Eylül dostluğumuza burada devam (:

est. tatlım genelleme yapmak ne haddime,o gün de demiştim yani İzmirdeki herkes için söylemiyorum diye
kırıldın mı yoksa, çok üzülürüm yanlış anlaşıldıysam. Seni çok seviyorum biliyosun
iki yakın arkadaşım İzmir'de oturuyo, siz ordasınızz. Yani manyak değilim bütün İzmirlileri topa tutacak kadar
biz Konak'da fazla kalmadık, yemek yedik sadece
ben de o bayan dışında başka kimseden öyle birşey görmedim zaten. Ben genel bakış açısıyla baktığımda begenmedim İzmir'i, ama ben İstanbul'u da begenmem zaten
çok bilmişin tekiyimdir yani

Speddy kıyma koymadan tadı nasıl olur bılmıyorum canım, yanı bız bunu yemek olarak yemedık hıc ıslak ıslak bıse oldugundan corba yerıne ramazanda uc bes kasık bunla baslarız...

Ahsencım oyle aman aman bır kokusu olmuyor balıgın, kı benım mutfagımda aspirator falan da yok, cok kolay lezzetlı bır tarıf canım dene ıstersen...

ahsencim çevremde yok ama iyi bişey galiba. Ben devlet hastanesinde doğum yapıcam büyük ihtimalle. işallah normal giderse herşey çatır çatır doğurcam Çok tırsıyorum ama çare yok.

izmiri bende pek sevmiyorum. şehirin kirli bir havası var gibi geliyor. binalar kaldırımlar hep gri tozlu gibi insanlarıda soğuk gibi, yani ya suratları 5 karış havada yada surat 5 karış geziyolar

ama benimde izmirde akrabalarım ve çok sevdiğim arkadaşlarım var ve sizler varsınız o yüzden genelleme yapmak istemiyorum. benim görüşüm sadece

ANLADIM canım kıyma yemiyorum ya

ocwnys ; benim kuzenim oldu. ilkinde bildiğin çatır çatır doğurdu uyuşturulmadan hissetmek istiyorum dedi. 2. epiidural ile yaptı hiç anlamadım bile diyor bi kesik yok işte sezeryan gibi diyordu.
ama ilkinden daha memnundu doğum hikayesi diyince anlatacak bişeyim var epidural ile anlamadım ki anlatıyım falan diye bahsediyordu şimdi çok rağbet görüyor.

ahsencim çevremde yok ama iyi bişey galiba. Ben devlet hastanesinde doğum yapıcam büyük ihtimalle. işallah normal giderse herşey çatır çatır doğurcam Çok tırsıyorum ama çare yok.

Pingu arkandan ben geliyorum çatır çatır normal istiyorum bende Allah'tan bir aksilik çıkmaz ise normal yapıcam korkmuyorum bir arkadaşımın yanındaydım doğuma yetiştirdik 1 saatte doğurdu sancısı varken bir dolu onu bunu çekiştirmiştik kafası dağılsın diye

jelocum aslında çok fena korkuyorum canımda tatlıdır inletirim heryeri ama normal istiyorum yani ben hep şöyle düşünürüm herkes doğurmuş, zayıfcacık kadınlar doğurmuş ben niye yapamıyayım. ben ilk gece içinde böle düşündüm ve hiç korkmadm kendimi cesaretlendirdim İşallah bi terslik olmazda bebeğimi sağ salim kucağıma alırım gerisi boş.Onu gördüğümde bütün acılarım uçaaar gider

bu akşam ki menümüz

Tavuk bulyon çorba
Kremalı tavuk
patates püresi
pilav
barbunya pilaki
zeytinyağlı dolma

cumartesi akşamdan kalma yemeklerimiz var peki ya sizde _

ben de çatır çatır normal doğum istiyorum hayatım ama biliyosun vertigo hastasıyım
vücudum baskı görünce baş dönmesi atakları geçiriyorum, doğumda böyle kötü bir anı yaşamak istemem

ama epidural çok güzel ya düşünsene hem normal doğum yapıyosun hem de ağrı çekmiyosun

bir de ilk doğumlarda genelde sancılar 2 gün falan sürüyormuş ya, ben en çok ondan korkuyorum:26:

normal şekilde doğurdu değil mi
bir de doğum sonrası herhangi bir problem yaşadı mı
Avrupa ülkelerinde çok ragbet görüyormuş bu yöntem
Türkiye'de de devlet hastahaneleri bile uyguluyormuş, ben hiç duymamıştım daha önce

ewet canım senin durum farklı dikkat etmen gerekli. Epiduralda kendinde rahatça izlersin hem doğumunu güzel olur ama bizim hastanede yapmıyoladır tahminimce o yüzden ben mecbur normal yapıcam işallah yani bi aksilik olmazsa. Ahsencim o sancıları düşünmek bile istemiyorum hamileliğim anneme çekmedi işallah doğumumda ona çekmez ben çok zor doğmuşum çünkü. Hepimiz işallah kolaycacık doğuruveririz.

Korkman çok normal daha önce yaşanılan bişey değil,ben gördüğüm için korkmuyorum nedense bana çok güzel geldi bir anda anneye veriyorlar annenin zaten gözü hiçbişey görmüyor çok büyük bir aşk doğuyor orda tamam biraz sancı çekiliyor ama sonrası çok güzel değer bence,elbetteki doktor uygun görürse yani bebiş normal doğuma uygunsa en güzeli bu olur,inşallah hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…