- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.401
valla ben izmire gittim iki gün ordaydım ama bir allahın kuluda görüşelim demedi. sağolsun sadece heragirl faceden msj göndermiş, ama onuda geç gördüm ve onunda işi olduğundan görüşememiştim.
Gunaydınlar
Gece uyuyamadım sahurdan sonra da 1 saat once anca uyandım...
Pingum tarıfı aldım hemen cok severım o tarz yıyeceklerı ellerıne saglık...
Speddy merhemı kendın surebılmene sevındım bız kadınlar makyaj yaptıgımız ıcın alıskınız desene
kekın de harıka gozukuyor ıyıce heveslendırdınız benı
mıracle demek yasak devam edıyor
o yasak bende var hem de 1 ayı gectı nerdeyse zaten hamılelıgım tehlıkelıydı o zaman ondan yasaktı sonra kanama oldu ole yasaktı sımdı kurtajdan dolayı yasak
Üstelık doktor kurtajan sonra haftaya gel hem durumuna bakalım hem de rahımde yara var onu konusalım dedıcok korkuyorum yarın gıdıcem bakalım ne dıcek...
landfloves oh ne guzel vakıt gecırmıssınız aılecek. Mantılar yapılmıs, ben de yapsam cok ıyı olacak dolapta durunca ınsan kendını ıyı hıssedıyor. Bugun dısarı cıkıcam ıns o dunku kaplardan bulabılırım cok heveslendım...
Annem aramadı deprem oldu dıye kesın yıne atom karınca gıbı kosturuyordur evın ıcınde
Cok gecmıs olsun kızlar, Rabbım beterınden korusun...
Ben de mutfaktayım recellerımı kaynatıyorum...
Dun cok yorulmusum ya. Yemekten sonra bıle bıtmedı ısım mısır kaynatmıstım oturdum onları ayıkladım posetledım buzluga attım...
Yapacak ne cok ıs var ya...
neyin var canım
Hayırdır canım?
vafim neyin var canım?
Slm kızlar,yazıcam sabahtan beri midem ağrıyo toparlayamadım,sıkıştırıyo çok garip ilk defa böyle ağrıyor kalbime bası yapıyo.nedir anlamadım :18::18:
Gunaydınlar
Speddy merhemı kendın surebılmene sevındım bız kadınlar makyaj yaptıgımız ıcın alıskınız desene
kekın de harıka gozukuyor ıyıce heveslendırdınız benı
Slm kızlar,yazıcam sabahtan beri midem ağrıyo toparlayamadım,sıkıştırıyo çok garip ilk defa böyle ağrıyor kalbime bası yapıyo.nedir anlamadım :18::18:
spedyim pingucum geçmiş olsun
daphnecim tayininiz hayırlı olsun..
evet buluşalım kızlar,herkes gelsin büyük bir gün olsun,çok eğlenceli olur yaw..
Ben çekmeköyde oturuyorum özdencim..
Benim hiç komşum yok buralarda, benim komşum olurmusun
Bahsetmiştim kardeşim evleniyor.. Geçen c.teside gelinlik bakmaya gidecektik, y,dışında çalıştıkları için kısıtlı zamanları var.. Bende c.tesi annemlere gittim, kardeşim odada tlf.konuşuyordu, sesler yükselince kapıya gittim, bana kimse akıl vermiyor kısmını duydum, gittim ordan. Kardeşime düğün telaşında olur böyle şeyler , sakin olun dedim oda önemli olmadığını söyledi ,çıktı evden neyse halletmişler şükür..Akşam aradı beni düğün günü konusunda tartışmışlar bide, öğretmenler evini ayarlıyorlardı,oraya verdikleri parayla daha fazla seçenekleri olduğunu düşündüğüm için başka yerlerede bakın isterseniz, fikriniz olur,ama önemli olan sizin beğenmeniz dedim..Nişanlısı yanında olunca yanlış anlamasın diye istedim, gülerek görümcelik yapmıyorum önemli olanın onların içine sinmesi olduğunu, o günün onların günü olduğunu söyledim, yardım edebileceğim bir şey olursa edebileceğimi söyledim .. Daha 1 sene olmadı aynı şeyleri ben yaşadım, bu konuda o kadar hassas davranıyorum ki sözlerimi yanlış anlamasın diye,her ne söylersem söyliyim sonunu siz bilirsiniz diye bitirdim hep. İşte isterseniz başka yerede bakın diyince karışıyor olmuşum, çok kırıldım kimseyede söyleyemedim, kendi kendimi yedim..
Tam bir derdim var bölümlük konu oldu
aydasu maşallah neler neler yapıyorsun.
inşallah bulursun canım pet bardak, tabak vs toptancılarında oluyor.
depremi hissedenler geçmiş olsun kızlar.
aydasucum mutlaka yap canım çok güzel oluyo. maşallah reçeller mısırlar ne hamaratsın. ben hiçbişey yapmıyom yaa tembel oldum iyice.
ohh ellerine sağlık aydasum.maharetli hatunsun vesselam..
bizimdetoplamda 1 ay olacak bakalım yasak süresi ama çok zormuş yahu:26:
yara mı var dedi doktor?aydasum rahimdeki yara bebeğin rahim duvarına tutunmasına engelmiş canım doktorum söyledi.bian önce git tedaviye başla çünkü ben yaklaşık 3 aydır uğraşıyorum umarım iyileşirim inş.korkulacak bişey yok canım yeter ki sağlığımız yerinde olsun da herşey biz insanlar için ayrıca derlerdi de acayibime giderdi gerçekten kadın olmak zormuş
spedyim pingucum geçmiş olsun
daphnecim tayininiz hayırlı olsun..
evet buluşalım kızlar,herkes gelsin büyük bir gün olsun,çok eğlenceli olur yaw..
Ben çekmeköyde oturuyorum özdencim..
Benim hiç komşum yok buralarda, benim komşum olurmusun
Bahsetmiştim kardeşim evleniyor.. Geçen c.teside gelinlik bakmaya gidecektik, y,dışında çalıştıkları için kısıtlı zamanları var.. Bende c.tesi annemlere gittim, kardeşim odada tlf.konuşuyordu, sesler yükselince kapıya gittim, bana kimse akıl vermiyor kısmını duydum, gittim ordan. Kardeşime düğün telaşında olur böyle şeyler , sakin olun dedim oda önemli olmadığını söyledi ,çıktı evden neyse halletmişler şükür..Akşam aradı beni düğün günü konusunda tartışmışlar bide, öğretmenler evini ayarlıyorlardı,oraya verdikleri parayla daha fazla seçenekleri olduğunu düşündüğüm için başka yerlerede bakın isterseniz, fikriniz olur,ama önemli olan sizin beğenmeniz dedim..Nişanlısı yanında olunca yanlış anlamasın diye istedim, gülerek görümcelik yapmıyorum önemli olanın onların içine sinmesi olduğunu, o günün onların günü olduğunu söyledim, yardım edebileceğim bir şey olursa edebileceğimi söyledim .. Daha 1 sene olmadı aynı şeyleri ben yaşadım, bu konuda o kadar hassas davranıyorum ki sözlerimi yanlış anlamasın diye,her ne söylersem söyliyim sonunu siz bilirsiniz diye bitirdim hep. İşte isterseniz başka yerede bakın diyince karışıyor olmuşum, çok kırıldım kimseyede söyleyemedim, kendi kendimi yedim..
Tam bir derdim var bölümlük konu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?