Eylül dostluğumuza burada devam (:

ozden çk geçmiş olsun canım ya en güzeli karanlık ortam sanırım eski iş arkadaşım migren başla mı karanlık bi yerde yatardı
ve ciddi ağrısı çok kötü

migrenn benim korkulu ruyam..benim gözlerim buğulanıyo sanki etrafı net göremiyorum,ondan sonra ilaç içiyorum ama 5 dk sonra başlıyo,ilaç fayda etmiyo yani.acile gidip iğne yaptırıyorum..

kuzenimde hamile benim migreni var,ama yine ağrıyo başı.hemen uzanıyo ağrıyınca..

ağrı kesici iğnedemi yasak bu hamilelikte?

30 ağustos için türk yıldızlarının provaları var şimdi tam evin üzerinden uçuyolar onları izliyorum. duygulandım harikalar

Son düzenleme:
kızlar günaydın ,

dün işten çıktığımdan beri migrem ağrım var suan bile gözüm kapanıyor ağrıdan ..bazen isyan edesim geliyor neden koca ailede sadece bende var diye ama sabır allahım

geçmiş olsun canım, aynı dertten bende muzdaribim, dün 3 tane ağrı kesici içtim banamısın demedi,ağrıdan sağ gözümü çıkarasım geliyordu akşam yatana kadar hala ağrı vardı, sabah kalktığımda geçmişti ama hala sersemliği var üstümde..

eğer evdeysem pamuğa bol kolonya döküp arasına k.biber döküp iki şakağımada koyuyorum, şuan nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama 3 senedir yapıyorum bana iyi geliyor.. Şuanda karanlık bir ortam bulabilirsen yada gözlerini kapatıp, şakaklarına ve ensene biraz sertçe masaj yapabilirsen rahatlatır seni biraz..

Selaamm ben geldim... Canımm sorduğun için sağol bayram seyran derken biraz ara verdim önemli bişey yok yani... İşler de yoğun Eylül'e yetişecek işler var... Bu aralar da yine böyle sadece okur çıkarım herhalde Çok katılamasam da gözüm üstünüzde

Özdenn çok geçmiş olsun canım...

landfolwerse tarif yazdık karnım acıktı, inanılmaz derecede kısır istedi canım kalktım az bişey yaptım. Dünden poğaça ve kek vardı bide çay demledim ohhhh kendime misafir tabağı gibi tabak hazırladımohhh gelsin kaloriler...
bide manava gittim kırmızı biber fasulye havuç domates falan aldım bolca. Birazdan hazırlayıp buzluğuma atıcam, bugünlerde kışa hazırlık yapasım geldi.

Son düzenleme:
bende dün taze fasulye attım buzluğa.dolma yapmıştım 5-6 biber kaldı, kaynar suya atıp şokladım,onuda attım buzluğa..annem ben buzluğa bişeyler attıkça kızıyo,kurban etini nereye koycan diye,hakkaten benim buzlugumda şu an hiç yer yok,napcaz bilmem

ya ben 2 ay kadar önce fasulye koymuştum biraz buzluğa, şoklama usulü. Ramazanda denemek için pişirdim buz kokuyodu yedik ama hiç içime sinmedi. Ablamın usulü ile yapıcam şimdi, fasulyeyi az yağ ve domatesle biraz kavurup iyice soğuduktan sonra poşetleyip atarım buzluğuma. Başka önerisi olan varmı?

öğle arası eve gittim, eşim kahvaltı yapmıyo bensiz beraber kahvaltı ettik akşam için taze fasulye ayıkladım domatesini soğanını hazırladım akşama bi pişirmek kaldı. bulaşıkları bırakıverdim lavaboya gidince hallederim artık.

senin için çok iyi böyle olması ya acil misafir geldi mi git evi topla hazırla
ileride bebek olunca annen bakarsa öğle arası git gör emzir süper
benimde eskiden öyleydi

annemde fasulyeleri rende domatesle rengi dönene kadar kavurup öyle koyuyo. buzunu eriterek koyunca kokuyo gibi geldi bana ama eritmeden diirek kavrulmuş soğanın üstüne buzlu buzlu ekleyince daha güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…