Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben geçen bimden hazır çiğköfte almıştım,deli gibi cnm istemişti,ondan al hazır zaten içinde 12 tanemi ne vardı heralde,marulun içine koyup servis yap olmazmı,hem güzel hem yapımıda çok pratik

hazır meze neler neler satılıyo,sarma bile var,çok kalabalık değilse onlardan almak lazım

Bende aynen bunu dicektim. Hediye olarak süper bişeyde sonra evde turnuvalar düzenlemesin

landfloves; minik ikramlık pizzalardan yapabilirsin canım çok güzel oluyo hemde çok kolay. patates salatası iyi gider küçükken annemle günlere gittiğimizde verirlerdi hep

ee madem öyle al bence
ilk başlarda abartabilir ama zaman geçince normale dönüyo merak etme
benim kocamda alıp satma hastalığı var, evlenirken almıştı sonradan sattı başka bişey aldı sonra onu da sattı
oynuyo işte teknolojiyle, kendi haline bıraktım takip edemiyorum daha
galaxy S3 ün türkiyeye gelmesini bekledi aylarca, gelir gelmez de koşa koşa gidip aldı
bak daha millet onu almaya bile başlamadı, benim eşim "süper yeni bir telefon çıkıyo ahsen yıl sonunda türkiyeye gelcek, sen de bayılacaksın" demeye başladı
heves falan degil yani teknoloji tutkunu resmen

ya bütün gün tembellik yapıp akşama kadar yaylanıyon ya da sbahın köründe ayaklanıp evini süpürüyon
esintilisin sen de benim gibi
ama sanırım evde oldugumuzdan kaynaklanıyor

vallahi o kadar iyi açıkladın ki beni hatta birde ütü yaptım bilmiyorum geliyorlar arada halada düşünüyorum başka ne yapsam diye.
baya baya esintiliyiz sanırım biz
evde artık kışa hazırlık olarak başka uğraşlar bulmam lazım

ps3 bence seviyorsa harika bir hediye olur ama verirken söyle buna dalıp beni unutmak yok diye
bende poker takımı alıyım diyorum ama senin gibide herkesi toplamasından korkmuyor değilim.

bu arada dün burda inanılmaz şiddetli yağmur yağdı ama benim çok hoşuma gitti hatta şimdide serin baya açtım pencereleri serin serin oturuyorum

günaydın kızlarr
landflowers bak bu tarif çok hoşuma gitti en kısa zamanda deneyeceğim
Mayonezli Tavuk Salatası

Mayonezli Tavuk Salatası
6-8 kişilik

Malzemeler

1 adet haşlanmış tavuk göğsü
2 adet havuç
1 adet salatalık
2-3 dal taze soğan
2 adet sivribiber
2 diş sarımsak
1-2 kaşık yoğurt
1 kase mayonez
yarım demet dereotu
tuz
karabiber
pulbiber
Hazırlanması

Haşlanmış tavuk göğsünü derisinden ayırarak iyice didikleyin. Tuz ve baharatlarla karıştırın.
Diğer tarafta bütün sebzeleri yıkayıp ayıklayarak mercimek büyüklüğünde dilimleyin.
Salatalığın sadece kabuğunu kalınca soyarak kullanın. (Doğrarken zorlanırsanız kısa süreli robottan geçirebilirsiniz ama fazla ezmeyin)
Hepsini karıştırıp 1 çay bardağı kadarını ayırın. Kalanı tavukla karıştırın. Mayonezle yoğurdu çırpın. Karışımı tavuk ve sebzelerle birleştirip iyice hallolmalarını sağlayın. Bunu bir tabağa yayın.
Üzerini ayırdığınız sebze karışımı ile süsleyin.

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaarr..

dün kardeşim bizde kaldı uyuyor hala bende eşim gittikten sonra tekrar uyuyamıyorum beklemedeyim yani.

eğer hastasıysa bundan daha güzel hediye olamaz,onunla hem tvde oynuyosun hemde online oynayabiliyosun sanırım bi arkadaşım kocasına almıştı,fazla oynayabilir tabi onuda göze almak lazım

evet öyle olma ihtimali yüksek işte 2 erkek arkadaşı var 1 evli zaten gelse de eşi ile gelir bide gelecek benim abim var

aynen canım mutlaka ev bir curcuna olur şimdi Lig tv aldı mesela
babamlar gelir izler diye ikimizde gelsin istiyoruz ama fazlası sıkar mı bilmiyorum

seviyor ama öyle düşkün değil yani almasan da neden almadık falan diye sorgulamaz.
bende eşin gibiyim illa ona sahip olucam ama hemen değili S3 güzel fakat ben çok beğenemedim. şimdi yeni bi tel gelecekmiş
adını unuttum ama eşin bayılır ve hemen alabilir.

160 GB 699 TL
320 GB 899 TL + hareketli oyun seçeneğin var

benimde şuanda 650 TL param var

alırsam 900 TL olanı alırım verilir mi verilmez mi hala düşünüyorum ne yalan söyleyim

Bende aynen bunu dicektim. Hediye olarak süper bişeyde sonra evde turnuvalar düzenlemesin

aynen her gün evde turnuva olur işte

pingu bu küçük pizzanın hamur tarifi nedir?

3 su bardagi un (500 gr)
- 1/2 cay bardagi cicek yagi
- 1 paket kuru maya
- 1 adet yumurta
- 1 tatli kasigi tuz
- 1 corba kasigi toz seker
- alabildigi kadar su

Karistirma kabina unu döküyoruz. Ortasini havuz seklinde aciyoruz. Icine mayayi, yumurtanin beyazini, cicek yagini, unun üzerine de tuzunu, toz sekerini serpistiriyoruz.
Havuzun ortasindaki mayayi az miktarda suyla eritiyoruz ve yeterince suyla kulak memesi yumusakliginda bir hamur hazirliyoruz. Hamuru iyi bir sekilde yoguruyoruz. Ceviz büyüklügünde bezeler halinde kesiyoruz. Yaglanmis (ben yagli kagit serdim tepsiye) bir firin tepsisine siralayip, parmak uclariyla bastirarak bezeleri yassilastiriyoruz.

3Üzerine yumurta sarisi (bidahaki sefer sulandırılmış salça sürücem) sürüyoruz. Ayrica üzerine istenilen malzemelerden koyup, tepsi mayasi geldiktan sonra 200 derece isitilmis firinda yaklasik 10 dakika kadar pisiriyoruz. ben 15 dk pişirdim veüzerine beyaz peynir de ekledim beyaz peynir çok yakışıyo nu tarife.

hanzadeee eşinin d.gününde vericektin sen zarı dimi? geçti mi d.günü ??

evet canım verdim ama yerimiz zar atacak kadar müsait değildi kullanamadık yine bildiğimizi okuduk aslında eşim ısrar etti ama ben istemedim çünkü zar kullanırsan oooo sabaha kadar dans bitmez....eşim her fırsatta zar atalım diyo şimdi ama anlaşma yaptık uyarsak tabi h.sonu atalım h.içi normal olsun diye

rica ederim canım ne demek ama meraklısına harika hediye ahsenin dediği gibi benim kocam da teknolojik kaynımlar da aynı şekilde türkiyeye gelmesini beklemeden yurt dışından getirtiyolar hem erkenden kullanıp hem de ucuza alıyolar burda yeni çıkmış oluyo onlar hevesini almış oluyo bu sefer zarar etmeden satıp yenisini getiriyolar sürekli değiştiriyolar aldığından fazlasına satıyo yenisine fiyat farkı pek olmuyo

bizimki satmaz bide hediye sonuçta satarsa kırarım kafasını

ben yumurta koymuyorum normalde..normal pizza hamurundan yaparım ben bunu.ufacık şeylerin üzerine ne sığıyo?

bide annem oktay ustadan dinlemiş bidahaki pizzamda onu denicem,hamurua 1 cay b yogurt suyu koyuluyo,yogurduktan sonra 15 dk,malzemeleri koyduktan sonrada 15 dk beklettikten sonra fırına atıyon,hamurunu ince yapmış 15 dk da pişmiş,benimki en az 30 dk da pişiyo

hanzadecim eşinin tepkisi ne oldu peki görünce Geçen limangoda tuhaf şeylermiydi neydi öyle bi kampanya vardı bu zarlardan varmış eşim bana gösteriyo bak diye. ohoooo ben senden önce gördüm hatta KK da kızlar aldı bile eşlerine dedim şaşırdı vayy sen niye almadın diyo hemen

Günaydın kızlar..

Sabah tembellik yaptım biraz, şimcik geldim işe.. 5 dk farkla yağmura yakalanmadım, şanslı günümdeyim..

canım çok güzel oluyo bu tarif valla yapmanı tavsiye ederim hemde çabucak oluyo fırında kek varken yaptım kek pişene kadar hamurda dinlendi çok güzel oldu. minik sosis dilimleri,salam,biber,domates üzerine beyaz peynir,kaşar rendesi koydum. bidahakine mısır filanda koyucam ewde yoktu yaptığımda. sen bide böyle dene bakalım buda oktay usta tarifi.

pingu yaş mayayla yapsak olurmu? evdeki mayamın tarihi yaklaşmış bugün tarifini yapsam diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…