiç yanıma gelip neyin var demedi. sonra başka bi arkadaş aradı nasılsın diye yine duydu konuşmamı yine sormadı. annemle filan konuştum ama bizimki hala gelmiyo. 11:30 gibi mutfağa gelme dedim kahvaltı yapıcaktım. sonra giyindi çıktı hiç konuşmadan. Böyle işte kızlar acaip sinirli ve doluyum.
merhabalar kızlaaar.
similla arkadaşın için almayı düşündüğün saat çok güzel ama o etrafındaki kelebekler tek tek mi yapıştırılıyor duvara? evleri kiraysa belki yapıştırmak istemeyebilirler, biz çivi çakmaya korkuyoruz. salona kendi fotomuzu kanvas gibi yapıp yapıştırmıştık, geçen gün evin şeklini değiştirren oraya vitrini koysak dedik tabloyu sökemedik yerinden sıvasıyla beraber gelioyordu bıraktık. artık taşınacağımız zaman sıva boya yaptıracaz mecburen.
benimde eşimle aram bozuktu ama barıştıkdün iftara arkadaşlarımız gelecekti, eşim işten gelir gelmez bana yardım etmeye başladı, önceden wc'ye girer sonra duşa girer üstünü değiştirir falan oyalanır dururdu. dün akşam önce geldi beni öptü kolay gelsin dedi, sonra etrafa baktı yapılacak bişey var mı masayı hazırlayayım mı dedi, tamam dedim gitti bi güzel hazırlamış tabakları çatal bıçak herşeyi düzgünce yapmış. tekrar geldi içeri taşdı gidecekleri falan sürekli yanımda bana yardım etti. misafirler gittikten sonrada hep yardım etti sarıldık öpüştük barıştık darısı küs olanların başınaaaa
mavi su perisi dün yazamadım sana hoşgeldin canım aramıza tekrar dönmene sevindim
Kızlar bu arada dün kontrolümüz vardı çok şükür bebeğimde bi problem yok. Cinsiyetini göstermedi yaramaz. önce pozisyonu uygun değildi doktor bi tuvalete git bişeyler ye dedi. 10 dk sonra tekrar baktık göbek kordonu sakladı cinsiyeti göremedik. haftaya tekrar gidicvem hem tarama testimin sonuçlarını alıcam hem bidaha cinsiyete bakıcak. o kadar hareketli kıpır kıpır hiç durmadı. Doktorda çok hareketli bi bebek dedi. Boyu uzun olucakmış bide öyle söyledi
tam bize göreymiş
daphne sen de al kız bu kitaptan dağarcığımızı genişletelim ufkumuz açılsın
Eridim :/..................
bence eşine herkesin geleceğini söyle ve orda olmazsanız da ne kadar ayıp olacağını anlat. sanırım inat etmez bu durumda.Kızlar ya beni bi korku sardı şimdi kesin benmki pazar günü gelmem dicek halama bana kızdığı için çünkü dün tartışmadan sonra halam çağırıyo pazar akşam iftara dedim gidemeyiz dedi nedenmiş dedim ben gelmiyorum sen gitmek istiyosan git dediofff ya yine aynı şeyi söylerse ki bu kez harbiden konuşmuyo benle.halamda bizim için düzenliyo iftarı bütün akrabaları çağırmış herkes gitcek biz yokuz ne dicem onlara :18:
pingum; eşinin seni umursamadığını düşünmüşsün. hamileyiz bi de eşlerimizin ekstra düşünmeleri gerekiyor da işte onlarda insan bazen sinirlenip aksi davranışlar gösteriyolar. bende olsam üzülür, küserdim ama eminim eşinde üzerindeki siniri ve açlığı attıktan sonra hatasını anlayıp gönlünü alacaktır. benide bazen eşim gece tek başımayken aramadığı oluyo gelen giden olunca tripcan kesiliyorum. ben evde tekim biliyosun durumumu insan merak eder arar felan diye haydaa bi tartışma ortamı yaratıyorumBi anlatayım sizce kim haklı tarafsız anlatıyorum. Akşam yine o tv izlerken ben oturma odasında uyudum. Akşamdan da konuşmuştuk sahura ben kalkmıycaktım o tost yapıcaktı kendine. ben uyurken dedimki gece 1 gibi beni uyandır yatağıma geçir burda davulun sesini çok duyuyorum. tamam dedi. onun saatini de kurdum 3e uyudum sonra. gece 2:30 da davulun sesiyle uyandım eşimde uyuyup kalmış o da uyandı irkilerek. sonra dedimki beni yatağa geçirmeyi unutmuşsun. neyse konuştuk biz ben yatakodasına geçtim nasılsa yarım saat sonra telefonu çalcak diyede kalk diye üstelemedim ona. gece yanıma bi geldi ben sahura kalkamamışım kaçırmışım dedi. e dedim davulun sesine uyandın telefonuda kurdum nasıl uyanamadın üzüldüm filan. madem 2:30 uyandın niye beni kaldırmadın ben hatırlamıyorum uyandığımı diyo. ya diyorum uyandın inanmıyo bana sen rüyamı görüyon uyanmadım niye kaldırmadın diye kızıyo bana. dedim sen bensiz bişey yapamıyomusun inanmıyomusun bana yalanmı söylüyorum inat ediyo uyanmadım diye. nasıl sinir oldum. sonra kalktı yanımdan oturma odasına geçti tekrar. sabah ben uyandım kendimi iyi hissetmedim kasıklarım ve belim ağrıyodu. Arkadaşımı aradım ben gelemicem işe diye duydu konuştuğumu içerden ama hiç yanıma gelip neyin var demedi. sonra başka bi arkadaş aradı nasılsın diye yine duydu konuşmamı yine sormadı. annemle filan konuştum ama bizimki hala gelmiyo. 11:30 gibi mutfağa gelme dedim kahvaltı yapıcaktım. sonra giyindi çıktı hiç konuşmadan. Böyle işte kızlar acaip sinirli ve doluyum.
ben önce beni bırakıp içeri geçmesine kızdım sonrada sabah bi neyin var dememesine. Yoksa gece olanları sabah unutabilirdim ama bu kız işe gidemiycek kadar rahatsızmı diye bi yanıma gelmedi ben suçluymuşm gibi trip attı sabah sabah en çok ona bozulduım. uyandı ben odaya girip çıktım bikaç kez akşam bıraktığı bulaşıkları mutfağa götürdüm ben onla konuşmadımya o da konuşmadı. Hemen affetmek istemiyorum hemen herşey hallolsun istemiyorum artık. biraz sürsün bu durum böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?