Eylül dostluğumuza burada devam (:

nasıl yani hangi iki gün

çarşamba işbaşı yapacaktım p.tesi yapıcam şimdi benim yanımda yeni işe başlayan kız var ya 2 ay önce onu alma sebebimizi bilenler vardır ben tatil yapamıyodum yerime bakan olmadığı için işler birikiyodu o da izin aldı benimle birlikte tatile çıkacak benim kadar tatil yapacak dönünce işleri düşünemiyorum yardım edeceğimi sanıyo ama yanılıyoooooooo tek bir fişe elimi bile sürmem işlesin kendisi ona söyledim şimdi bile yoruldum çok falan diyo 1 günlük işe o zman 9 günlük işi nasıl yetiştirecek merak ediyorum ve gelince 3 gün içinde bitmesi lazım fatura kesilmesi için

börülce salatası çok güzel oluomilföylü tavuk yap canm

neden seninle çıkıyor hem iş hukukuna göre tatil hak etmesi için 1 sene çalışması gerekmiyor mu ?

Of canım ya Allah kolaylık versin sana. Çalışmayı sevmiyorsan çalışmayacaksın. Deneyim tabiki önemli ama insan birazda hevesli olacak.

dün bi geyik konu açıldı gidiyorum yorgunum muhabbeti filan müdürle o zaman ben de giderim sen yokken benim ne işim var falan dedi şakaya karışık yeni elemanım ben de müdürün falan yanında seni buraya niye aldık ben yokken yerime bakacak biri olsun diye ben gidince sen de gidiyosun ne anlamı kaldı dedim bozuldu gibi oldu ama arsız bozulmamış sonra geldi planlarını anlatıyo
bu köyde nişan vardı ona gitmek istiyodu sözde önceki gün köyde cenazeleri oldu 19 yaşında bi çocuk tatile gitmişti orda kaza geçirdi tv.de filan çıktı annemlerde ordaydı hatta cenazede o yüzden nişan iptal şimdi diyo ki cenaze var nişan iptal köy keyifli olmaz başka yere mi gitsek acaba biletlerini ayırtmışlardı ama onun hesabını yapıyo gitme sebebin nişandı köyü özledim falan diyodu madem tadı yok otur çalış di mi ama boşverdim iyi olacak gelince görecek ebesininkini...ya iyi kız ama iş konusunda beni tatmin etmiyo patron çıkaracaktı hatırıma zaman verdi ama daha fazla şans vereceğini sanmıyorum...

neden seninle çıkıyor hem iş hukukuna göre tatil hak etmesi için 1 sene çalışması gerekmiyor mu ?

evet 1 yıl dolmalı ama nişan var filan deyince bizimkiler kırmak istemedi eşi izinliymiş yeni evliler diye izin verdi işte müdür

ulan ben 4 yıl izin almadan çalıştım kendimi zor durumda bırakmamak için

Son düzenleme:
hanzade bence o kızın bu işe pekte ihtiyacı yok gibi. Daha işe gireli bikaç ay olmuş böyle uyanıklık yaptığını sanıyo. sende bırak daha fazla koruma canım olan sana oluyo işin hafiflesin diye aldılar sözde ama hiçbişeye etki etmedi. Daha iyi bi eleman bulunur belki bırak ıkarmak istiyolarsa çıkarsınlar , patronada çaktırmadan çıtlatsan nişanın iptal olduğunu ağzından kaçırmış gibi. Tatil dönüşü o işler sana kalıcakmış gibi geliyo bana çünkü.

ya bu müdürler patronlar hep aynı,ilk işyerimden maaş yüzünden çıktım adam zam yapmıyordu,duydumki benden sonra aldığı benden baya baya yüksek maaşla başlamış,,

2.işimdende stres,yetişememe gibi problemler yüzünden çıktım,müdür yerime 2 kişi almış...

ben anlamıyorum hakkaten bu insanları,işten çıkmadan anlamıyolar,bide senden sonrada olayı düzeltiyolar..çok ADALETSİZ

sana nispet gibi

yok canım merak etme zaten ben patrona 1 ay kadar bekleyin dedim ilk defa böyle bi işte çalışıyomuş belki alışır hem de önce birini bulun bu arada sonra çıkaracaksanız çıkarın öyle daha zor oluyo benim için dedim açık kapı bıraktım merak etme yani iyi çalışıo filan gibi savunmadım
ayrıca emin ol elimi bile sürmem söyledim de bana güvenme geldiğimde benim işlerim birikmiş olacak dedim üstelik ondan daha fazla istesem de yardımcı olamam

Bu iş konusunda bende çok çekmişimdir söylediklerinizin hepsini yaşadım.şuan eşimle birlkte olduğum içn rahatım hatta biraz önce bizim genel muhasebedeki kızla konuştuk kız mali müşavirlik stajyeri ve hertürlü işi yapabiliyor muhasebe adına,gün geliyo akşamın bi saatine kadar kalıyolar pazar günü evine iş götürüyomuş gerekirse ama aldığı maaş stajyer maaşı asgari ücret bile değil bayrmadan sonra ayrılcam çok fazla çalışmaya çok az ücret alıyorum dedi.

haklı ama kız yazık ,

bende işler yoğunken evden çalıştığım oluyor ama benimki genelde telefonla yani dışarıda olsam da problem olmuyor
kızlar şükür işimiz var bence

günaydınnnn
akşam 11 de uyudum gecede sahura kalkamadım eşimde kalkamadı çok yorulmuşuz ancak yorgunluğum geçti...
ne zaman memlekete gitsek yorgunluktan perişan halde dönüyoruz.
dönüştede 3-4 gün geze geze gelecektik tabi aileler bırakmadı sürekli bi plan yapıldı bizde kaldık. eylülde kocamın 5 güncük izni kaldı onu kullanabilirse yakın bi yerlere kaçarız dedik hem yıldönümümüz. bakalım inş..

ya kızlar gece rüyamda kızım oluyomuş diye gördüm

evet smilla hep öyle olur zaten bu nasılsa çalışıo böyle diyolar çıkınca senin gibisini bulamıyolar ama

çok önceden patronla zam konusunda tartışmıştık tam şu büyük kriz olduğundaydı 2009 muydu neydi herke işsiz filan onu kullandılar istediğimi vermedi bir sürü ünv.mezunu işsiz asgari ücretle bile çalışmaya razılar daha iyi iş bulamazsın bu krizde dedi saf gibi kapıyı çekip çıkmadım şimdiki aklım olsa 1 dk durmam şimdi yanıma yardımcı aldığımız kız ünv.mezunu diye hemen atladı ilk görüşmede beğendi aldı ama şimdi memnun değil yüzüne tokat gibi çarpıcam al san ünv.mezunu ben gideyim daha ucuza böyle biri çalışsın o zaman 10 tane de getirsen bundan 1 tane beyanname dolduramaz ben çekirdekten yetiştim bunu çok iyi biliyo aslında gözden çıkaramıyo aslında yanına gelenlerle konuşmalarını duyuyorum bu artık bizim kızımız asla bırakmayız göndermeyiz diyo...

haklı ama kız yazık ,

bende işler yoğunken evden çalıştığım oluyor ama benimki genelde telefonla yani dışarıda olsam da problem olmuyor
kızlar şükür işimiz var bence

bence de şükredin işsizlik çok zor çooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…