- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.881
Herkes sustu yine hanzade yetiş canım
Aynen öyle;
Ben gelince herkes susup kaçıyor :44:Ancak hanzade konuşturuyor milleti...
Sinirin geçti mi Ahsen? :)
Güldüğüme bakma,umarım çok ciddi birşey değildir...
herkescikler gitmiş :2::2: bende yemeklerimi yaptım, balkonumu yıkadım temizledim çiçeklerimi düzenledim ve bilgisayarımıda oraya taşıdım
eftelya bendim o koltukları silip sizede gaz veren, ooh ne güzel tertemiz olmuştur, arada bende burda biri bişey yapmışsa gaza gelip kalkıp yapıyorum
piyaz antalyada meşhurdur, bende sonradan öğrendim. fasulyeleri kısık ateşte haşlıyorsun (kabukları kabarıp çıkmasın diye kısık ateş), beyaz soğan doğra hani piyazlık derler ya o şekilde, 1 yumurta haşla, bol maydonoz, bir domates hepsini yavaşca karıştır. sonra limon suyu, ve suda biraz incelttiğin tahin ve zeytinyağıyla sos yapıp üzerlerine dök, sosu bol olsun ama
gerçi ben burda tarifi yazdım ama sen şimdiye yapmışsındır bile çoktan, neyse belki başkasının işine yarar.
Hanzadede altıda çıkıyor işten. Bu gün biraz durgun. Pazartesi olduğu için sanırım :26:
Günaydın kızlar. Ben bugün pek iyi değilim. nezle oldum burnum hep tıkalı hem akıyo. sahurdan beri sol kasığımda bi ağrı var. uzattım ayaklarımı öyle oturuyorum işyerinde.
Ahsencim bu kadar ciddi ne oldu tatlım ya sen pek kin tutmazsın ama o kadar sinirlendirecek ne yaptı eşin özel olmazsa anlatsana ??
Günaydın kızlar. Ben bugün pek iyi değilim. nezle oldum burnum hep tıkalı hem akıyo. sahurdan beri sol kasığımda bi ağrı var. uzattım ayaklarımı öyle oturuyorum işyerinde.
Ahsencim bu kadar ciddi ne oldu tatlım ya sen pek kin tutmazsın ama o kadar sinirlendirecek ne yaptı eşin özel olmazsa anlatsana ??
sniperelit ve daphne teşekkür ederim şekerler. Rapor alıp ewde dinlenesim var bikaç gün ama ilerleyen dönemlerde kullanayım diyorum bu hakkımı. Daphnecim ne sinir olmuşsundur gerçekten ama yağmuru çok özledim ben ya. bi yağsada serinletse havayı. onun sesinde uyumak bile çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?