Eylül dostluğumuza burada devam (:

merhaba kızlaaarr

nasılsınız?

citlenbikim çarşamba doktoro gitti yara kapanmak üzereymiş 15 gün sonra tekrar gel dedi tabii 15 gün daha yasak verdi

dün kocacıım iş için istanbula gitti bende annemde kaldım oh hazır iftar hazır sahur öyle özlemişim ki ama yine bi an önce evime gitmek istiyorum ne garip değil mi 24 sene yaşadığın yerden 9 aydır yaşadığım eve gitmek istiyorum.

daphne canım tayin konusunda hakkınızda hayırlı ne ise o olsun

vafim neyin var canım?

pingum çoook geçmiş olsun.

ahsenim bebişini hissetmiş ne harika bi duygu

bunları okudukça bebiş yapasım geliyo ama malesef yasak!

Canım biraz daha sabredeceksiniz mecburen. Önemli olan senin sağlığın. Sıkma canını. Bebişinde doğru zamanda kucağına alacaksın inşallah.

miracle canım herşeyin başı sabırdan geliyo sabır etcez bebişimize kavuşcaz allahın izniyle

Canım biraz daha sabredeceksiniz mecburen. Önemli olan senin sağlığın. Sıkma canını. Bebişinde doğru zamanda kucağına alacaksın inşallah.

kızlar böyle bebek bebek deyip durduğuma bakmayın aslında hiiiiiç cesaretim yok.ama eşimin ısrarları bide bizim kızların yaşadıkları güzel duygular sebeb oluyo bana kalsa en 1 sene daha ertelememiz gerekiyor.ama tabii ki hayırlısını rabbim takdir edecek bakalım.

Gecmıs olsun canım...
Merhemı sen suremeyebılırsın, esın sursun. Merhemı surerken sen yukarıya bak esın merhemı gozunun alt kapagından ıcerı sıksın sonra kapat gozunu o heryere etkı eder zaten...

MERHEMİ KENDİm rahat sürdüm ama damla beni çok rahatsız ediyor

spidi geçmiş olsun canm bende yapcam birazdan gökkuşağı keki

yaptın mı canım

Speedy sanada geçmiş olsun dikkat et gözüne elini pek sürme olurmu, keki yaparsanda resimlersen bizde bayram edelimm

teşekkür ederim canım yaptım kek dün bitti bile azcık kaldı. eklerim resimlerini çektim.

Speedy sana da geçmiş olsun canımm... O merhem olayı tamam çok iyi bişey de çok gıcık bişey ya yapış yapış yapıyo ama napacaksın iyileşmek için mecbur... :

merhem bana çok rahat geldi göz kalemi gibi sürüyorum.
benim yatak odamda var kırmızı ayakkabı koltuk sende koçtaşa falan bak istersen güzel modeller oluyor

Pingum ve Speddy cok geçmiş olsun. Annem pizza yapar ama ben daha hiç denemedim :)

teşekkür ederim canım

istanbuldaki hanımlar buluşmadan bahsetmişken ramazandan sonra buluşalım mı??
ama bu kez kaytarmak yok herkes gelsin lütfen!!!

Speddy de kesin gelir. Bu arada biz gitmeye karar versek bile 2 ay daha burdaymışız. Bilginize

bana uyar ve aksilik olmaz çalışma haftama da denk gelmezse mutlaka gelirim

kek resmini az sonra ekleyeceğim

selam kızlar.. ohh yine buluşmalar ayarlanıyo ne kadar güzel...
Dün akşam minik pizzalarımı yaptım çok güzel olmuş eşim bayıldı.baya çok oldu ben kalır annemlere götürürüm diyodum ama az bişey kaldı tarifini vereyim sizede sahurda iyi gidiyo. misafirlere filan da yapılır hemde kolay. tarif defterime bitane daha tarif eklemişş oldum.

dün resmen üzerimde uğursuzluk vardı. Yağ tenekesini açarken üzerime döktüm saçıma, gögsüme bacaklarıma sıçradı hep çıldırdım.
sonra kek kalıbını fırına koydum. lavobaya gitmemle dumanlar bi anda kabarmış taşmış fırının içinde yanmş ama neyseki sonunda yaptımöç bi tek yeşil rengini beğenmedim çok koyu geldi ama piştiğinde renkler değişti kırmzıı pembe gibi oldu

kırmızı hali

sarı hali

turuncu hali

3 su bardagi un (500 gr)
- 1/2 cay bardagi cicek yagi
- 1 paket kuru maya
- 1 adet yumurta
- 1 tatli kasigi tuz
- 1 corba kasigi toz seker
- alabildigi kadar su
üzerine istediğiniz malzeme. bizim evde salam ve sosis vardı ortalarına biber koydum beyaz peynir koydum birazda çok güzel oldu peynir çok yakışıyo aklınızda olsun.

Karistirma kabina unu döküyoruz. Ortasini havuz seklinde aciyoruz. Icine mayayi, yumurtanin beyazini, cicek yagini, unun üzerine de tuzunu, toz sekerini serpistiriyoruz.

2. Havuzun ortasindaki mayayi az miktarda suyla eritiyoruz ve yeterince suyla kulak memesi yumusakliginda bir hamur hazirliyoruz. Hamuru iyi bir sekilde yoguruyoruz. Ceviz büyüklügünde bezeler halinde kesiyoruz. Yaglanmis (ben yagli kagit serdim tepsiye) bir firin tepsisine siralayip, parmak uclariyla bastirarak bezeleri yassilastiriyoruz.

3. Üzerine yumurta sarisi (salça da olur bidahaki sefer salça sürücem ben) sürüyoruz. Ayrica üzerine istenilen malzemelerden koyup, tepsi mayasi geldiktan sonra 200 derece isitilmis firinda yaklasik 10 (ben 15 dk pişirdim.) dakika kadar pisiriyoruzruz

benmkinde sadece sarı ve yeşil vardı bi kat da kakaolu yaptm

merhabalar kızlaaar..

dün yine annemlere gittim, kayınvalidemde geldi hep beraber mantı açtık, sohbet muhabbet mantı yaptık iftarda hep beraber yedik.. sonra kayınvalidem su böreğide yaptı, evede getirdim baya, sahurda yedik, bugünde yeriz sanırım.

geçmişi okudum bi sürü şey yazacaktım ama unuttum çoğunu,

demek buluşacaksınız sonundaaaa yaa bende gelmeyi çok isterdim, kıskandım sizii.. ama ben orda olsam bu zamana kadar toplamıştım sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…