Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben geçen annemler varken yapmıştım sizde deneyebilirsiniz mantarlı meze mantarı limonlu suda haşlayıp ssoğuduktan sonra yoğurtla karıştırıp üzerine de maydanoz ve dereotu güzel oluo

dün oktay usta tavuk sarma yaptı harika duruyo denemek istiyorum tavuk dolma yapıyorum harika oluyo bu kemiksiz sarma şaklinde yapılıyo merak ettim

iyi güzel de şu izmire gavur demesek bence çok medeni bir şehir ben de oruç tutmuyorm gavur muyum yani ama iftara çok misafir alıyorum ben de onlara gidiyorum

ben geçen annemler varken yapmıştım sizde deneyebilirsiniz mantarlı meze mantarı limonlu suda haşlayıp ssoğuduktan sonra yoğurtla karıştırıp üzerine de maydanoz ve dereotu güzel oluo

deneyebilirim bi ara mantarın olduğu her yemeğe bayılıyorum...

milföy tavuk sarma

tavuk but haşlayın. üzerine milföy sarın çörek otu dökün kemik kısmına da folyo sarın atın fırına nefis oluyor

yedim yemeğimi menü barbunya patatesli et sote domatesli biberli bulgur pilavı kola

kızlar ben tavuktan tiksinmiştim ya hamilelikte, c.tesi annemlere gittik yemeğe babam uydurma bi tavuk yemeği yapmış baya bi yedim valla. nasıl yapmış anlatayım size. ufak ufak doğramış göğüs etini. mısır unu, normal un, karabiber, tuz harmanlamış kızartmış onları kıtır kıtır. domatesli soğanlı sos yapmış üzarine dökmüş çok güzel olmuş valla 2 aydır tavuk yemiyodum.

Kızlar geçen hafta doktora gitmiştim. Kızkardeşimin oradaki eczaneden sgk lı olduğum için 17 tl lik ilaç almıştım. Kart hesap özetim geldi. 80 tl çekmişler. Sinir oldum ya. Hesap özetiyle paramı geri hesabıma yatırabilirler mi?

kızlar ben tavuktan tiksinmiştim ya hamilelikte, c.tesi annemlere gittik yemeğe babam uydurma bi tavuk yemeği yapmış baya bi yedim valla. nasıl yapmış anlatayım size. ufak ufak doğramış göğüs etini. mısır unu, normal un, karabiber, tuz harmanlamış kızartmış onları kıtır kıtır. domatesli soğanlı sos yapmış üzarine dökmüş çok güzel olmuş valla 2 aydır tavuk yemiyodum

...........................................

Son düzenleme:

önce eczaneyle görüş onlar fazla çekmiş olabilir kendileri bankaya görüşüp iade ederler o zaman öyle değilse bankayı ararsın bazen banka yanlış çekiyo

çok güzeldi

Son düzenleme:
Kızlar gunaydın...
Gunaydın dıyorum yenı uyandım, kac gundur dengem sastı esım 4 gundur gececı ust uste. Ben de sahurdan sonra yatıyorum sonra esım sabah gelınce onunla bır uyuyorum, hos ben bu saatte kalkıyorum, esım 6 ya kadar uyuyor 7 de gerı gıdıyor ıse
Hıc kıyamıyorum oruclu oruclu, onu yorgun gormek bana cok dokunuyor...

Gecen haftanın gecmısını henuz okuyamadım bugun okudum, uyku sersemı aklımda kalanları yazayım dedım hemen...

Speedy canım ben hıc dısardan galeta unu almadım hep evde ekmek kaldıgında kendım yapıyorum, genıs bı tepsının ıcıne ekmeklerı mınık mınık doğrayıp agzı acık bır sekılde bır ıkı gun bekletıp kurutuyorum sonra rondadan un ufak edıp buzluga atıyorum...
Su ramazan gunlerınde annemın sadece ramazana has yaptıgı bır yemek var, google a ekmek aşı yaz canım cıkar. Özellıkle bayat ekmek veya pıdeden yapılan harıka lezzetlı bır baslangıc...

Daphne canım gecmıs olsun, goz bolumunden emeklı tıbbı sekreter olarak sorcaklarım var sana canım, aldıgın damlanın adını yazarmısın? Bı de sakın bana suan gozum kızarık oldugu halde lensı takmaya devam edıyorum deme asla gecmez daha da mıkrop kaparsın, eger gozundeyse hemen cıkar canım, iş yapama, göreme ama hemen cıkar, eger gozlugun yoksa bu gıbı durumlar ıcın mutlaka bır gozlugunde olmalı lens harıcınde. Lımon damlatma bu arada asıt goze yararlı degıl...

Of alıntı yapmazsam bole sersem kafa ne yazcagımı da unuturum ıste hatırlarsam yazarım daha vardı aklımda benım bıse ya

iyi güzel de şu izmire gavur demesek bence çok medeni bir şehir ben de oruç tutmuyorm gavur muyum yani ama iftara çok misafir alıyorum ben de onlara gidiyorum

izmire gittiğimde ben de çok temiz çok kaliteli insanlar bekliyordum açıkcası ama gördüğüm en görgüsüz en ucube insanlardı İzmir'dekiler
hem de en lüks semtlerine gittik. Hiç beğenmedim.

izmir halkı çok farklı tanıtılıyor bize, bu yüzden öyle bir deyim kullanılmış zamanında. bence de yanlış
ordakilerin İstanbul'da oturanlardan pek farkı yok yani genel tablo açısından konuşuyorum

amaann yurdum insanı işte, ben ilgilenmiyorum insanların ideolojileri ya da inançlarıyla. Bana saygılı ve nezaket çerçevesinde davradığı sürece herkesle çok iyi anlaşırım, hayatı paylaşırım, gezerim tozarım.

aydasu ; bakamıyorum çünkü işyerinde her siteye girmemize izin vermiyor sadece görselini gördüm.
akşam evden bakıcam mutlaka.

bence de önemli olan saygı ahsencim her koyun kendi bacağından asılır sonuçta hiçbir bir il için genelleme yapmamak lazım aslında kötü birilerine denk gelince sanki hepsi öyleymiş geliyor insana ama öyle değil aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…