- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.941
uurböce canım haklısın aslında böle şeylere bende çok kızarım biraz rahatlaman için sana sıladan yoruldum şarkısını dinlemeni tavsiye ederim bu aralar favorim
Pozitif Doğum Hikayeleri Hikayeler | Blogcu Anne
hamileler bu sayfayı takip edin, çok güzel ve duygulu
dün bend ekoltukalrımı sildim, bugün halılarımı ve kapılarımı silcem yarın annemlere iftara davetliyiz erkenden gitcem, perşembe sabah erken kalkıp camlarımı silip perdelerimi yıkarım. Çok yoğun günler beni bekliyorperşembe akşam eşimin çocukluk arkadaşı ve nişanlısı iftara gelecek, cuma benim arkadaşlarım, c.tesi kaynım ve eltim, pazarda ablamlar gelecek...
Misafiri çok seviyorum evimizin bereketi
eeee pazarteside doğum günüm eşimde bişeyler çeviriyor süprüzü var ne acep...bu akşam spor yapsakta ağzından laf alsammı acaba
ölesine canım kontrol için
ben bile burayı biliyoumbide taze baba diye bi yer var baba kendi ağzından anlatmış
anne olunca anladım var birde bunlara bakabilirsiniz çok bilgili
Canım şarkı çok güzel de bol bol dinleyip durumu daha da kötüleştirmek istemiyorum sağol yine de önerin için... Hayırdır canımm senin ne derdin vardı? Kusura bakmayın gerçi neşeli topikimizi bir derdim vara döndürdüm ama benim forumda tek takıldığım yer burası tek ardaşlarım bu topiktekiler, konuyu sizlerden başkalarına açıp tanımadığım insanları alakadar etmek istemedim
bende halılarımın bazılarını silmek istiyorum neyle sildin canım bazılarını yıkamaya vercem de ...
ahsencim 1,5 saat filan evdeydim yemeğimi yedim uzandım baya,aşk-ı memnunun tekrarları var ya biraz onu izledimHala heyecanla izliyorum o diziy. Pek iyi değilim eve gidince hemen yatıcam yine sağol canım sorduğun için.
anladım tatlım, yılda bir kez gitmek gerekiyor zaten
malum kadın hatsalıklarında -Allah korusun tabi- erken teşhis çok önemli
ben de annemi götürmeye çalışıyorum , hep aksatıyor
birisi zorlamadan gitmiyo
hmm onlara da bakarız
burdaki doğum hikayeleri çok güzel ya, hemen doğurasım geldi benim
valla henüz silmedim öyle melül melül bakıyorum eğer enerjimi toplayabilirsem kalkıp silicem2 ay kadar önce yıkamaya verdim bütün halılarımı ama açık renk oldukları için en ufak lekeyi gösteriyorlar, şöyle kalıp sabunu köpürtüp sileyim diyorum kosla halı falan gibi şampuan almadım ama kalıp sabun iyi olur dedi annem.
Öyle düşünmüyordum ama düşünmeye başladım canım... Ben de isterim abimin iyi olmasını ama puanı benim okuduğum bölüme yetiyormuş ama özelden parayla...Çok da fazla bi nitelik gerektirdiğini düşünmüyorum... Ona da yetip yetmediğini de bilmiyorum ama abimi bana övüyor... Ben o noktaya çoktan gelmişim zaten çingenin ineği gibi olanı takdir etmiyor da olacak şeyler için o böyle olacak şöyle olacak övünüp duruyor... Olsun ya da olmasın kendi bilir... Abim dediğin gibi biraz tevekkel pek kulak asmaz söylenenlere... Beni sinir eden evlenmeden önce annem yok ona borcum var yok buna borcum var derdi ben evlendim herşeyi babam aldı sağolsun birazını da ben ama evlendikten 2 ay sonra abime araba aldı annem sağolsun alsın ne var ki bunda diyordum... Benim evlenip gitmemi mi beklemiş... Ben yabancı mıyım ki bana övünüyorsun... Şimdi özel okullara gönderip nispet edermişcesine laflar... Kendi okutacağıncan da değil benim babamın parasıyla bana nispet yapmaya çalışıyor... Ama babam iyi adamdır ben de dicem o zaman benim de içimde kaldı tıp fakültesi okucam ben dicemSağolsun babamın bana kazandırdığı meslek sayesinde kimseye muhtaç değilim olmam da inşallah...
hmm onlara da bakarız
burdaki doğum hikayeleri çok güzel ya, hemen doğurasım geldi benim
işsizim canım şu an en büyük derdim bu kpss ye girdim o da bi sürü tantana yine sorular satılmış bilmem ne pek umudum kalmadı ama kimseye bişi söleyemiyorum açıklancak die korkudan ölüorum düşük puan alırsam die kafamda kuruyorum sürekli eşime de anlatmak istemiyorum artık bu durumu bi yere kadar anlıo bi yerden sonra o da anlamıo beni öle işte anlatabildim mi bilmiorum
anneni götür canım kesin annelere özellikle gerekio benm annemde geçen rahatsızlandı kötü bişi çıkcak die çok korktum neyseki bişi çıkmadı sende ihmal ettirme
Canım inşallah Allah sana istediğini versinn... Hepimiz umutlarımızı bi yerlere bağlıyoruz kimimiz kpss ye, kimimiz işe, kimimiz yeni kurduğumuz yuvalarımıza, kocalarımıza, ailelerimize... Allah kurduğumuz hayallerle kapısından boş çevirmesin...
arap sabunu ii diolar bi de
Ahsencim bu hikayelerçok güzel ya gözlerim dolarak okuyorum valla. Ay ben şimdiki bel ağrıma kasık ağrıma dayanamıyorum napıcam son aylarda :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?