Eylül dostluğumuza burada devam (:

bizim burda dükkanlar birbiriyle dip dibe yandaki dükkanın medivenlerinden hızlıca inerlerken bile dükkan bi sarsıntı yaşıyo ondan alıştım artık hiç hissedemiyorum burdayken depremi

depremi hisseden kızlar geçmiş olsun rabbim tekrarından korusun.

landflovesim ellerinize sağlık mantılar börekler döktürmüşsünüz maşallah...

depremi hisseden kızlar geçmiş olsun rabbim tekrarından korusun.

landflovesim ellerinize sağlık mantılar börekler döktürmüşsünüz maşallah...

sağol canım benim sende gelsende beraber yesek
hadi razaman diye azad ediyorum da seni, ramazandan sonra kurtuluşun yok haberin olsun.

bende depremi yaşamış biri olarak acayip korkuyorum çok zor atlatabildim. Allah kimseye yaşatmasın. geçmiş olsun hissedenlere, inşallah kalır bu şekilde devamı gelmez

gelicem canım inş. yine fotolar çeker koyarız albüme :)

kızlar bişi sölim mi sabah 8 den beri pc başındayım sınav açıklanır die yarım saatte bir ösym nin sitesini yeniliyorum acınacak haldeyim

koyarız koyarız.. sadece iki kişiyiz aynı şehirde ama, bol bol foto koyup çatlatalım kızları baksana onlar hala buluşacak hala buluşacak.. hele izmirdekiler iyice fısssss

evet keşke daha fazla olsak gün falan yapardık :)

bi buluşsalar hep buluşmak isteyecekler gör bak canım

kızlar bişi sölim mi sabah 8 den beri pc başındayım sınav açıklanır die yarım saatte bir ösym nin sitesini yeniliyorum acınacak haldeyim

canım güzel güzel sonuçlar alırsın inş.

evet keşke daha fazla olsak gün falan yapardık :)

bi buluşsalar hep buluşmak isteyecekler gör bak canım

valla ben izmire gittim iki gün ordaydım ama bir allahın kuluda görüşelim demedi. sağolsun sadece heragirl faceden msj göndermiş, ama onuda geç gördüm ve onunda işi olduğundan görüşememiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…