Eylül dostluğumuza burada devam (:

uurböce canım haklısın aslında böle şeylere bende çok kızarım biraz rahatlaman için sana sıladan yoruldum şarkısını dinlemeni tavsiye ederim bu aralar favorim

Canım şarkı çok güzel de bol bol dinleyip durumu daha da kötüleştirmek istemiyorum sağol yine de önerin için... Hayırdır canımm senin ne derdin vardı? Kusura bakmayın gerçi neşeli topikimizi bir derdim vara döndürdüm ama benim forumda tek takıldığım yer burası tek ardaşlarım bu topiktekiler, konuyu sizlerden başkalarına açıp tanımadığım insanları alakadar etmek istemedim

bende halılarımın bazılarını silmek istiyorum neyle sildin canım bazılarını yıkamaya vercem de ...

ahsencim 1,5 saat filan evdeydim yemeğimi yedim uzandım baya,aşk-ı memnunun tekrarları var ya biraz onu izledim Hala heyecanla izliyorum o diziy. Pek iyi değilim eve gidince hemen yatıcam yine sağol canım sorduğun için.

ölesine canım kontrol için

anladım tatlım, yılda bir kez gitmek gerekiyor zaten
malum kadın hatsalıklarında -Allah korusun tabi- erken teşhis çok önemli
ben de annemi götürmeye çalışıyorum , hep aksatıyor
birisi zorlamadan gitmiyo

ben bile burayı biliyoum bide taze baba diye bi yer var baba kendi ağzından anlatmış
anne olunca anladım var birde bunlara bakabilirsiniz çok bilgili

hmm onlara da bakarız
burdaki doğum hikayeleri çok güzel ya, hemen doğurasım geldi benim

işsizim canım şu an en büyük derdim bu kpss ye girdim o da bi sürü tantana yine sorular satılmış bilmem ne pek umudum kalmadı ama kimseye bişi söleyemiyorum açıklancak die korkudan ölüorum düşük puan alırsam die kafamda kuruyorum sürekli eşime de anlatmak istemiyorum artık bu durumu bi yere kadar anlıo bi yerden sonra o da anlamıo beni öle işte anlatabildim mi bilmiorum

bende halılarımın bazılarını silmek istiyorum neyle sildin canım bazılarını yıkamaya vercem de ...

valla henüz silmedim öyle melül melül bakıyorum eğer enerjimi toplayabilirsem kalkıp silicem 2 ay kadar önce yıkamaya verdim bütün halılarımı ama açık renk oldukları için en ufak lekeyi gösteriyorlar, şöyle kalıp sabunu köpürtüp sileyim diyorum kosla halı falan gibi şampuan almadım ama kalıp sabun iyi olur dedi annem.

iyi dinlen canım bende izliyorum hergün sanki izlememiş neler olacağını bilmiyormuş gibi

anneni götür canım kesin annelere özellikle gerekio benm annemde geçen rahatsızlandı kötü bişi çıkcak die çok korktum neyseki bişi çıkmadı sende ihmal ettirme

arap sabunu ii diolar bi de

Canım seni anlayabiliyorum. Benim kardeşimle kendimi bir kıyaslasam inanamazsın ama hep o daha değerlidir ama ben artık kabullendim. Annem alt katta oturuyor benim çeyizimi bile sermeye gelmedi ama ona uçarak gitti. Ben her şeyi tek başıma yaptım. Neyse konuşmayayım ama ben kabullendim. Tüm bunların sebebi sırf küçükken geçirdiği hastalık.

Son düzenleme:
Ahsennn, Elifff desteklerinize çook teşekkür ederim kızlaaarr... Çok sağolun şu garibin derdine ortak oldunuz ya... Pingucum benim takıldığım konu şu ben küçükken kısa bire süre biz de çektik yoksulluğu ama ortaokuldan sonra filan durumumuz iyiydi hatta çoğu kişiye göre baya iyiydi durumumuz Allah'a çok şükür... Ama babam hiç bir zaman bizi öyle şımarık, hesapsız yetiştirmedi... Hep elimizde olanın kıymetini bildik Allah daha çok verdi şükürler olsun... Babam hiçbir zaman para bol al kızım harca al oğlum gez toz demedi hatta hep idare ettirdi sağolsun... Bişeyden isteyeceğimiz zaman hep utana sıkıla isterdik babamdan tamam olduğunu bilirdik ama yine de ticaret yapıyor adam günü gününe uymaz belki bir sıkıntısı vardır biz bilmiyoruz derdik... Büyük başın derdi de büyük olur uzaktan göründüğü gibi kolay değil... Şimdi ben gittim annem muslukları sonuna kadar açıvermiş gibi davranıyor... Babam da çok gönüllü değil biliyorum ama annem bildiği gibi okumaya çalışıyor şimdi... Derdin bana mıydı be mübarek... Ama abin şöyle yapıyor ama abin böyle faydalı hakediyor gibi konuşuyor benim hiç bi faydam dokunmamış sanki onlara... Sonuçta abimin de bi mesleği var babam onu da okuttu ama yok şöyle olacak böyle olacak diye yönlendiriyor... Babam küçük kardeşim okulla pek arası yok diye yıllarca koleje gönderdi sakınmıyorum kardeşimin de bi üniversite bitirebilmesi benim de en büyük hayalim ama ilgisizliği hep devam etti şimdi kolejden ayrıldı meslek lisesine başlayacak sırf bi mesleği olsun diye düşünüyoruz artık üniversiteyi filan geçtik... Babam onun için de çok çırpındı ama kısmet böyleymiş artık hayırlısı sonuçta Allah'ın yazdığından ötesi yok... Ama şimdi bu savurganlık bu vurdumduymazlık beni sinir ediyor sanki mesleğinin hakkını vererek çalışıyor mu şimdi... İnsanın iş yapmaya niyeti olmayınca... Bu arada 7 yıl mühendislik ve bi de açıköğretimden işletme bitirdi hayatı profesyonel öğrencilik okuyup okuyup ben öğrenciyim modunda geziyor... Yeniden okula gidecek koca bebek, babam bana baksın diyecek... Okusa da çok büyük beklentiler içine girmesinler hayal kırıklığı olur onu düşünüyorum... Hayata çok geç başlama derdinde ne kadar geç başlasam kar diyo ne zaman evleneceksin diyenlere ben iyiyim böyle diyo biliyor ki evlenince kendi parasını yiyecek... Hayata başlayacak ama çok geç olacak o zaman da baya bi affalayacak 30- 35 inden sonra düzen kurucam diye... Hakkında hayırlısı...

Canım inşallah Allah sana istediğini versinn... Hepimiz umutlarımızı bi yerlere bağlıyoruz kimimiz kpss ye, kimimiz işe, kimimiz yeni kurduğumuz yuvalarımıza, kocalarımıza, ailelerimize... Allah kurduğumuz hayallerle kapısından boş çevirmesin...

kullanmadığınız bir lifle silin kızlar çok kolay oluyor, genelde sıvı arap sabununu tercih ediyolar ama ben kokusundan hoşlanmıyorum
ben mayısta halılarımı yıkamaya vermiştim hala sermedim, eve geleli 2 hafta oluyor zaten
yazın hiç sevmiyorum halıyı

anneni götür canım kesin annelere özellikle gerekio benm annemde geçen rahatsızlandı kötü bişi çıkcak die çok korktum neyseki bişi çıkmadı sende ihmal ettirme

ewt biliyorum
benim annem de küçük bir operasyon geçirmişti Elif'in annesininkine benzer
o operasyondan sonra rütun olarak kadın sağlığı merkezi arayıp çağırıyor kontrole
gitmeyince ısrarla arıyorlar hem de
ona bile zorla gidiyor. Bizim ufacıcık bir şikayetimiz olsa hemen doktor doktor diye tutturur kendine gelince gitmez

amin canım saol.......

Ahsencim bu hikayelerçok güzel ya gözlerim dolarak okuyorum valla. Ay ben şimdiki bel ağrıma kasık ağrıma dayanamıyorum napıcam son aylarda :18:

uğurböceği, inan hemen hemen her ailede var senin sölediğin.

Boşver içlenme.Kızma.Sonra gene üzülen sen olursun. Boşver bir şekilde seni okutmuşlar.Eline mesleğini almışsın ya.Bunada şükür.Kendi paranı kendin kazanıyorsun ya, gerisi boş...

Allah sana kendi evini,arabanı almak nasip etsin.

Abinin rahat olması, anne ve babanın ona daha fazla olanak vermesinden rahatsız olma.
Annene vakti geldiğinde sorarsın, 1 sene içinde ne kadar çabuk borçları ödedinizde araba aldınız diye.
Yok yere bu konularda huzursuzluk yaratma.

Abin için iyilik yapalım derken bir bakıma da kötülük yapıyolar.Alıştırıyorlar hazır paraya.
Bunu bi şekilde babana anlatırsın.
Sinirlenerek anlatma ama, yanlış anlaşılmaya çok müsait bir konu.
Abini kıskandığını düşünmesinler sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…