- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.361
merhaba kızlaaarr
nasılsınız?
citlenbikim çarşamba doktoro gitti yara kapanmak üzereymiş 15 gün sonra tekrar gel dedi tabii 15 gün daha yasak verdi
dün kocacıım iş için istanbula gitti bende annemde kaldım oh hazır iftar hazır sahur öyle özlemişim ki ama yine bi an önce evime gitmek istiyorum ne garip değil mi 24 sene yaşadığın yerden 9 aydır yaşadığım eve gitmek istiyorum.
daphne canım tayin konusunda hakkınızda hayırlı ne ise o olsun
vafim neyin var canım?
pingum çoook geçmiş olsun.
ahsenim bebişini hissetmiş ne harika bi duygu
bunları okudukça bebiş yapasım geliyo ama malesef yasak!
miracle canım herşeyin başı sabırdan geliyo sabır etcez bebişimize kavuşcaz allahın izniyle
Canım biraz daha sabredeceksiniz mecburen. Önemli olan senin sağlığın. Sıkma canını. Bebişinde doğru zamanda kucağına alacaksın inşallah.
Gecmıs olsun canım...
Merhemı sen suremeyebılırsın, esın sursun. Merhemı surerken sen yukarıya bak esın merhemı gozunun alt kapagından ıcerı sıksın sonra kapat gozunu o heryere etkı eder zaten...
spidi geçmiş olsun canm bende yapcam birazdan gökkuşağı keki
Speedy sanada geçmiş olsun dikkat et gözüne elini pek sürme olurmu, keki yaparsanda resimlersen bizde bayram edelimm
Speedy sana da geçmiş olsun canımm... O merhem olayı tamam çok iyi bişey de çok gıcık bişey ya yapış yapış yapıyo ama napacaksın iyileşmek için mecbur... :
Pingum ve Speddy cok geçmiş olsun. Annem pizza yapar ama ben daha hiç denemedim :)
istanbuldaki hanımlar buluşmadan bahsetmişken ramazandan sonra buluşalım mı??
ama bu kez kaytarmak yok herkes gelsin lütfen!!!
Speddy de kesin gelir. Bu arada biz gitmeye karar versek bile 2 ay daha burdaymışız. Bilginize
dün resmen üzerimde uğursuzluk vardı. Yağ tenekesini açarken üzerime döktüm saçıma, gögsüme bacaklarıma sıçradı hep çıldırdım.
sonra kek kalıbını fırına koydum. lavobaya gitmemle dumanlar bi anda kabarmış taşmış fırının içinde yanmş ama neyseki sonunda yaptımöç bi tek yeşil rengini beğenmedim çok koyu geldi ama piştiğinde renkler değişti kırmzıı pembe gibi oldu
kırmızı hali
Eki Görüntüle 479105
sarı hali
Eki Görüntüle 479106
turuncu hali
Eki Görüntüle 479108
Eki Görüntüle 479109
benmkinde sadece sarı ve yeşil vardı bi kat da kakaolu yaptm
ben kakao denemedim ama bi daha yaparsam deneyeceğim
yalnız renkler ele fena soluyor çıkmıycak falan zannnettim ama yıkadın mı çıkyor
evet aynen yüzüme bile sürmüşüm nası becerdiysem
Deprem olduuuu
Deprem olduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?