Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar bu arada ben saçlarımdan çok sıkıldım

çok uzadılar tepemde topluyorum hep

fön cekmem lazım dağınık kullanmam için

benimde tabi föne vaktim yok

internette şöyle bir renk ve model beğendim bunun daha kısası tabi hatta omuzlarımın biraz altı kadar kısa

:44::44::44::44:

uçlar sarı değil tabi ki

Son düzenleme:
Pingum bebeğin inşallah kısmetiyle gelecek. Çok dua edeceğim. Hanzade maşallah sana birde eşim bana kızar aklını temizlikle bozmuşsun diye :))))))

Canım bende kestireceğim. Bayağı bir uzadılar. Gerçi hep uzun benim saçlarım. Omuzlarımdan biraz daha kısa yaptıracağım.Önlere katta attırmayı planlıyorum. Bu modelde güzel ama saçlarına maşa yapmış bu kızcağız.

benim saçımda böle canım lanet bir saç cinsim var ne düz ve dalgalı yoluk gibi

benim saçımda böle canım lanet bir saç cinsim var ne düz ve dalgalı yoluk gibi

o nasıl bir saç yoluk gibi

benimde bildiğin prasa annem bana hamile kalmadan önce inşllah bir kızım olur saçları incecik ve dümdüz olur demiş ve saçlarıma toka takıyorum tepeden topluyorum hooppp aşağıda

öle yoluk model benimki

benim sacımda fön bile durmaz 2 saatte hemen yoluk model geri döner kafama

duvar silip yer ciflemişsin bırakta yorul hanzade

bugün misafirim gelebilir şöyle ki

c.tesi arkadaşım aradı müsaitseniz gelelim diye eltimlere gittiğim için alamadım dün de hem temizlik yaptım hem eşim işten geç geldi alamadım bugün eşim erken gelecekmiş arayıp çağırayım diyorum ama ne pişirsem deye de düşünüyorum hala dolapta doğranmış hazır patlıcan biber var bugün 1 hafta oluyo ama dün akşam kontrol ettim problem yok şimdiki dolaplar çok iyi yaa allahtan
onlarla yemek yapsam olur mu çorba bi de fırında makarna ve salata nasıl sizce ya da patlıcan yemeğinin yanına makarna yerine bulgur pilavı daha iyi olur sanki hem bi önceki gelişlerinde makarna yapmıştım bulgur onlara hiç yapmadım tavuk haşlayıp suyuna bulgur yapsam bana fikir verin yaa

KPSS girmiş olan yada girecekler 2013 yılında eşim de şansını demek istiyor bu durumda bizim ne yapmamıaz lazım ? başvurı zart zurt ne zaman

KPSS girmiş olan yada girecekler 2013 yılında eşim de şansını demek istiyor bu durumda bizim ne yapmamıaz lazım ? başvurı zart zurt ne zaman

canım eşin ne mezunu memurluk için giricekse onun sınavı çift yıllarda yapılıo a grubu kadrolar için giricekse 2013 te de girebilir başvurular nisan mayıs gibi oluo

Kızlar, daha önce bir kaç aylığına bir yerde çalışmıştım. Orada sorunlu benim yaşlarımda bir yönetici vardı. Benimle birlikte o kızın yüzünden bir çok insan aynı günde işi bıraktı. Herkes gitse bile ben burdayım diyordu ve patronun sağ koluydu. Neyse şimdi şirket profiline girdim. İşten atılmış. Yerine başka bir bayan girmiş. O zaman çok dua etmiştim. Allah a havale etmiştim. Kötü biri değilim ama çok sevindim kızlar. Allah ın adaleti çok büyük. Biz kulları sabırsız sadece

Sabır sabır sabır. zaman herşeyin ilacıynış tabi kendimize zarar vermeden olayları zamana bırakailirsek. Bak sende en güzel örneği yaşanmış.

merhaba kızlaaaarr?

keyifler nasıl?

aydasum canım inş o ilaçla parça düşer ayrıca biliyorsun yara olayını bende yaşıyorum ama bence eğer oradaki doktorlara güvenmiyorsan güvenebileceğin bi doktora git çünkü ben ilk bi doktora gittim ve bana yaran çook büyük yakmammız lazım dedi ki dondurma operasyonu daha modern ve yeni bir teknoloji dezavanyajları daha az.başka güvendiğim bi doktora gittim yaran küçük donduracağız ki bu süre içerisinde küçülmesi imkansızdı.ve çok şükür rabbime şuan hiç bir şikayetim yok nekahat dönemindeyim tamamen kapanmasına çok az kalmış dedi doktorum.sakın korkma operasyon olacağın kesinleştiği zaman tekrar özelden konuşuruz inş.

ahsenimmmmm prensesin geliyor demek ne güzel rabbim sağlıkla hayırla bereketle gelmesini nasip etsin.

citlenbikim çook geçmiş olsun canım.

pingum inş eşin hayırlısıyla işe alınır bebişin bereketiyle

kızlar biz yine haftasonu yayladaydık.annemlerde iftara geldiler kayınvalidemlere baya yoğundu anlayacağınız.sabah 5 te geldik eve akşama çoook sevdiğim bir hocama davetliyiz şekerpare tatlısı yapıp götüreceğim hazır alıp gitmek içimden gelmedi var mı tarif önerisi olan ya da başka bir talı önerisi?

hanzede iç pilavlı tavuğu nasıl yapıyorsun diye sorucam canım geçen eşim de almış bütün tavuk bunu böyle pilavlı filan yapabilir misin dedi yaparım dedim ama daha önce hiç yapmadım... Bezelye filan da almış şöyle karışık pilav içinde nasıl olur acaba... bugün çıkarmayı unuttum tavuğu buzluktan yarın yaparım artık da tarifi varsa alabilir miyim canımm...

kızlar bakın bi yazı buldum bizlere göre :)

Bir dediğinizi iki etmeyen, itaatkâr bir kocanız mı olsun istiyorsunuz? İşte Tempo’dan ABD’li Amy Sutherland’in 4 adımda başarıya ulaşan yöntemi.

Evin orasına burasına dağılmış kirli çamaşırlardan… Bir omlet uğruna muharebe alanına çevrilmiş mutfak manzaralarından… Randevu yerine sanki Yemen’den geliyormuşçasına geç kalmalardan… Anahtardan dosyaya, tıraş losyonundan cep telefonuna kadar ne kaybedilse, sizi sorumlu tutan tavırlardan… Uzun lafın kısası, tertipten, düzenden nasibini almamış, dağınık, aklı bir karış havada kocanızdan yorulup, sıkılıp, usandıysanız… “Bir mucize formül bulsam da şunu şöyle bir yeniden yaratsam.” diyenlerin imdadına yetişen bir kitap ABD’de piyasaya çıktı.Tipik şikâyetler Kitabın yazarı, ABD’li gazeteci Amy Sutherland, ne bir ilişki uzmanı ne de evlilik danışmanı. Kendisinin, “Savsak kocanızı nasıl hayallerinizdeki ideal eşe dönüştürürsünüz?” tarzında, bir çeşit Güzin Abla haline geliş macerası hem komik hem ilginç. Amy’nin 12 yıllık evlilik geçmişlerine rağmen hâlâ âşık olduğu kocası Scott, pek çok hemcinsi gibi unutkan, dalgın, ihmalkâr, her yere geç kalmayı seven, kararsız ve değişken bir mizaca sahipti. Amy de kimi zaman homurdanarak, bağırıp azarlayarak kendince bir yol tutturdu. Ancak bütün bu serzenişleri işe yaramadı. Evlilik danışmanı da derdine çare olmadı.
Tam umudunu kesmişken Meseleyi çözmekten umudunu kesen Amy’nin hayatı ve erkeklere bakış açısı, konuyla son derece alakasız bir proje sayesinde değişti. O dönemde egzotik hayvan eğitmenleri hakkında yazması gereken bir kitap vardı. Bu nedenle hayvanların yaşadıkları değişimi anlamak amacıyla Kaliforniya’ya gidip gelmeye başladı. Bu eğitimler sonucunda, sırtlanlar bir emirle tek ayakları üzerinde dönüşler yapıyor, pumalar tırnaklarını kestirmek için pençelerini uzatıyor, denizaslanları burunlarının ucunda top oynatıyor, babunlar kaykay kullanıyordu. Amy uzun eğitim süreçlerini izlerken, kafasında sihirli bir ampul yandı. Yırtıcı, egzotik yaratıklar bütün bu imkânsız hareketleri, davranış biçimlerini yapabiliyorlarsa; bu tekniklerin, evdeki bambaşka bir tür üzerinde de olumlu sonuçlar verebileceğini düşündü. Acı ama gerçek… Bu farklı tür, inatçı ama sevimli kocası Scott’tan başkası değildi.Film teklifleri aldıAmy Sutherland, bu garip deneyini ve kendince elde ettiği başarıyı ilk olarak 2006’da, The New York Times gazetesinde kısa bir makale olarak yayımladı. Makalesi o yılın, elektronik postayla en çok gönderilen hikâyesi seçildi.
NBC’nin ünlü ‘The Today Show’una konuk oldu. Hollywood’dan film teklifleri aldı, hatta bir tanesini kabul etti. Son olarak Şubat 2008’de ‘Shamu Bana Hayat, Aşk ve Evlilik Hakkında Ne Öğretti? Hayvanlardan ve Eğitmenlerinden İnsanlar İçin Dersler’ adlı kitabı piyasaya çıktı.

Koca eğitiminin temel kuralları
1-Olumlu davranışı takdir ettiğinizi belli edin.
2-Kirli sepetine bir tek çorap bile atsa teşekkür edin.
3-Hoşunuza giden bir şey yaptığında bir öpücükle, sevdiği bir yemekle, vs. ödüllendirin.
4-Unutmayın! Tepkinin iyisi de kötüsü de davranışı körükler.
5-Hoşunuza gitmeyen tavırları sabırla görmezden gelin.
6-Sak1ın boşu boşuna dırdır etmeyin! İşe yaramaz.
7-Azarlamak, bağırmak sadece erkeğin sıkıcı huylarını müzminleştirmeye yarar.
8-Etrafa atılmış kirli çamaşır sadece kirli çamaşırdır. Kişisel olarak algılamayın!
9-Kocanızı sizden çok farklı, bambaşka bir tür gibi kabullenin. Böylece objektif olabilirsiniz.
10-Hatayı kendinizde de arayın. İşe yaramayan stratejileri değiştirin.
11-İlgisini başka yöne çekin. Örneğin, mutfakta dolaşmaması için salona cips ve bira hazırlayın.

Kızlar gecmısı okudum ama alıntılayamıyorum tek tek affınıza sıgınıyorum...
İlaçları kullandım dun bıttı cok yoğun agrım var 3-5 kez bıseyler dustu ama bılemıyorum yarın tekrar gıdıcem dua edın bana..
tek tek yazmak ısterdım ama yenı uyandım agrım gecsın dıye tekrar uyucam sımdı kendıme geldıgımde gorusuruz emı merakta bırakmayım sızı dıye haber vereyım dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…