- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.901
yok canım gitmedim aslında bu ara gitsem ii olcak evde sıkıntıdan patlıyorum zaten sen gittin mi canm hangisine gittin bi de memnun kaldın mı
aydasunın tavsiyesi ile doruk tıp merkezindeki aysel hanıma gittim canım.Çok tatlı bir bayan.Konusunda uzman olduguda anlaşılıyor.Bakalım bir iki kere daha gidince daha da netleşir kafamda.Ama bence sende bi git ,yaklaşımı çok iyi ve açıklayıcı her konuda.
Bu arada aydasuya tşk ederiyorum :)
piki bende ona gidim o zman aslında tınaztepeye gidim diodum evin dibinde die:)
doğru sana çok yakın demi tınaztepe, o zaman tınaztepe git, begenmezsen gidersin doruk tıpa.
Kpss nasıl geçti senin? O günden sonra konuşamadık?
bilmiyorum canım ya emeklerimin karşılığı gibi değildi bide zaten satmışlar soruları falan yine pek umudum yok aslında ama bakalım
kızlar ya sabah 8 te mazjezik içtim,ağrıyı kesmişti ama gene başladı.Belim kopuyor resmen. Bir tane daha içsem olur mu?
günaydın kızlar
dün eşimle mcbur kalmadıkça konuşmadım, yanında oturmadım hep başka odalara gittim
o yanıma geldiğinde de derhal kalkıp gittim
evlendiğimizden beri ilk kez ona küs uyudum
gece yatarken sarılmaya kalktı ama ben müsade etmedim tabiki
o da gece kalkıp mektup yazmış, tv nin yanına koymuş
okudum ama affetmedim
ay ilk defa kızgınlığım bu kadar uzun sürdü ama hala dünkü kadar şedidim
Günaydın kızlar. Ben bugün pek iyi değilim. nezle oldum burnum hep tıkalı hem akıyo. sahurdan beri sol kasığımda bi ağrı var. uzattım ayaklarımı öyle oturuyorum işyerinde.
Ahsencim bu kadar ciddi ne oldu tatlım ya sen pek kin tutmazsın ama o kadar sinirlendirecek ne yaptı eşin özel olmazsa anlatsana ??
Günaydın hatunlar, ben cumartesi camlarımı sildim ya sabahın 5 de yağmur yağdı. Benim bir yataktan fırlayışım vardı görmeniz lazım. Camlarım battı diye. Eşimde ne olduğun anlayamadı gözlerini açmış boş boş bakıyordu. Bende keşke haftaya silseydim, bu hafta niye sildimki bu camları diye söylene söylene diğer odaların camlarını kapattım. Sabah nasıl gülüyordu banaŞimdi düşününce bende kendime gülüyorum
Rüyamda bir de namaza giden amca vardı... Yorumu ne olabilir acaba annemlen de küsüküz az ona da soramıyorum şimdi.
Pingucum geçmiş olsun canım... Yaz nezlesi de hiç çekilmiyo en kısa zamanda iyileş
Ahsen nerlerde yaa neden tartıştılar acaba eşiyle? Tartışmayın bacılar güzel güzel geçinin dicem amadün biz de tartıştık koca ayrı ben ayrı gezdim yine anası bilmem kim geldi onu gezdirelim demiş... Bizim başka planlarımız vardı ama kocacım sağolsun söylememiş... Halbuki pazar günü evden hiç dışarıya çıkmamıştım kocam beni yarım saat gezdirsene diyince bi yarım saat uyuyum sonra gezeriz belki demişti bütün gece hor hor ondan sonra Yok beni gezdirmeden ben de triplerime devam
Kızlar bu sabah bi de rüyamda ağlıyordum ama öyle böyle ağlamak değil normalde pek ağlamam ağlamayı pek sevmem içime attım herhal... Kimse beni dinlemiyor diiye gördüm rüyamda Yapayalnız hissettim kendimi
tünaydın herkesee
uurboce allah hayırlara çıkarsın rüyanı inşallah...
Pingu aman dikkat et kendine bikaç gü n izin al bence dinlenirsin evde...
Dapne kosla ile çitile az beklet sonrada makinada yıka, dün benimde pantalonum leke olmuş yağ gibi bişey 2 kere yıkadım çıkmadı kosla çok iyi geldi denemelisin bence...
bide bişey sorcam size belki biraz saçma olcak ama :26: oruçluyken epilasyon yaptırılırmı? yarın gitmem lazım...
Kızlar benide bir uyku bastırdı anlatamam. Gecede iyi uyudum ama uyandığımdan beri sersem gibiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?