Eylül dostluğumuza burada devam (:

yolculuk güzeldir canm hava değişimi ii gelir tebdil-i mekanda ferahlık vardır

istanbula gitmeyi çok istiyorumda 7 saat yolculuk korkutuyo beni

güle güle git gel canım. otobüslemi gideceksiniz? kaç saat yol? mutlaka belin için minik bi yastık al rahat edersin...

otobüsle canım 7 saat. 2 defa mola veriyo biri feribotta. ikisindede inerim işte. yastık alıcam belim için değilde kafamın altına alıcam bi ufak yastık mutlaka.

özdencim geçmiş olsun canım benim kuzenimdede var migren krizi geldiğinde berbat oluyo.geliyorum bakalım.. ee kızlar şimdi kesin buluşuyomuyuz??

kızlar benimde 2 gündür kukumda ağrı var tuvaletimi yapıyorum sonrasında baskı gibi bişi oluo nedendir acaba korkuyorum ya uff:18:

netten baktım şimdi ahmet marankinin tavsiyeleriymiş bunlar canım bi oku
MİGREN RAHATSIZLIĞINA BASİT BİTKİ TEDAVİSİ
* Migren ağrınız başladığında kendinize soğuk bol kahvesi olan şekersiz bir kahve yapabilirsiniz.
* Bir su bardağı suyu kaynatın, içine 4-12 gr arası kedi otu kökü koyun, on dakika dinlendirin. Bu karışımı günde üç fincan olarak yemeklerden önce tüketin.
* 5 gram balı, toz haline getirdiğiniz defne tohumuna karıştırarak macun haline getirin ve bunu belli aralıklarla tüketin.
* Bir su bardağı suyu kaynatın, içine 2-3 gram kekik koyun, on dakika dinlendirin. Hergün üç bardak tüketin.
* Bir su bardağı kaynamış suya 2-4 gram anason koyun, on dakika dinlendirin, günde üç defa bu çayı tüketin.
* Bir su bardağı kaynamış suya 4 ile 10 gram arası iyice ufaladığınız oğul otu yaprağını koyun, on dakika dinlendirin ve bu çayı günde üç fincan tüketin.
* İki su bardağı suyu kaynatın, altını söndürdükten sonra içine bir tatlı kaşığı hafifçe ezilmiş defne, bir tatlı kaşığı oğul otu, bir tatlı kaşığı fesleğen koyup 15 dakika dinlendirin, bu çayı günde iki yada üç kez ılık olarak tüketin. Eğer şeker hastası deyilseniz bir kaşık bal ile tatlandırabilirsiniz.

çok saol çıktısını aldım bunun zahmet ettin sofistike ya kendimi mahcup hissettim şimdi

kızlar benimde 2 gündür kukumda ağrı var tuvaletimi yapıyorum sonrasında baskı gibi bişi oluo nedendir acaba korkuyorum ya uff:18:

üşütmüşsündür canım idrar yolların enfeksiyon kapmış olabilir dr.git antibiyotik verir anında kesilir ağrın eltimin kızı sık sık sancılanıyo bu yüzden dün yine rahatsızdı

cnm bendede var migren.benimde tuttumu yarım saatte bir istifra ediyorum.amannn geçmiş olsun çok kötü bişe

bende allahtan istifra yok similla ama hat safhada mide bulantısı var dün mesela ağlayarak yemek yaptım .. eşim geldi adama ne kötü kokuyorsun dedim musluğu açıyorum burnuma buram buram klor kokusu geliyor ... ne olacak sonu bilmiyorum

çok saol çıktısını aldım bunun zahmet ettin sofistike ya kendimi mahcup hissettim şimdi

aman ne zahmeti. taş attımda kolum mu yorulduçok tanıdığım var canım bu derde sahip. arada sırada benide aşırı bi baş ağrısı tutar saatlerce çekerim ondan merakım var.

hamileyken ağrıdımı basın hiç ?

bebek olunca gecer diyorlar da

şükür ağrımadı. en büyük korkularımdan biri bu ağrıcak ve ben ağrı kesici içemicem diye. ama ablamdan bilirim onun migreni hamileyken mahvetmişti kızcağızı. doğum yaptı ama ara sıra tutar hala....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…