Eylül dostluğumuza burada devam (:

deprem olmuş geçmiş olsun kızlar

ayrıca biz bi buluşma gerçekleştirdik zaten ramazandan sonra ben de tekrarlıyoruz umarım daha kalabalık oluruz....

Gunaydınlar
Gece uyuyamadım sahurdan sonra da 1 saat once anca uyandım...

Pingum tarıfı aldım hemen cok severım o tarz yıyeceklerı ellerıne saglık...

Speddy merhemı kendın surebılmene sevındım bız kadınlar makyaj yaptıgımız ıcın alıskınız desene
kekın de harıka gozukuyor ıyıce heveslendırdınız benı

mıracle demek yasak devam edıyor
o yasak bende var hem de 1 ayı gectı nerdeyse zaten hamılelıgım tehlıkelıydı o zaman ondan yasaktı sonra kanama oldu ole yasaktı sımdı kurtajdan dolayı yasak
Üstelık doktor kurtajan sonra haftaya gel hem durumuna bakalım hem de rahımde yara var onu konusalım dedı cok korkuyorum yarın gıdıcem bakalım ne dıcek...

landfloves oh ne guzel vakıt gecırmıssınız aılecek. Mantılar yapılmıs, ben de yapsam cok ıyı olacak dolapta durunca ınsan kendını ıyı hıssedıyor. Bugun dısarı cıkıcam ıns o dunku kaplardan bulabılırım cok heveslendım...

Annem aramadı deprem oldu dıye kesın yıne atom karınca gıbı kosturuyordur evın ıcınde
Cok gecmıs olsun kızlar, Rabbım beterınden korusun...

Ben de mutfaktayım recellerımı kaynatıyorum...
Dun cok yorulmusum ya. Yemekten sonra bıle bıtmedı ısım mısır kaynatmıstım oturdum onları ayıkladım posetledım buzluga attım...
Yapacak ne cok ıs var ya...

aydasu maşallah neler neler yapıyorsun.

inşallah bulursun canım pet bardak, tabak vs toptancılarında oluyor.

ne hamaratsınız kızlar maşallah size

dün gecede eşim ilk alışverişimizde aldığımız dondurmayı buzluktan alıp yemeye başlamış diyor ki bunun görünümü bir değişik bende yeme o 1 senelik neredeyse dedim :)

bu arada kalan dondurmayı ilk alışverişimiz diye hatıra olarak saklıyordum demek saklamamam lazımmış sabahta çöpe attım artık ...

Son düzenleme:
depremi hissedenler geçmiş olsun kızlar.
aydasucum mutlaka yap canım çok güzel oluyo. maşallah reçeller mısırlar ne hamaratsın. ben hiçbişey yapmıyom yaa tembel oldum iyice.

ohh ellerine sağlık aydasum.maharetli hatunsun vesselam..

bizimdetoplamda 1 ay olacak bakalım yasak süresi ama çok zormuş yahu:26:

yara mı var dedi doktor?aydasum rahimdeki yara bebeğin rahim duvarına tutunmasına engelmiş canım doktorum söyledi.bian önce git tedaviye başla çünkü ben yaklaşık 3 aydır uğraşıyorum umarım iyileşirim inş.korkulacak bişey yok canım yeter ki sağlığımız yerinde olsun da herşey biz insanlar için ayrıca derlerdi de acayibime giderdi gerçekten kadın olmak zormuş

Slm kızlar,yazıcam sabahtan beri midem ağrıyo toparlayamadım,sıkıştırıyo çok garip ilk defa böyle ağrıyor kalbime bası yapıyo.nedir anlamadım :18::18:

spedyim pingucum geçmiş olsun

daphnecim tayininiz hayırlı olsun..

evet buluşalım kızlar,herkes gelsin büyük bir gün olsun,çok eğlenceli olur yaw..

Ben çekmeköyde oturuyorum özdencim..
Benim hiç komşum yok buralarda, benim komşum olurmusun

neyin var canım

Hayırdır canım?

vafim neyin var canım?

Bahsetmiştim kardeşim evleniyor.. Geçen c.teside gelinlik bakmaya gidecektik, y,dışında çalıştıkları için kısıtlı zamanları var.. Bende c.tesi annemlere gittim, kardeşim odada tlf.konuşuyordu, sesler yükselince kapıya gittim, bana kimse akıl vermiyor kısmını duydum, gittim ordan. Kardeşime düğün telaşında olur böyle şeyler , sakin olun dedim oda önemli olmadığını söyledi ,çıktı evden neyse halletmişler şükür..Akşam aradı beni düğün günü konusunda tartışmışlar bide, öğretmenler evini ayarlıyorlardı,oraya verdikleri parayla daha fazla seçenekleri olduğunu düşündüğüm için başka yerlerede bakın isterseniz, fikriniz olur,ama önemli olan sizin beğenmeniz dedim..Nişanlısı yanında olunca yanlış anlamasın diye istedim, gülerek görümcelik yapmıyorum önemli olanın onların içine sinmesi olduğunu, o günün onların günü olduğunu söyledim, yardım edebileceğim bir şey olursa edebileceğimi söyledim .. Daha 1 sene olmadı aynı şeyleri ben yaşadım, bu konuda o kadar hassas davranıyorum ki sözlerimi yanlış anlamasın diye,her ne söylersem söyliyim sonunu siz bilirsiniz diye bitirdim hep. İşte isterseniz başka yerede bakın diyince karışıyor olmuşum, çok kırıldım kimseyede söyleyemedim, kendi kendimi yedim..
Tam bir derdim var bölümlük konu oldu

Slm kızlar,yazıcam sabahtan beri midem ağrıyo toparlayamadım,sıkıştırıyo çok garip ilk defa böyle ağrıyor kalbime bası yapıyo.nedir anlamadım :18::18:

geçmiş olsun canım soğuk suya çok yükleniyoruz bence ondan oluyo. oruç tutuyosan bide bütün gün boş mide akşam birden bol soğuk su mideni üşütmüşsündür.

Gunaydınlar

Speddy merhemı kendın surebılmene sevındım bız kadınlar makyaj yaptıgımız ıcın alıskınız desene
kekın de harıka gozukuyor ıyıce heveslendırdınız benı

evet ucu ince göz kalemi sürer gibi sürüyrum zaten hemen sıvı haline alıyor..
ama damlaya uyuz oluyorum
keki de bulursan gıda boyası yap mutlaka

geçmiş olsun canım oruçlu değilsen kekik çayı tavsiye ederim mideyi çok rahatlatır.

canım benim yaa cidden görümce,elti olmak zor biz hep gelin olarak baktık ya olaylara

bundan sonrasında boşver fikir bile verme bence demekki iyi niyetini anlayamamışlar canım benim.

vafi bazı insanlara canm siz bilirsiniz demek bile dokunuyor iyi niyetle bile sölense boşver artık hiç karışma bencede

vaficim en iyisi hiiiç karışma işlerine nasıl istiyolarsa öle yapsınlar. biliyosun o dönemde herkesin sölediği batıyo insana. sen bişey sorarlarsa söyle sadece ki bu hassas dönemde iki tarafında kalbi kırılmasın en iyisi canım

aydasu maşallah neler neler yapıyorsun.

inşallah bulursun canım pet bardak, tabak vs toptancılarında oluyor.

İnsallah canım, cok heves ettım cunku

depremi hissedenler geçmiş olsun kızlar.
aydasucum mutlaka yap canım çok güzel oluyo. maşallah reçeller mısırlar ne hamaratsın. ben hiçbişey yapmıyom yaa tembel oldum iyice.

Boyle lezzetlerı cok sevıyorum gecen hafta tava pızzası yaptım 15 dakıkada oldu oyle guzeldı kı bır daha hazır almam zaten almazdım da esım hep engel oldu evde yapmama ugrasma etme dıye halbukı keyıfle yapıyorum bunu da yapıcam ıns canım, sağolasın...
Pingum hamıle halınle hersey zor gelır canım gunu kurtardıgınıza sukredeceksınız... Hanı hep herseyde hayır var dıyoruz ya oyle be bılıyormusun hamılelık donemım o kadar sıkıntılı gectı kı dıyorum kı 9 ayın sonuna nasıl cıkcaktım kım bılır...

Sağolasın canım evdeyım nasılsa pek de severım bu ıslerı yapayım dedım becerebıldıgım kadarı ıle...
Kucuk bı yara dedı ama ıhmal etmemek lazım tabıkı, zaten 3 ay korunma verdı bakalım hayırlısı ıns. Evet gercekten cok zormus kadın olmak eskıden aklım cıkardı muayeneden bıle ama olayın ıcınde yasarken normal oldugunu olması gerektıgını bılınce elden bırsey gelmıyor...

Gelınınız mı demıs karısıyor dıye canım senın kulagına nasıl gedı bu?

Canım oructan olabılır bana da oluyor oyle eger gecmezse ve artarsa acıle de olsa gıt mutlaka ıhmal etme

vafi ; o zaman ne halin varsa gör de en güzeli bende görümce olamadım eltide değilim baldızda ,teyze de hala da bi ablalık ünvanıma yenge eklendi o kadar neyim ben yaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…