Eylül dostluğumuza burada devam (:

herkescikler gitmiş :2::2: bende yemeklerimi yaptım, balkonumu yıkadım temizledim çiçeklerimi düzenledim ve bilgisayarımıda oraya taşıdım

eftelya bendim o koltukları silip sizede gaz veren, ooh ne güzel tertemiz olmuştur, arada bende burda biri bişey yapmışsa gaza gelip kalkıp yapıyorum

piyaz antalyada meşhurdur, bende sonradan öğrendim. fasulyeleri kısık ateşte haşlıyorsun (kabukları kabarıp çıkmasın diye kısık ateş), beyaz soğan doğra hani piyazlık derler ya o şekilde, 1 yumurta haşla, bol maydonoz, bir domates hepsini yavaşca karıştır. sonra limon suyu, ve suda biraz incelttiğin tahin ve zeytinyağıyla sos yapıp üzerlerine dök, sosu bol olsun ama

gerçi ben burda tarifi yazdım ama sen şimdiye yapmışsındır bile çoktan, neyse belki başkasının işine yarar.

ocwmaysciim noldu geçti mi sinirin? biliyorum çok zor ama eşinle olan güzel günlerinizi getir aklına inşallah düzelir aranız.

Valla tertemiz olmuş gibi ama nedense içime sinmedi yinede

Büyük bi hevesle koltuk başlıklarındaki siyah lekeleri çıkaracağım diye işe başladım ama çıkmadı

Piyaz konusuna gelince ilk yapışımdı ama yinede yenilebilir durumdaydı... Kötü olan şu ki fasulyeleri ben daha önceden haşlayıp buzluğa atmıştım.Ama biraz fazla haşlanmış fasulyelerdi Buzu erimesine yakın sirke koydum ve 2 saat falan durdu o öyle.Tariflerden birinde fasulyenin birazını sarımsak tuz limon suyuyla püre haline getirin,sonra zeytinyağı koyup karıştırın,piyazın sosu bu oluyomuş.Kırmızı biber,soğan,maydanoz doğradım,karıştırdım sonra.Ama bi daha yaparsam fasulye püresiyle yapmıycam ve tabii buzlukta beklemiş çok haşlanmış fasulyeyle yapmıycam,bu da bana ders olsun
Neyse,onun yanında;

Mercimek çorbası
Salçalı köfte
Salam ve mısırlı makarna olunca iyi gitti yani :) Tabii pilav daha bilindik bu menüye göre ama dün yemiştik,böyle değişik bir makarna yapayım dedim,gayette güzel olmuş,ellerime sağlık

Er ya da geç cevap yazdığın için sağol canım :)

Kızlar selam ahsencim umarım barışmışsınızdır eşinle.

Yeni aldığım elbisemin arkası araba yağı gibi bişey olmuş kızlar
Naparım neyle çıkarırım nolur yardım edin.Yıkadım çitiledim çıkmadı

Son düzenleme:
günaydın herkese

Hanzadede altıda çıkıyor işten. Bu gün biraz durgun. Pazartesi olduğu için sanırım :26:

çok yoğundum canım bugün de öyle olacak yetiştirmem gereken işler var sohbet ettik boşladık tabii şimdi tutuştum

günaydın kızlar
dün eşimle mcbur kalmadıkça konuşmadım, yanında oturmadım hep başka odalara gittim
o yanıma geldiğinde de derhal kalkıp gittim
evlendiğimizden beri ilk kez ona küs uyudum
gece yatarken sarılmaya kalktı ama ben müsade etmedim tabiki

o da gece kalkıp mektup yazmış, tv nin yanına koymuş
okudum ama affetmedim
ay ilk defa kızgınlığım bu kadar uzun sürdü ama hala dünkü kadar şedidim

Günaydın kızlar. Ben bugün pek iyi değilim. nezle oldum burnum hep tıkalı hem akıyo. sahurdan beri sol kasığımda bi ağrı var. uzattım ayaklarımı öyle oturuyorum işyerinde.

Ahsencim bu kadar ciddi ne oldu tatlım ya sen pek kin tutmazsın ama o kadar sinirlendirecek ne yaptı eşin özel olmazsa anlatsana ??

geçmiş olsun canm

Günaydın hatunlar, ben cumartesi camlarımı sildim ya sabahın 5 de yağmur yağdı. Benim bir yataktan fırlayışım vardı görmeniz lazım. Camlarım battı diye. Eşimde ne olduğun anlayamadı gözlerini açmış boş boş bakıyordu. Bende keşke haftaya silseydim, bu hafta niye sildimki bu camları diye söylene söylene diğer odaların camlarını kapattım. Sabah nasıl gülüyordu bana Şimdi düşününce bende kendime gülüyorum

Geçmiş olsun pingummmm

sniperelit ve daphne teşekkür ederim şekerler. Rapor alıp ewde dinlenesim var bikaç gün ama ilerleyen dönemlerde kullanayım diyorum bu hakkımı. Daphnecim ne sinir olmuşsundur gerçekten ama yağmuru çok özledim ben ya. bi yağsada serinletse havayı. onun sesinde uyumak bile çok güzel.

Sorma canım, hava serin bu gün çok şükür. Bu gün susuzluk çekmem gibi geliyor gün içinde

Günaydın Fıstıklar,
pingucum,geçmiş olsun.Aman dikkat et kendine.
Yine regl dönemi, ve yine belim ve karnım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…