- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.681
hafta sonu ne çok iş yapmışsın hanzade maşallah ben sadece ütü yaptım evi süpürdüm sildim o kadar
yaptım ama çok yorgunum şimdi
kızlar bu arada ben saçlarımdan çok sıkıldım
çok uzadılar tepemde topluyorum hep
fön cekmem lazım dağınık kullanmam için
benimde tabi föne vaktim yok
internette şöyle bir renk ve model beğendim bunun daha kısası tabi hatta omuzlarımın biraz altı kadar kısa
Eki Görüntüle 481278
:44::44::44::44:
Canım bende kestireceğim. Bayağı bir uzadılar. Gerçi hep uzun benim saçlarım. Omuzlarımdan biraz daha kısa yaptıracağım.Önlere katta attırmayı planlıyorum. Bu modelde güzel ama saçlarına maşa yapmış bu kızcağız.
benim saçımda böle canım lanet bir saç cinsim var ne düz ve dalgalı yoluk gibi
o nasıl bir saç yoluk gibi
benimde bildiğin prasa annem bana hamile kalmadan önce inşllah bir kızım olur saçları incecik ve dümdüz olur demiş ve saçlarıma toka takıyorum tepeden topluyorum hooppp aşağıda
duvar silip yer ciflemişsin bırakta yorul hanzade
öle yoluk model benimki
benim sacımda fön bile durmaz 2 saatte hemen yoluk model geri döner kafama
benim saçımda böle canım lanet bir saç cinsim var ne düz ve dalgalı yoluk gibi
KPSS girmiş olan yada girecekler 2013 yılında eşim de şansını demek istiyor bu durumda bizim ne yapmamıaz lazım ? başvurı zart zurt ne zaman
canım eşin ne mezunu memurluk için giricekse onun sınavı çift yıllarda yapılıo a grubu kadrolar için giricekse 2013 te de girebilir başvurular nisan mayıs gibi oluo
Kızlar, daha önce bir kaç aylığına bir yerde çalışmıştım. Orada sorunlu benim yaşlarımda bir yönetici vardı. Benimle birlikte o kızın yüzünden bir çok insan aynı günde işi bıraktı. Herkes gitse bile ben burdayım diyordu ve patronun sağ koluydu. Neyse şimdi şirket profiline girdim. İşten atılmış. Yerine başka bir bayan girmiş. O zaman çok dua etmiştim. Allah a havale etmiştim. Kötü biri değilim ama çok sevindim kızlar. Allah ın adaleti çok büyük. Biz kulları sabırsız sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?