Eylül dostluğumuza burada devam (:

Yarına bi deneyelim bakalım... Ay şimdiden ağzım sulandı Teşekkürler canım tarif için Sonuçları aktarırım

Son düzenleme:
huhu kızlar ben geldim
şirkette sistem yok öyle oturuyoruz bilgi işlemden elemanları bekliyoruz. uykum geldi valla ya.

huhu kızlar ben geldim
şirkette sistem yok öyle oturuyoruz bilgi işlemden elemanları bekliyoruz. uykum geldi valla ya.

aa kızlar ben size bir haber vermeyi unuttum

cuma günü iş çıkışı yöneticim beni yanına çağırdı ve bendn ne kadar memnun olduklarından falan bahsetti...

sonra bana kendi işimin dışında bir teklifte daha bulundu ve bende kabul ettim

maaşım baya fark edecek inşallah ...

süpermiş hayırlı olsun canm

hayırlı olsun canım, yoğun çalışmanın tam zamanı bence, çocuk olduktan sonra zor olur..

kendi işinin dışında ne teklif etti kız?

ters bişey diil dimi

hayırlı olsun özdencim maaşın artması süper valla bide araya çocuk sıkıştırsan çocukda yaparım kariyerde diye hava atarsın

ben geldim kızlar anca uyanabildim de
bugün Allah nasip ederse evimize gecicez sonunda artık benimkide dayanamadı, sonra bi ara anlatırım durumları.
ocwmays cım kızın olucakmış hayırlısıyla sağlıklı olsunda, bizim böceklerin arasına bir prenses geliyor çok şükür
aydasucum parça kalmış bende anlayamadım sebebini geçen günlerde yengemde düşük yaptı ama kürtaj olmamıştı o umarım hemen sağlığına kavuşursun.
pingucum inşallah dua ediyorum emin ol oruçlu oruçlu inşallah eşin için hayırlısı olur ve senin orda işe başlar.

vardı aklımda ama yine unuttum uykulu olunca, he birde herkes buzluğuna birşeyler koyuyor da benimki bomboş hiçbirşey yapmadım valla nasıl olurda hiç bilmem, ama sizi görünce özeniyorum

ohh tabi götüüüür paraları sonra tanımazsın bizi bide yalandan fazla giremicem artık diyor bak bak ne teklif etti bakıyım öle
bide haftasonu gelicektin bu tarafa naptınız? nasıldı yollar?

valla bana da iş üstüne iş verdiler ilk girdiğimden bugüne kadar epeyce yol aldım ama iş olarak maaşa gelince fazla veriyoruz biraz keselim işler iyi değil filan diye saçma espriler yapıyolar işler iyi değil ama benim işim sürekli artıyo nasıl oluyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…