Eylül dostluğumuza burada devam (:

Amin. Bizim iş 5 ten sonra bitiyor. Otur otur içim bunaldı. Zaten yoğun bir iş değil. Gerçi çok şükür burada mutluyum ama keşke 6 da çıkabilseydik.

Gene yazın 6.30 geç olmuyor canım ama kışın kötü oluyor. Bu arda eşinin tayini çıkmış.Sizin için hayırlısı ne ise o olsun.Umarım doğru karar verir, pişman olmazsınız canım.

Gene yazın 6.30 geç olmuyor canım ama kışın kötü oluyor. Bu arda eşinin tayini çıkmış.Sizin için hayırlısı ne ise o olsun.Umarım doğru karar verir, pişman olmazsınız canım.

Amin gün içinde bir kaç kez konuştuk. O gitmeyi istiyor ailemden uzak olmasa bende istiyorum aslında ama şimdi bilmiyorum. Kararsız kaldım. Bir ara çok istiyordum ama şimdi iş ciddiye bindi. Bende bir afalladım açıkcası. Görümcem ve kayınvalidem aradı. Çok mutlular. Eşimde babasıyla görüşmüş sağolsun cok olgun ve aklı başında biridir. Benide çok sever öz kızı gibi. Eşime " önemli olan daphne nin ne istediği ailesiylede konuşun demiş ama tabi oda istiyor. Eşim sesi çok mutlu geliyordu diyor. Zaten birlikte tatil yaptık geçen ay. O zaman ben her türlü maddi destekte bulunurum size demişti. Bilmiyorum canım ya aklımda düşünceler uçuşuyor işe.

Geçen ay dı galiba, ne kadar hevesli bahsediyordun manisa için
Duygusal davranma derim ben,düşün uzun uzun.
Ne eşinin etkisinde kal bence, ne de ailenin.
Kayın validenle anlaşabiliyor musun? Yada anlaşabilecek misin?Yakın mı oturcaksınız?
İŞ bulamazsan Evde olmak seni sıkcak mı? Aileni en aşağı 1 ay falan görmeden durabilcen mi?

Oraya giderseniz maddi anlamda size ne sağlıcak? Yerleşme esnasında maddi anlamda nelere ihtiyacınız olcak.

Her açıdan bak, ama kaybetcek çok bişeyin yoksa,maddi anlamda faydası olcak diyosan hiç düşünme derim.
Şansımızı deneyelim dersiniz,olmadı tekrar dönersiniz?
Eşinin ve senin içinde ukte olarak kalmasın sonra? Neden denemedik demeyin?

Günaydın, eşim hala karar verebilmiş değil. Akşam konuştuk. Aslında gitmek istiyor ama diğer yandan kurulu düzenimizi bozmayıda göze alamıyor. Ben kararı ona bıraktım artık.

günaydınlar

nihayet burdayım ohh bee!!!

Nihayet

çok özledim sizi ya a ara ara okumaya çalıştım ama yazmadım hiç ama neyseki yoğunluk bitti

daphne yaa taşınmak istediğini hep söylüyodun ama şimdi yeni işe girince gitmezler heralde diye düşünmüştüm çok üzülürüm daha ne buluşmalar yapacaktık kuzum....gitme

İnşallah canım. Ramazanda sonrası için benimde güzel planlarım vardı. Bakalım artık kısmet. Ben eşime bir şey demiyeceğim ama çünkü ben her yere uyum sağlayabilirim. Mutsuzda olmam ama o öyle değil. Şimdi kalalım ya da gidelim desem oda benim dediğimi yapar ve sonra mutsuz olursa sorumlusu ben olmak istemem. Kendi bildiği gibi yapsın bakalım.

pingu kimseyle buluşamıyo diye üzülüyodu onunla gider gelirsiniz artık birbirinize...

istanbuldaki hanımlar buluşmadan bahsetmişken ramazandan sonra buluşalım mı??
ama bu kez kaytarmak yok herkes gelsin lütfen!!!

günaydın ,
hanzade buluşma işi bir evde olsun lütfen :)

daha rahat oluruz

Son düzenleme:
Günaydın çıtırlar;
dün annemdeki son günümdü buakşam kocişim geliyo ama yarın akşam yine annemdeyiz bütün akrabağlar buluşcaz iftara yine iş çıkışı gidicem yardım için anneme.
daphnecim hakkınızda hayırlı neyse o olsun sen heryere ayak uydururum diyosan sorun yok eşin karar versin ozaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…