Eylül dostluğumuza burada devam (:

Gecmıs olsun canım...
Merhemı sen suremeyebılırsın, esın sursun. Merhemı surerken sen yukarıya bak esın merhemı gozunun alt kapagından ıcerı sıksın sonra kapat gozunu o heryere etkı eder zaten...

Baya hareketlı bır gece gecırmıssınız canım...
Baya da ıs yapmıssın masallah hamarat hatun...

gökkuşağı kekimi yapıyorum...

Mutlaka resım ıstıyorum haberın olsun

Kuzucum cok cok gecmıs olsun canım, yat dınlen takıl nette keyfıne bak...Rapor alman cok ıyı olmus rahat rahat keyfıne bak...

Canım geçmiş olsun

Pingum hoşgeldin geçmiş olsun tekrar...
kızlar bişi sorucam size kredi kartı başvuru formunu dolduruyorum da sanal kart istiyomusunuz diye bi seçenek var netten alış veriş için mi gerekli bu şey istemiyoruz desek alış veriş yapamazmıyım netten??

Aynen bayıldığım tatlar,eşinde seviyormuş ne güzel beraber yersiniz,yarım kilo olsun canım gene çıkar burdan baya yiyceğiniz kadar sonra yine alır yaparsın
Fasülyeye domates eklesen daha güzel olur gibi

Formdamı yazıyor normalde netten alışverişe kendinde açtırabiliyorsun,normal kartınlada alışveriş yapabilirsin ama daha güvenli olsun diyorsan sanal kart işaretle
Canım ya kıyamam sana ben benimde üstüme hiçbir fatura yok eşim kendi izin alıp gittiği için ben hiç uğraşmadım bunlarla,birtek dsmart benim adıma
Üzülme sen çıkar kredi kartını bulunsun ama sen yinede eşinin kartıyla yap alışverişii

Pingu geçmiş olsun canım bu haftasonuna kadar yat evinde dinlen iyi gelicektir eminim,pazartesiye bomba gibi olursun

Speedy sanada geçmiş olsun dikkat et gözüne elini pek sürme olurmu, keki yaparsanda resimlersen bizde bayram edelimm

Pingucum geçmiş olsun... Yat, uzan, bol bol dinlen... Hemencecik iyileşiver

Speedy sana da geçmiş olsun canımm... O merhem olayı tamam çok iyi bişey de çok gıcık bişey ya yapış yapış yapıyo ama napacaksın iyileşmek için mecbur...

Kızlar ya benim makyaj masamın önüne pufum yok speedy nin vardı hatırlıyorum böyle ayakkabı şeklinde bişey çok güzeldi... Benim yatağın önünde sandıklı puflar var ya ondan var arada halı onun önünde de makyaj masası bana büyük gelir diye düşündüm öyle ayakkabı şeklinde bi koltuk alsam diye geçmeye yer kalmaz Şöyle küçük portatif bi puf nerde bulabilirim

anamm geçmiş ne çok birikmiş yahu ne zamandır okuyorum vaal bırakamadımda meraklıyım
Ahsencim bebişini hissetmişsin süpar ya. ben daha tam ayırt edici hissedemiyorum 2 kez filan minik pıtpıtlar duydum ama benim de yakındır hissetmem dimi biz 4lü tarama testi yaptırmıştık geçen hafta bugün aldım sonucunu çok şükür risk yok çok sevindim. yarın yada yarından sonrada kontrole gidicez bakalım. bide benim canım cips çok istiyo canım ya zararlı ama yiyorum valla tabi hergün değil seyrek de olsa yiyorum

Daphnecim tayininz çıkmış ama zor bi karar senin için. ailenin yanıunda olması kadar süper bişey yok hasta olduğumda bikez daha anladım. anneme çok iyi baktı bana. eşimde bakardı ewet ama bi erkekle bi annenin bakması çok farklı. Ama tabi ki ewlendik artık kendi hayatımız sorumlu olduğumuz eşimiz var. Allah yardımcın olsun zor bi karar işallah sizin için en doğrusunu yaparsınız.

Aydasucumm bloğunu yenilesen artık diyorummm tembel blog yazarı seniii kız ana sayfadaki yemekler bayatladı aylardır

daha bisürü şey yazıcaktım ama unuttum. bende kakaolu kek yapıcam şimdi. yemek olarakda annem nohut verdi onu yağlayıp kaynatıcam pilav yapıcam bide.

Saol canım artık istemem onun kartını kendi kartımla yapıcam alış verişimi çatır çatır

İnternette çok güzel şeyler buldum ama burda yok galiba... Netten bilindik yapı marketlerin, mobilya mağazalarının sitelerine girdim yok ben bi de bağımsız mobilyacılara bakayım bari.. İnternette bulduklarımı ekleyeyim gözümüz gönlümüz açılsın

Kızlar ben dolma biber doldurup pişirsem buzluga koysam olur mu ki bir hafta filan dayanır mi eve akşam dokuzda geliyorum yemek yapmak çok zor oluyo yada önerisi olan

heyy kızlar nerdesiniz yaa.. gece için kocama minik pizzalar yapayım diyorum internette tarifler var ama sizin yaptığınız bi tarif var mı denenmiş güvendiğim birilerinden alsam tarifi daha çok içime sinicekte.

Pingum ve Speddy cok geçmiş olsun. Annem pizza yapar ama ben daha hiç denemedim :)

Ugur bocegi, evimister ve evmanya gibi sitelerde vardır.Bak oralara istersen.

Kızlar ya size bişi sorcam; MEDITERRANEAN nasıl okunuyor?

Kızlar ben dolma biber doldurup pişirsem buzluga koysam olur mu ki bir hafta filan dayanır mi eve akşam dokuzda geliyorum yemek yapmak çok zor oluyo yada önerisi olan

Canım bana kaynanam saolsun, biraz dolma vermişti.Buzluga atmıstım. Sonra çıkarıp fırında ısıtıp yedik,çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…