- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.301
geldim..
gözüme kum-toz gibi şeyler girmiş. dr gözümün üstüne bişey soktu ve temizledi.
snra soktuğu çubugu görünce korktum altı temizlerken ittim yapamadı yani kanlanması da mikrop kapmış dedi.
2 ilaç verdi 1 damla 1 merhem gözüme nasıl sürücem bilmiyorum.
2 gün içinde geçmezse yıkamaya gelirsin şimdi bu çubuğa dayanamadın ona da dayanamazsın bekleyelim geçmezse yıkarız dedi.
gözünü silme sakın falan dedi
evdeyim.. bugünlük rapor verdi iyiym şuanda.. size yazıyım dedim sonra yatarım
Baya hareketlı bır gece gecırmıssınız canım...Anammmm kızlar amma hızlısınız dünden bugüne 30 sayfa olmuş okumak baya zaman alıcak... yada okuyamayabilirim umarım arada kaçırdığım bişey yoktur...
Bende sabah 11 gibi kalktım çok uykusuzdum, bu gece bizim burda kıyametler koptu saat 3 civarı sokakta bi kız nasıl çığlıklar atıyor onun sesiyle yataktan bi fırladık, sokak ana baba gübnü genç çocuklar bi kızı kolundan tutmuş arabaya bindirmeye çalışıyo herkes camlarda... çocuklardan biri kız ölmek üzsere hemen götürelim diyo kız baygınlıklar geçiriyo binmem diye tam bir rezillik, sonra ambulans polis falan geldi toplayıp götürdüler. Sahurdu falan derken 5 i buldu yatmam. Kalktım camlarımı sildim perdelerimi yıkadım temizlik yaptım baya. Bugün gelecek olan misafirlerimiz iptal etmişler, eşim aradı biraz önce içimden tam isabet dedimyarına arkidişlerim gelecek eşleriyle birlikte bugünden hazırlıklara başlarım ufaktan. Birazdan semt pazarına gideyim sebze alayım birazcık.
gökkuşağı kekimi yapıyorum...
merhaba kızlarr. şuan evden bağlanıyorumdün 10 da ewe geldim çok fenaydım. 1 gibi babam almaya geldi anneme geçtim.gece orda kaldık annem vikis sürdü sırtıma boğazıma filan. şimdi biraz daha iyiyim ama yinede rapor aldım dinleneyim birazcık dahada iyi olayım çünkü yattığım sürece iyiyim azcık iş yapsam yada az yorulsam yine fena olucam belli. seslerim hala kısık ve boğazım acıyo.
eşim aşağı dükkandaki internetten eve çekti ama laptop değil kasayı tv'ye bağladık kablo çektik yukarıorjinal bi internetim var şu an yani bi geçmişi okuyup geleyim ben
merhaba kızlarr. şuan evden bağlanıyorumdün 10 da ewe geldim çok fenaydım. 1 gibi babam almaya geldi anneme geçtim.gece orda kaldık annem vikis sürdü sırtıma boğazıma filan. şimdi biraz daha iyiyim ama yinede rapor aldım dinleneyim birazcık dahada iyi olayım çünkü yattığım sürece iyiyim azcık iş yapsam yada az yorulsam yine fena olucam belli. seslerim hala kısık ve boğazım acıyo.
eşim aşağı dükkandaki internetten eve çekti ama laptop değil kasayı tv'ye bağladık kablo çektik yukarıorjinal bi internetim var şu an yani bi geçmişi okuyup geleyim ben
Aynen canım ben de bayılıyorum oyle mayhos tatlara...
Esım de recele cok duskun o yuzden cesıt cesıt yapayım dedım, cılek yapmıstım, vısneyı de baya yapıyom sımdı. Bogurtlenı denemek ıcın yapıyom gorsen gulersın yarım kılocukolsun mınıcık bı kavanoz cıksa da cesıt olsun
Sevıyorum kıslık hazırlıkları, hazır suan oruclu da degılken yapayım dedım...
Kızlar evde fasulyeye koymak ıcın domatesım yok, onun ıcın pazara gıtmem lazım, domates olmadan yapabılırmıyım buzluk ıcın?
Pingum hoşgeldin geçmiş olsun tekrar...
kızlar bişi sorucam size kredi kartı başvuru formunu dolduruyorum da sanal kart istiyomusunuz diye bi seçenek var netten alış veriş için mi gerekli bu şey istemiyoruz desek alış veriş yapamazmıyım netten??
Formdamı yazıyor normalde netten alışverişe kendinde açtırabiliyorsun,normal kartınlada alışveriş yapabilirsin ama daha güvenli olsun diyorsan sanal kart işaretle
Canım ya kıyamam sana ben benimde üstüme hiçbir fatura yok eşim kendi izin alıp gittiği için ben hiç uğraşmadım bunlarla,birtek dsmart benim adıma
Üzülme sen çıkar kredi kartını bulunsun ama sen yinede eşinin kartıyla yap alışverişii
Saol canım artık istemem onun kartını kendi kartımla yapıcam alış verişimi çatır çatır
Kızlar ben dolma biber doldurup pişirsem buzluga koysam olur mu ki bir hafta filan dayanır mi eve akşam dokuzda geliyorum yemek yapmak çok zor oluyo yada önerisi olan
Çok sıkıldımmmmmm
benimde 2-3 gündür içim sıkılıyor.Ne kimseyle konuşmak nede yazmak falan istiyorum.
Allah hayırlara çıkarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?