Eylül dostluğumuza burada devam (:

yok canım gitmedim aslında bu ara gitsem ii olcak evde sıkıntıdan patlıyorum zaten sen gittin mi canm hangisine gittin bi de memnun kaldın mı

yok canım gitmedim aslında bu ara gitsem ii olcak evde sıkıntıdan patlıyorum zaten sen gittin mi canm hangisine gittin bi de memnun kaldın mı

aydasunın tavsiyesi ile doruk tıp merkezindeki aysel hanıma gittim canım.Çok tatlı bir bayan.Konusunda uzman olduguda anlaşılıyor.Bakalım bir iki kere daha gidince daha da netleşir kafamda.Ama bence sende bi git ,yaklaşımı çok iyi ve açıklayıcı her konuda.

Bu arada aydasuya tşk ederiyorum :)

piki bende ona gidim o zman aslında tınaztepeye gidim diodum evin dibinde die:)

doğru sana çok yakın demi tınaztepe, o zaman tınaztepe git, begenmezsen gidersin doruk tıpa.
Kpss nasıl geçti senin? O günden sonra konuşamadık?

bilmiyorum canım ya emeklerimin karşılığı gibi değildi bide zaten satmışlar soruları falan yine pek umudum yok aslında ama bakalım

kızlar ya sabah 8 te mazjezik içtim,ağrıyı kesmişti ama gene başladı.Belim kopuyor resmen. Bir tane daha içsem olur mu?

kızlar ben fena oldum iyice ewe öğle arası ewe gidip yatıcam biraz. Biraz erken çıkıp geç gelmeyi düşünüyorum hem kasık ağrım em nezle halsiz bıraktı yine.

Pingucum geçmiş olsun canım... Yaz nezlesi de hiç çekilmiyo en kısa zamanda iyileş

Ahsen nerlerde yaa neden tartıştılar acaba eşiyle? Tartışmayın bacılar güzel güzel geçinin dicem ama dün biz de tartıştık koca ayrı ben ayrı gezdim yine anası bilmem kim geldi onu gezdirelim demiş... Bizim başka planlarımız vardı ama kocacım sağolsun söylememiş... Halbuki pazar günü evden hiç dışarıya çıkmamıştım kocam beni yarım saat gezdirsene diyince bi yarım saat uyuyum sonra gezeriz belki demişti bütün gece hor hor ondan sonra Yok beni gezdirmeden ben de triplerime devam

Kızlar bu sabah bi de rüyamda ağlıyordum ama öyle böyle ağlamak değil normalde pek ağlamam ağlamayı pek sevmem içime attım herhal ... Kimse beni dinlemiyor diiye gördüm rüyamda Yapayalnız hissettim kendimi

Son düzenleme:

çok sinirlenmişsin sen
ama kocana sinirlenirken bebeğini düşün bence boşver..

geçmiş olsun canım öğleden sonra dinlenmek biraz kendine getirir seni.

bende ne zaman silsem mutlaka yağıyor, ctesi sildim bi güzel bugün sabah yapdı bide evin önünde asfalt döküyorlar camlara yapışıyor tozlar

Rüyamda bir de namaza giden amca vardı... Yorumu ne olabilir acaba annemlen de küsüküz az ona da soramıyorum şimdi.

anneye küsülür mü heç

tünaydın herkesee
uurboce allah hayırlara çıkarsın rüyanı inşallah...
Pingu aman dikkat et kendine bikaç gü n izin al bence dinlenirsin evde...
Dapne kosla ile çitile az beklet sonrada makinada yıka, dün benimde pantalonum leke olmuş yağ gibi bişey 2 kere yıkadım çıkmadı kosla çok iyi geldi denemelisin bence...
bide bişey sorcam size belki biraz saçma olcak ama :26: oruçluyken epilasyon yaptırılırmı? yarın gitmem lazım...

Hayır diyelim hayır olsun canım.Allah hayırlara çıkarsın. Bu aralar sorunları içine attıysan ondan olabilir canım.İçine atma, anlat bizlere için rahatlasın.

Bu konuda bilgim olmamakla birlikte sorun olcagını düşünmüyorum canım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…