- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.361
günaydınlar hatunlar, bende bugün sabahtan kalktım bidahada uyumadım, makineyi ayarlayıp yatmıştım eşim işe giderken bitmiş onları serdim. bulaşık makinemi boşalttım, mutfağımı temizledim. öğleden sonra annemler gelecek arkadaşlarıyla. bişeyler hazırlamam lazım.
hımm fikirlerin için teşekkürler bende böyle bişiler yapmak istiyorum, yani biraz doyurucu olsun tuzlu olsun. kısırı geçen gün annemdeyken yaptık daha 3-4 gün oldu, mercimek köftesi benimde aklıma geldi ama nebiliiim değişik bişiler yapmak istiyorum. ilk defa bende denedikleri şeyler çok hoşlarına gidiyor. bloglarda geziniyorum şimdi daha önce yapmadığım bişiler bulucam
hep ps3 alsam mı diyordu ama pahalı olduğu için vazgeçiyordu.
bilgisayardan oyun oynuyor yada tv bağlıyor daha rahat oynuyor benim korkumda PS3 oldu mu abartması
malum erkekleri bilirsiniz PS3 oldu mu kendilerini kaybediyorlararkadaşları gelir birlikte oynarlar falan diyorum..
alırsam bayılır hemde
bilgisayardan oyun oynuyor yada tv bağlıyor daha rahat oynuyor benim korkumda PS3 oldu mu abartması
malum erkekleri bilirsiniz PS3 oldu mu kendilerini kaybediyorlararkadaşları gelir birlikte oynarlar falan diyorum..
alırsam bayılır hemde
ya bütün gün tembellik yapıp akşama kadar yaylanıyon ya da sbahın köründe ayaklanıp evini süpürüyon
esintilisin sen de benim gibi
ama sanırım evde oldugumuzdan kaynaklanıyor
alırsam bayılır hemde
landfloves; minik ikramlık pizzalardan yapabilirsin canım çok güzel oluyo hemde çok kolay. patates salatası iyi gider küçükken annemle günlere gittiğimizde verirlerdi hep
günaydınlar hatunlar, bende bugün sabahtan kalktım bidahada uyumadım, makineyi ayarlayıp yatmıştım eşim işe giderken bitmiş onları serdim. bulaşık makinemi boşalttım, mutfağımı temizledim. öğleden sonra annemler gelecek arkadaşlarıyla. bişeyler hazırlamam lazım.
hımm fikirlerin için teşekkürler bende böyle bişiler yapmak istiyorum, yani biraz doyurucu olsun tuzlu olsun. kısırı geçen gün annemdeyken yaptık daha 3-4 gün oldu, mercimek köftesi benimde aklıma geldi ama nebiliiim değişik bişiler yapmak istiyorum. ilk defa bende denedikleri şeyler çok hoşlarına gidiyor. bloglarda geziniyorum şimdi daha önce yapmadığım bişiler bulucam
eğer hastasıysa bundan daha güzel hediye olamaz,onunla hem tvde oynuyosun hemde online oynayabiliyosun sanırım bi arkadaşım kocasına almıştı,fazla oynayabilir tabi onuda göze almak lazım
ps3 bence seviyorsa harika bir hediye olur ama verirken söyle buna dalıp beni unutmak yok diye
bende poker takımı alıyım diyorum ama senin gibide herkesi toplamasından korkmuyor değilim.
bu arada dün burda inanılmaz şiddetli yağmur yağdı ama benim çok hoşuma gitti hatta şimdide serin baya açtım pencereleri serin serin oturuyorum
ee madem öyle al bence
ilk başlarda abartabilir ama zaman geçince normale dönüyo merak etme
benim kocamda alıp satma hastalığı var, evlenirken almıştı sonradan sattı başka bişey aldı sonra onu da sattı
oynuyo işte teknolojiyle, kendi haline bıraktım takip edemiyorum daha
galaxy S3 ün türkiyeye gelmesini bekledi aylarca, gelir gelmez de koşa koşa gidip aldı
bak daha millet onu almaya bile başlamadı, benim eşim "süper yeni bir telefon çıkıyo ahsen yıl sonunda türkiyeye gelcek, sen de bayılacaksın" demeye başladı
heves falan degil yani teknoloji tutkunu resmen
Bende aynen bunu dicektim. Hediye olarak süper bişeyde sonra evde turnuvalar düzenlemesin
pingu bu küçük pizzanın hamur tarifi nedir?
hanzadeee eşinin d.gününde vericektin sen zarı dimi? geçti mi d.günü ??
jelo ; evet çok şükür eve hiç su girmemişbu sabah kapattım hepsini hava alsın diye açık bırakıyorum.
dediğin gibi sonbahar havası harika olur
hanzade ; tekrar teşekkür ederim.giidp araştırıcam bende bi
sizede soruyum eşime doğum gününde PS3 almayı düşünüyorum sizce değer mi ?
rica ederim canım ne demek ama meraklısına harika hediye ahsenin dediği gibi benim kocam da teknolojik kaynımlar da aynı şekilde türkiyeye gelmesini beklemeden yurt dışından getirtiyolar hem erkenden kullanıp hem de ucuza alıyolar burda yeni çıkmış oluyo onlar hevesini almış oluyo bu sefer zarar etmeden satıp yenisini getiriyolar sürekli değiştiriyolar aldığından fazlasına satıyo yenisine fiyat farkı pek olmuyo
3 su bardagi un (500 gr)
- 1/2 cay bardagi cicek yagi
- 1 paket kuru maya
- 1 adet yumurta
- 1 tatli kasigi tuz
- 1 corba kasigi toz seker
- alabildigi kadar su
Karistirma kabina unu döküyoruz. Ortasini havuz seklinde aciyoruz. Icine mayayi, yumurtanin beyazini, cicek yagini, unun üzerine de tuzunu, toz sekerini serpistiriyoruz.
Havuzun ortasindaki mayayi az miktarda suyla eritiyoruz ve yeterince suyla kulak memesi yumusakliginda bir hamur hazirliyoruz. Hamuru iyi bir sekilde yoguruyoruz. Ceviz büyüklügünde bezeler halinde kesiyoruz. Yaglanmis (ben yagli kagit serdim tepsiye) bir firin tepsisine siralayip, parmak uclariyla bastirarak bezeleri yassilastiriyoruz.
3Üzerine yumurta sarisi (bidahaki sefer sulandırılmış salça sürücem) sürüyoruz. Ayrica üzerine istenilen malzemelerden koyup, tepsi mayasi geldiktan sonra 200 derece isitilmis firinda yaklasik 10 dakika kadar pisiriyoruz. ben 15 dk pişirdim veüzerine beyaz peynir de ekledim beyaz peynir çok yakışıyo nu tarife.
hayırlı sabahlar tontinilerrrr
dün annem geldi, bizde kaldı hala uyuyo
normalde 8 oldu mu hemen kalkar evde
ee burda ses yapan gürültü eden yok tabe
ben yumurta koymuyorum normalde..normal pizza hamurundan yaparım ben bunu.ufacık şeylerin üzerine ne sığıyo?
bide annem oktay ustadan dinlemiş bidahaki pizzamda onu denicem,hamurua 1 cay b yogurt suyu koyuluyo,yogurduktan sonra 15 dk,malzemeleri koyduktan sonrada 15 dk beklettikten sonra fırına atıyon,hamurunu ince yapmış 15 dk da pişmiş,benimki en az 30 dk da pişiyo
3 su bardagi un (500 gr)
- 1/2 cay bardagi cicek yagi
- 1 paket kuru maya
- 1 adet yumurta
- 1 tatli kasigi tuz
- 1 corba kasigi toz seker
- alabildigi kadar su
Karistirma kabina unu döküyoruz. Ortasini havuz seklinde aciyoruz. Icine mayayi, yumurtanin beyazini, cicek yagini, unun üzerine de tuzunu, toz sekerini serpistiriyoruz.
Havuzun ortasindaki mayayi az miktarda suyla eritiyoruz ve yeterince suyla kulak memesi yumusakliginda bir hamur hazirliyoruz. Hamuru iyi bir sekilde yoguruyoruz. Ceviz büyüklügünde bezeler halinde kesiyoruz. Yaglanmis (ben yagli kagit serdim tepsiye) bir firin tepsisine siralayip, parmak uclariyla bastirarak bezeleri yassilastiriyoruz.
3Üzerine yumurta sarisi (bidahaki sefer sulandırılmış salça sürücem) sürüyoruz. Ayrica üzerine istenilen malzemelerden koyup, tepsi mayasi geldiktan sonra 200 derece isitilmis firinda yaklasik 10 dakika kadar pisiriyoruz. ben 15 dk pişirdim veüzerine beyaz peynir de ekledim beyaz peynir çok yakışıyo nu tarife.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?