- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.921
anneye küsülür mü heç
Hayır diyelim hayır olsun canım.Allah hayırlara çıkarsın. Bu aralar sorunları içine attıysan ondan olabilir canım.İçine atma, anlat bizlere için rahatlasın.
Speddycim tabi ki anneye küsülmez ama şimdi şöyle oluyor seninle de meslektaşız zaten meslekle ilgili bişeyler dedi hafife almaya çalışır gibi niyeti öyle olmasa da hiç hafife alınacak bi konu değil ters bişey söyledi ona kırıldım... Ne kadar zorluklarla buralara geldiğimizi biliyorsun... Bi arkadaş özel de olsa bizim okuduğumuz bölüme gidebiliyormuş da neyse... Puanı oralara bile yetiyormuş çok zekiymiş sanki... Gidebilir ya da gitmeyebilir kendi tercihi ama neyse... Barışırız tabi canım bulunur bi çaresi... Arkadaş dediğim de abim bu arada okuduğu mühendisliği bile 7 yılda zor bitirdi şimdi bi de inşaat müh. okuyacakmış... Tamam okusun iyi olsun hoş olsun da biz paşa paşa gittik devlet üniversitesine ben 5 yılda bitirdim diye laf oluyodu bir an önce ayaklarımın üstünde durmamın iyi olacağı söyleniyordu bizimki geldi 30una hala baba parasıyla okucam diye uğraşıyo işi gücü öyle... Şimdi yeniden öğrenciliğe dönünce gelsin baba parası oh ne rahat... Hiç çalışmadan girdi sınava baba da arkasında nasılsa ne diye kasacaktı kendini...Parayı verdikten sonra ben de okurum ben tıp okucam dedim o zaman 10 sene en azından :)
İçime attım galiba buanbuan... ben de o rüyayı görene kadar hayatımı normal tutmaya çalışıyordum... Bazen sonradan farkına varıyorum bazı şeylerin ben de yer ettiğine... İlgin için teşekkür ederim...
öğle paydosunda kıvrılabileceğin server odası,toplantı odası varsa dinlen canım biraz. oruç tutuyo insanı ister istemez.
Pozitif Doğum Hikayeleri – Hikayeler | Blogcu Anne
hamileler bu sayfayı takip edin, çok güzel ve duygulu
siyahdeniz, epilasyon orucu bozmaz canım rahat ol
tatlım genital bölgede olcak ama
genital bölge olsun farketmez canikom bozulmz orucun
Öyle de kendi annen bile olsa herkes oğlancı gelmiş bu dünyaya... Bana gelince kendi ayakların üstünde dur bilmem ne... Yatarak sınava girdi puanı benim okuduğum bölüme bile yetiyormuş da evet tebrik ederim çok zeki... Asıl öyle demesine çok kızdım... Parayla olduktan sonra herkes okuyor... Ben kötüyüm ben fesatım... Oğlum da oğlum herkes böyle demek ki...
çifte standart mı uyguluyorlar abime diyorsun? Belki sende yaptıkları yanlışlarının farkında oldukları için abine ses çıkarmıyorlardır.
Bence büyütme kafanda.Biz kızlar aileyi daha fazla düşünüp,ince eliyoruz, erkekler her konuda daha rahatlar.
Sana okulu 5 sene de bitidklerinde söledikleri laflar ile abine 7 sene de bitirdiğindeki laflar aynı olmasına ragmen abinin umrunda bile olmayabilir.
Ne kadar güzel abinin zeki oldugunu söylüyorsun.
Bende kardeşlerimin benden zeki olduğunu hep düşünmüş ve gurur duymusumdur.
Hiç sıkma böle şeylere canını.
pingu nasıl oldn?
uurböcee bence haklısın canım, annenin böyle davranmasını ben de anlayamaım açıkcası
ama sonuçta anne işte, bak ben daha doğurmadan ne badireler atlattım, kim bilir o senin için ne sıkıntılar çekti. Beğenmediğimiz, rahatsız oldugumuz arkadaşlarımızı ya da şahısları hayatımızdan çıkartabilirz ama aile öyle olmuyor işte. Oldugu gibi kabul etmek zorundasın, karakteri bu deyip kendini üzmeyeceksin. Bu saatten sonra deiştiremezsin nasılsa. Üzülüp küsmenin mantığı yok
siniperelit, canım sen neden doktora gitmek istiyorsun bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?