Eylül dostluğumuza burada devam (:

evet canım epidural normal doğum ama 2. çocuğuydu.
ilkinde 14 saat sancı çekti , çok zor oldu belki de ondan çok basit gelmiştir epidural :)
sonraında da hiç ağrısı olmadı bazen çocuğu uzun süre kucağında tutunca canı yanıyordu o kadar

Son düzenleme:

yok kuzum öyle yanlış anlama filan ayrıca bende seni çok seviyorumm
buarada benm arkadaşımda epidural yön.le doğurdu gerçi onun doğum zor olmuş baya uğraşmıştı doktorlar öyle demişti.ayyy allah yardımcınız olsun kızlar valla zor bişi gerçekten :18:

bu akşam ki menümüz

Tavuk bulyon çorba
Kremalı tavuk
patates püresi
pilav
barbunya pilaki
zeytinyağlı dolma

cumartesi akşamdan kalma yemeklerimiz var peki ya sizde _

Patates püresi bayılırım,barbunya pilaki zeytinyağlı dolma şimdi düşüp bayılcam speedy menü süper geçen gece rüyamda dolma görmüştüm aslında bu akşam yapsammı

simillaaa uzun süre klimalı ortamda kalıyorsan içerdeki oksijen azalıyordur ondan başın ağrıyordur. arasıra havalandırın bide dışarı çıkıp hava al bence biraz iyi gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
köylerde tarlalarda kendi kendine doğum yapıp evine kucağında bebekle giden anneleri düşünün
doğum, kadına verilen çok büyük bir güzzellik bence
çekilen o dehşet acı bir saniye içerisinde geçiyor, o rahatlama ve ardından gelen mutluluk
bu çok güzel bişey

ayrıca sezeryanla doğum yapmak bir doğum çeşidi değildir, o gerekli görülen yerlerde kurtarıcı bir operasyondur
sadece bizim ülkede bir doğum çeşidi olarak görülüyor

Avrupa'da "normal mi yapcan sezeryan mı" dediklerinde şaşırıyomuş insanlar
çünkü öyle bir seçenek yok yani
gerekli görüldüğünde yapılır sezeryan ya anne için ya bebek için riskli bir durum ortaya çıkarsa yapılır

benim bir kuzenim Amrikada, biri Almanyada, biri de Rusyada
üçü de çatır çatır doğuruyo
hepsi de aynı şeyi söylüyor, oralarda "sezeryan mı istersin normal mi" diye bir seçenek sunmuyo doktorlar

Teşekkür ederim canım benim afiyet olsun,yemeğin yanına azıcık yap güzel gider

EVDE Bİr sürü şey var belki sahura yaparm evdeki yemekler bitsin yarında misafirlie gidiyoruz

Bende sezeryana karşıyım. Rabbim böyle bir güzellik verdiyse en güzeli normal doğum..
korku-aksi durum hariç tabiki de bazı bayanlar ciddi anlamda korkuyor.. diğer arkadaşımda sancılardan bayıldığı için sezeryana aldılar..
Rabbim hayırlı doğum nasip etsin tüm hamilelere

Bi gavur lafı duydum bize demiyosunuz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii GAVUR diye

İnsanları beğenmeyebilirsiniz şehri beğenmeyebilirsiniz,çok çok normal,ama nolur o başımızdaki insan gibi GAVUR genellemesi asla yapmayın,Kimse oruç tutmak zorunda değil,en büyük erdem oruç tutanada tutmayanada saygı gösterebilmek...

Neyse çok okumayadım ama şakayla geçmiştir kesin bu muabbet

LANDLOVES,cnm ya klima yokki ofiste başım sıcaktan ağrıyo,denizden esinti geliyo ama nafile,eşim (patronum) maaş verirse inşallah ilk işim klima almak olacak 1

ewt çok korkan kadınlar var
bir arkadaşım doğum yaklaştıkça fena korkuya kapılıyordu, hani şu son aylarda yalancı doğum sancıları diye bişey varya
işte onlar tutunca bile panik atak geçirip bayılıyodu
o da mecbur sezeryan oldu

ahhh Rabbim bize bir avazda kurtulmayı nasip etsin
hani kaldırımda doğuran bir kız vardı ya o aklıma geldi
nasıl gıcık olmuştum pıt diye doğurdu diye
benim herşeyim zor oldugu gibi o da zor olur heralde, öyle hissediyorum

Ben bgn acıktım ya midem bulanıyo açlıktan
evde yemekte yok 2 gündür gezmekteyiz benm cnm aslında pizza istedi ama eşim istemiyo kuru şey yemiyelim dedi,buzlukta mantı var dedim hehh bak o olur o en azıdan biraz daha sulu dedi bi çorbada yanına turşu içecek yeterlii

smillia, beni de sıcaklar çok etkilediği için eşim klima almak istedi ben aldırmadım, burdan taşınma olasılığımız yüksek oldugu için

o da gitmiş ufonun vantilatörünü almış 160 lira, çok da güzel üfül üfül esiyo
biz gece yatmadan önce de açıyoruz, saat kurma özeeliği var
istediğin saate ayarladığında kendi kendine kapanıyo
görüntüsü de çok şık

başka türlü bu sıcaklara dayanılmıyo gerçekten

evde açıyorum walla ben,dayanılcak gibi diil,bide ev sağolsun tüm gün güneş alıyo,18.30 da gidiyoruz en sıcak zamanı oluyo ya şaka gibi

iş yerinde oda çok büyük 30-35 m2 vardır belki daha fazla,baya büyük bişey almak lazım,yada ben daha küçük bi odaya geçcem küçük bi klima alcaz,perdemiz bile yok daha
inş alırız hepsini işlerimiz iyi giderde

aynen benimde midem çok bulanıyor. sahurda da yedim aslında ama bilmiyroum çok bulanıyor. bende ne zamandır pizza yapmak istiyorum dediğin gibi eşim çok kuru olur diye istemiyor.

bu arada kızlar yaa shadowshow ne zamandır gelmiyor, önceden gecede olsa girer yazardı şimdi aklıma geldi bak :44::44:

NE KÖTÜ bir kadın o öyle minicik yavurunu bırakıp gitti benimde aklıma gelince sinirleniyorum.
sizde inşallah öyle doğurursunuz

CHİTLENBİK bende acıktım yaa öğlen kuru fasulye pilav vardı çok da güzel yedim aslında ama terar acıktım. karnıyarığın iç harcından kalmıştı eşim yumrta kırmıştı gece içine, biraz kalmış ewe gidince ısıtıp yicem iftara kadar bekleyemem şuan onun hayaliyle duruyorum. Mercimek çorbamıda koyarım ocağa, acaba yetermi ya dolma yapıcaktım ama çok gelir diye yapmadım keşke yapsamıydımki kalırsa yarın yerdik.

evde açıyorum walla ben,dayanılcak gibi diil,bide ev sağolsun tüm gün güneş alıyo,18.30 da gidiyoruz en sıcak zamanı oluyo ya şaka gibi

iş yerinde oda çok büyük 30-35 m2 vardır belki daha fazla,baya büyük bişey almak lazım,yada ben daha küçük bi odaya geçcem küçük bi klima alcaz,perdemiz bile yok daha
inş alırız hepsini işlerimiz iyi giderde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…