- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.821
Ahsencim sana ilk seferinde nasıl rast geldiyse öyle bi insan ilginç kaç yıldır burdayım burda büyüyüp burda okudum hiç öyleleriyle daha doğrusu aşalıyıcı tarzda insanlarla karşılaşmadım çok fazla farklı düşüncede insan var ama herkes kendi halinde.olayı yaşadığın yer olarak konak demiştin yanlış hatırlamıyorsam inanki lüks diyebilceğin biyer değil artık izmir de ondan çok daha fazla lüks yerler oluştu şimdilerde.bence hiç bi yer için 1kişinin verdiği tepkiye göre genelleme yapmamak lazım yaşadığın yerde mutlu huzurluysan sorun yok demektir.
Bamya seversen bamya yap canım. Yoğurtla güzel gider :)
bu arada kızlar çevrenizde epidural normal doğum yapan var mı?
bana bayagı mantıklı gelmeye başladı
ahsencim çevremde yok ama iyi bişey galiba. Ben devlet hastanesinde doğum yapıcam büyük ihtimalle. işallah normal giderse herşey çatır çatır doğurcamÇok tırsıyorum ama çare yok.
Speddy kıyma koymadan tadı nasıl olur bılmıyorum canım, yanı bız bunu yemek olarak yemedık hıc ıslak ıslak bıse oldugundan corba yerıne ramazanda uc bes kasık bunla baslarız...
Ahsencım oyle aman aman bır kokusu olmuyor balıgın, kı benım mutfagımda aspirator falan da yok, cok kolay lezzetlı bır tarıf canım dene ıstersen...
ahsencim çevremde yok ama iyi bişey galiba. Ben devlet hastanesinde doğum yapıcam büyük ihtimalle. işallah normal giderse herşey çatır çatır doğurcamÇok tırsıyorum ama çare yok.
Pingu arkandan ben geliyorum çatır çatır normal istiyorum bendeAllah'tan bir aksilik çıkmaz ise normal yapıcam korkmuyorum bir arkadaşımın yanındaydım doğuma yetiştirdik 1 saatte doğurdu sancısı varken bir dolu onu bunu çekiştirmiştik kafası dağılsın diye
bu akşam ki menümüz
Tavuk bulyon çorba
Kremalı tavuk
patates püresi
pilav
barbunya pilaki
zeytinyağlı dolma
cumartesi akşamdan kalma yemeklerimiz var peki ya sizde _
pirinç çorbası ve kabak az bişi dünden kaldı kendim için balık düşünüyorum eşime de menemen istedi
ANLADIM canım kıyma yemiyorum ya
ocwnys ; benim kuzenim oldu. ilkinde bildiğin çatır çatır doğurdu uyuşturulmadan hissetmek istiyorum dedi. 2. epiidural ile yaptı hiç anlamadım bile diyor bi kesik yok işte sezeryan gibi diyordu.
ama ilkinden daha memnundu doğum hikayesi diyince anlatacak bişeyim var epidural ile anlamadım ki anlatıyım falan diye bahsediyordu şimdi çok rağbet görüyor.
ben de çatır çatır normal doğum istiyorum hayatım ama biliyosun vertigo hastasıyım
vücudum baskı görünce baş dönmesi atakları geçiriyorum, doğumda böyle kötü bir anı yaşamak istemem
ama epidural çok güzel ya düşünsene hem normal doğum yapıyosun hem de ağrı çekmiyosun
bir de ilk doğumlarda genelde sancılar 2 gün falan sürüyormuş ya, ben en çok ondan korkuyorum:26:
jelocum aslında çok fena korkuyorum canımda tatlıdır inletirim heryeri ama normal istiyorum yani ben hep şöyle düşünürüm herkes doğurmuş, zayıfcacık kadınlar doğurmuş ben niye yapamıyayım. ben ilk gece içinde böle düşündüm ve hiç korkmadm kendimi cesaretlendirdimİşallah bi terslik olmazda bebeğimi sağ salim kucağıma alırım gerisi boş.Onu gördüğümde bütün acılarım uçaaar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?