Eylül dostluğumuza burada devam (:

anneye küsülür mü heç

Hayır diyelim hayır olsun canım.Allah hayırlara çıkarsın. Bu aralar sorunları içine attıysan ondan olabilir canım.İçine atma, anlat bizlere için rahatlasın.

Speddycim tabi ki anneye küsülmez ama şimdi şöyle oluyor seninle de meslektaşız zaten meslekle ilgili bişeyler dedi hafife almaya çalışır gibi niyeti öyle olmasa da hiç hafife alınacak bi konu değil ters bişey söyledi ona kırıldım... Ne kadar zorluklarla buralara geldiğimizi biliyorsun... Bi arkadaş özel de olsa bizim okuduğumuz bölüme gidebiliyormuş da neyse... Puanı oralara bile yetiyormuş çok zekiymiş sanki... Gidebilir ya da gitmeyebilir kendi tercihi ama neyse... Barışırız tabi canım bulunur bi çaresi... Arkadaş dediğim de abim bu arada okuduğu mühendisliği bile 7 yılda zor bitirdi şimdi bi de inşaat müh. okuyacakmış... Tamam okusun iyi olsun hoş olsun da biz paşa paşa gittik devlet üniversitesine ben 5 yılda bitirdim diye laf oluyodu bir an önce ayaklarımın üstünde durmamın iyi olacağı söyleniyordu bizimki geldi 30una hala baba parasıyla okucam diye uğraşıyo işi gücü öyle... Şimdi yeniden öğrenciliğe dönünce gelsin baba parası oh ne rahat... Hiç çalışmadan girdi sınava baba da arkasında nasılsa ne diye kasacaktı kendini...Parayı verdikten sonra ben de okurum ben tıp okucam dedim o zaman 10 sene en azından :)

İçime attım galiba buanbuan... ben de o rüyayı görene kadar hayatımı normal tutmaya çalışıyordum... Bazen sonradan farkına varıyorum bazı şeylerin ben de yer ettiğine... İlgin için teşekkür ederim...

olsun canım abine sinirlenmişşsin anneden çıkartma canım sonuçta oda kadının evladı oda görüyordur biliyordur.

Pozitif Doğum Hikayeleri – Hikayeler | Blogcu Anne

hamileler bu sayfayı takip edin, çok güzel ve duygulu

siyahdeniz, epilasyon orucu bozmaz canım rahat ol
uurböcee, rüyana yorum yapamadım ama bilinçaltı gibi geldi bana

elif sen de bir günlük rapor al canım
doğum aşamasında daha çok ihtiyacın olacak evet ama şuanda da ihtiyacın var
bu neze dinlenmeden geçmiyo biliyosun
hamileyken insanın vücud direnci çok zayıf oluyor, kendine dikkat et canım

Öyle de kendi annen bile olsa herkes oğlancı gelmiş bu dünyaya... Bana gelince kendi ayakların üstünde dur bilmem ne... Yatarak sınava girdi puanı benim okuduğum bölüme bile yetiyormuş da evet tebrik ederim çok zeki... Asıl öyle demesine çok kızdım... Parayla olduktan sonra herkes okuyor... Ben kötüyüm ben fesatım... Oğlum da oğlum herkes böyle demek ki...

Son düzenleme:
kızlar merhaba, annemcim çok hasta olmuş, telefonda sesi çok kötü geliyordu. klima çarpmış heralde ama fena çarpmış, iki gündür hasta ama geçeceğine daha da kötü olmuş. zatürreye çevirmez inşallah. ben şimdi onun yanına gidiyorum. anneciğime dua edin olur mu?

bu arada hasta olan herkese acil şifalar diliyorum kızlar, pingucum inşallah seninde kasık ağrıların geçer bir an önce. dikkat et klimalardan uzak dur.

görüşürüz kızlaar

Bugün çok uykum var kızlar gözlerimi zor tutuyorum kapanmaması için zaman da geçmiyo bgün..akşam anneme gidiyorum eşim seyte çıktı yine 3gün iftarım sahurum hazır iftardan sonra hemen uyumayı düşünüyorum erken gidebilirsem iftardan önce bile uyucam

Çok dertliyim kızlar çooookkkk... Depresyona girdim giricem kimse mi anlamaz bi insanı yaa... Girmicem ama niye gireyim bu dünyaya geldiysem benim de hakkım bu nimetlerin tadına varmak, güzellikleri yaşamak ....Saçmalamaya başlıyorum mazur görün ama insanların neden benden beklentileri çok yüksek hala anlayamadım biraz fazla doğrucu düşünüyorum galiba... Başkası olunca herşey mübah bana gelince niye öyle yapmadı neden böyle etmedi... Allah'ım sen bana kolaylıklar ver şu ramazan gününde biraz anlayış istiyorum insanların adaletli davranmasını istiyorum... Aminn...

çifte standart mı uyguluyorlar abime diyorsun? Belki sende yaptıkları yanlışlarının farkında oldukları için abine ses çıkarmıyorlardır.

Bence büyütme kafanda.Biz kızlar aileyi daha fazla düşünüp,ince eliyoruz, erkekler her konuda daha rahatlar.

Sana okulu 5 sene de bitidklerinde söledikleri laflar ile abine 7 sene de bitirdiğindeki laflar aynı olmasına ragmen abinin umrunda bile olmayabilir.

Ne kadar güzel abinin zeki oldugunu söylüyorsun.
Bende kardeşlerimin benden zeki olduğunu hep düşünmüş ve gurur duymusumdur.

Hiç sıkma böle şeylere canını.

uurböcee, hayatta benim kadar olumsuzuk yaşayan biri var mı bilmiyorum, çevremde hiç rastlamadım yani:))

ama ben senin gibi düşünmüyorum. Gerçekten birşeyi elde edebilmek için hep çırpındım hep tırnaklarımı geçirdim. Ben hiçbişeye kolay sahip olamadım, hayatta her aşama beni zorladı
Ama bunun yanında -her ne kadar şuan kızgın olsam da- gerçekten dünyanın en iyi en bulunmaz insanıyla evli oldugumu düşünüyorum. Başkalarıyla kıyasladığımda hep onun artı yönlerini görüyorum, beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı. Herkes için böyledir tabi ki ama bilmiyorum ben kocamda eksik bir yön hiç bulamadım şimdiye kadar, hiç görmedim kötü bi tarafını. Şuan sinirliyim ona çok sinirliyim hem de. Ama şuan bile olumsuz bir tarafını bulup şikayetlenemiyorum ondan.

sonra ailem var tabi ki. Her zaman yanımda olan, bana destek veren, benim ellerimi hiç bırakmayan sevgi dolu bi ailem var

Bunları düşününce hayatta yaşadığım sıkıntıları görmezden gelmeyi başarabiliyorum. Herşeyde zorluk yaşadım ama hiç yalnız kalmadım ben. Bunları düşününce üzülmüyorum, sıkılmıyorum, zorluklar kolaylaşıyor gözümde

sen de böyle düşün, hayatta sahip olamadığın mutlulukların yanında sahip oldukların da var. Sen yok sanma sakın yüzde yüz var. Yoksa bu dünya kimse için çekilir olmazdı
onları aklına getir mutlu ol. Mutsuzluk bir hastalıktır, bir bulaştı mı zordur kurtulmak

Öyle düşünmüyordum ama düşünmeye başladım canım... Ben de isterim abimin iyi olmasını ama puanı benim okuduğum bölüme yetiyormuş ama özelden parayla...Çok da fazla bi nitelik gerektirdiğini düşünmüyorum... Ona da yetip yetmediğini de bilmiyorum ama abimi bana övüyor... Ben o noktaya çoktan gelmişim zaten çingenin ineği gibi olanı takdir etmiyor da olacak şeyler için o böyle olacak şöyle olacak övünüp duruyor... Olsun ya da olmasın kendi bilir... Abim dediğin gibi biraz tevekkel pek kulak asmaz söylenenlere... Beni sinir eden evlenmeden önce annem yok ona borcum var yok buna borcum var derdi ben evlendim herşeyi babam aldı sağolsun birazını da ben ama evlendikten 2 ay sonra abime araba aldı annem sağolsun alsın ne var ki bunda diyordum... Benim evlenip gitmemi mi beklemiş... Ben yabancı mıyım ki bana övünüyorsun... Şimdi özel okullara gönderip nispet edermişcesine laflar... Kendi okutacağıncan da değil benim babamın parasıyla bana nispet yapmaya çalışıyor... Ama babam iyi adamdır ben de dicem o zaman benim de içimde kaldı tıp fakültesi okucam ben dicem Sağolsun babamın bana kazandırdığı meslek sayesinde kimseye muhtaç değilim olmam da inşallah...

uurböce canım haklısın aslında böle şeylere bende çok kızarım biraz rahatlaman için sana sıladan yoruldum şarkısını dinlemeni tavsiye ederim bu aralar favorim

kızlar merhaba anca geçmişi okuyabildim biraz da keyifsizim, dün doktora kontrole gittim 3 saat sıra beklemem sonucu geç gitmiştim mecbur en son sırayı alabildik, ne yazıkki kullandığım hiçbir ilaç etki etmemiş yani yumurta bile oluşmamış şimdi başka bir ilaç daha verdi sonra yine tahliller dozaj artımları vs vs. biraz moralim bozuldu bu işler beni zorlucakmış gibime geliyor, doktordan sonra iftara dışarıya çıktık kuzenlerle ordan yine süleymaniyeye geçtik canlı müzikte eylendik baya istek parçalar tezeruhatlar
geç döndük eve anca kalktım kendime gelebildim, biraz öncede eşimle kaynım köpek almaya gittiler bakalım heycanla onları bekliyorum
he birde haftasonuda cumartesi akşamı annemlerdeydik iftarda halamlarda geldi, pazar akşamıda tekrar annemlere çaya geçtik dayımlar gelmişti bu seferde öyle yoğun geçti haftasonu birşey anlamadım.

pingu nasıl oldn?

uurböcee bence haklısın canım, annenin böyle davranmasını ben de anlayamaım açıkcası
ama sonuçta anne işte, bak ben daha doğurmadan ne badireler atlattım, kim bilir o senin için ne sıkıntılar çekti. Beğenmediğimiz, rahatsız oldugumuz arkadaşlarımızı ya da şahısları hayatımızdan çıkartabilirz ama aile öyle olmuyor işte. Oldugu gibi kabul etmek zorundasın, karakteri bu deyip kendini üzmeyeceksin. Bu saatten sonra deiştiremezsin nasılsa. Üzülüp küsmenin mantığı yok

siniperelit, canım sen neden doktora gitmek istiyorsun bu arada?

ölesine canım kontrol için

dün bend ekoltukalrımı sildim, bugün halılarımı ve kapılarımı silcem yarın annemlere iftara davetliyiz erkenden gitcem, perşembe sabah erken kalkıp camlarımı silip perdelerimi yıkarım. Çok yoğun günler beni bekliyorperşembe akşam eşimin çocukluk arkadaşı ve nişanlısı iftara gelecek, cuma benim arkadaşlarım, c.tesi kaynım ve eltim, pazarda ablamlar gelecek...
Misafiri çok seviyorum evimizin bereketi
eeee pazarteside doğum günüm eşimde bişeyler çeviriyor süprüzü var ne acep... bu akşam spor yapsakta ağzından laf alsammı acaba

uurbocee tam oalrak senin anlattığın gibi değil ama benzer konuda bende hep eziklik yaşarım ve üzülürüm. Annem babam kardeşim canlarım benim hepsini çok seviyorum. Şöyle anlatayım bbenim babamın hiç düzenli bi işi olmadı yazık elinde değil hep bi şikrte şoför olarak girer sonra ihale biter ve bbabam bi süre işsiz kalır. maddi açıdan zor bi çocukluk geçirdim,çok da olgundum bu yüzden ailemde para olmadığını bildiğimden hiç onlardan para istemedim. liseye filan giderken ewimiz yakındı öğlenler ihep ewe gelirdim harçlık bile almazdım. ORtaokulda para yok diye beni dersaneye gönderemediler okuldaki eğitimde hiç iyi değildi ve ben iyi bi lise kazanamadım. Sonra düz liseye gitmek istedim ama zorla anadolu meslek lisesine gönderdiler beni sevmeye sevmeye okudum. meslek okulu olduğu için dersaneye gitmeden öss kazanmak mümkün değil çünkü sayısaldım ve kendim çalışarak anlayamazdım. Durumları yok yine göndermediler beni. bilgisayar bölümünde okuyodum kızlar ama ewde bilgisayar yoktu düşünün e ödevlerimi nasıl yapıcam ben hiiç düşünmediler paraları yoktu bende isteyemedim. sonra tabi 2 yıllık önlisans okudum gerçi iyiki gitmişim kocacıımı tanıdım. 2 yıl bilgisayar bölümü yine bana bilgisayar bile almadılar ve ben her sorduklarında param var dedim,eşimle birbirimizi idare ettik.Ama kardeşime her imkan sağlandı,dersaneye gitti,ne zaman istese kıyafetler alındı,ne zaman istese para verildi,bilgisayarla ilgili bi bölüm olmamasına rağmen bilgisayarı alındı çok daha iyi şartlarda... Üzülüyorum ama napalım ahsenin dediği gibi elimizdekilerle yetinelim. Çok ağladığım oldu benim, bi ara çok hassastım eğitimle ilgili bi konu açıldığında ağlıyodum siz bana müsade etmedinizki,imkan sağlamadınızki diye ama her şerde bi hayır var demekki orda kocacıımla tanışcakmışım hayatımın ennnn doğru işini yapıcakmışımki böyle olmuş diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…