- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.861
nasıl yani hangi iki gün
yarın annemlerle teyzemler gelecek yemeğe abimin d.günü.
Yöresel Çorba
Bamya yemeği
Kuru börülce salatası
Çoban Salata
Pilav
Kremalı Patates
Tavuk ( snitzel ) düşündüm ama farklı fikri olan var ise de olaabilir
tatlı derdim yok pasta yiycez
çarşamba işbaşı yapacaktım p.tesi yapıcam şimdi benim yanımda yeni işe başlayan kız var ya 2 ay önce onu alma sebebimizi bilenler vardır ben tatil yapamıyodum yerime bakan olmadığı için işler birikiyodu o da izin aldı benimle birlikte tatile çıkacak benim kadar tatil yapacak dönünce işleri düşünemiyorum yardım edeceğimi sanıyo ama yanılıyoooooooo tek bir fişe elimi bile sürmem işlesin kendisi ona söyledim şimdi bile yoruldum çok falan diyo 1 günlük işe o zman 9 günlük işi nasıl yetiştirecek merak ediyorum ve gelince 3 gün içinde bitmesi lazım fatura kesilmesi için
çarşamba işbaşı yapacaktım p.tesi yapıcam şimdi benim yanımda yeni işe başlayan kız var ya 2 ay önce onu alma sebebimizi bilenler vardır ben tatil yapamıyodum yerime bakan olmadığı için işler birikiyodu o da izin aldı benimle birlikte tatile çıkacak benim kadar tatil yapacak dönünce işleri düşünemiyorum yardım edeceğimi sanıyo ama yanılıyoooooooo tek bir fişe elimi bile sürmem işlesin kendisi ona söyledim şimdi bile yoruldum çok falan diyo 1 günlük işe o zman 9 günlük işi nasıl yetiştirecek merak ediyorum ve gelince 3 gün içinde bitmesi lazım fatura kesilmesi için
börülce salatası çok güzel oluomilföylü tavuk yap canm
evet bende kayınvalidemde yedim bayıldım hemen aldım
fırında kremalı patates yapıcam ya ikisi aynı anda pişiremem
bende komşumda yemiştim ama nerde satılıo kuru börülce bulamadım ben
neden seninle çıkıyor hem iş hukukuna göre tatil hak etmesi için 1 sene çalışması gerekmiyor mu ?
evet 1 yıl dolmalı ama nişan var filan deyince bizimkiler kırmak istemedi eşi izinliymiş yeni evliler diye izin verdi işte müdür
ulan ben 4 yıl izin almadan çalıştım kendimi zor durumda bırakmamak için
ya bu müdürler patronlar hep aynı,ilk işyerimden maaş yüzünden çıktım adam zam yapmıyordu,duydumki benden sonra aldığı benden baya baya yüksek maaşla başlamış,,
2.işimdende stres,yetişememe gibi problemler yüzünden çıktım,müdür yerime 2 kişi almış...
ben anlamıyorum hakkaten bu insanları,işten çıkmadan anlamıyolar,bide senden sonrada olayı düzeltiyolar..çok ADALETSİZ
hanzade bence o kızın bu işe pekte ihtiyacı yok gibi. Daha işe gireli bikaç ay olmuş böyle uyanıklık yaptığını sanıyo. sende bırak daha fazla koruma canım olan sana oluyo işin hafiflesin diye aldılar sözde ama hiçbişeye etki etmedi. Daha iyi bi eleman bulunur belki bırak ıkarmak istiyolarsa çıkarsınlar , patronada çaktırmadan çıtlatsan nişanın iptal olduğunu ağzından kaçırmış gibi. Tatil dönüşü o işler sana kalıcakmış gibi geliyo bana çünkü.
Bu iş konusunda bende çok çekmişimdir söylediklerinizin hepsini yaşadım.şuan eşimle birlkte olduğum içn rahatım hatta biraz önce bizim genel muhasebedeki kızla konuştuk kız mali müşavirlik stajyeri ve hertürlü işi yapabiliyor muhasebe adına,gün geliyo akşamın bi saatine kadar kalıyolar pazar günü evine iş götürüyomuş gerekirse ama aldığı maaş stajyer maaşı asgari ücret bile değil bayrmadan sonra ayrılcam çok fazla çalışmaya çok az ücret alıyorum dedi.
haklı ama kız yazık ,
bende işler yoğunken evden çalıştığım oluyor ama benimki genelde telefonla yani dışarıda olsam da problem olmuyor
kızlar şükür işimiz var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?