- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.381
ben geçen bimden hazır çiğköfte almıştım,deli gibi cnm istemişti,ondan al hazır zaten içinde 12 tanemi ne vardı heralde,marulun içine koyup servis yap olmazmı,hem güzel hem yapımıda çok pratik
hazır meze neler neler satılıyo,sarma bile var,çok kalabalık değilse onlardan almak lazım
landfloves; minik ikramlık pizzalardan yapabilirsin canım çok güzel oluyo hemde çok kolay. patates salatası iyi gider küçükken annemle günlere gittiğimizde verirlerdi hep
3 su bardagi un (500 gr)
- 1/2 cay bardagi cicek yagi
- 1 paket kuru maya
- 1 adet yumurta
- 1 tatli kasigi tuz
- 1 corba kasigi toz seker
- alabildigi kadar su
Karistirma kabina unu döküyoruz. Ortasini havuz seklinde aciyoruz. Icine mayayi, yumurtanin beyazini, cicek yagini, unun üzerine de tuzunu, toz sekerini serpistiriyoruz.
Havuzun ortasindaki mayayi az miktarda suyla eritiyoruz ve yeterince suyla kulak memesi yumusakliginda bir hamur hazirliyoruz. Hamuru iyi bir sekilde yoguruyoruz. Ceviz büyüklügünde bezeler halinde kesiyoruz. Yaglanmis (ben yagli kagit serdim tepsiye) bir firin tepsisine siralayip, parmak uclariyla bastirarak bezeleri yassilastiriyoruz.
3Üzerine yumurta sarisi (bidahaki sefer sulandırılmış salça sürücem) sürüyoruz. Ayrica üzerine istenilen malzemelerden koyup, tepsi mayasi geldiktan sonra 200 derece isitilmis firinda yaklasik 10 dakika kadar pisiriyoruz. ben 15 dk pişirdim veüzerine beyaz peynir de ekledim beyaz peynir çok yakışıyo nu tarife.
speedycim ps satmaz ben telefon için söylüyorum canım değeri düşmeden sürekli değiştirmek gerek
eşim zarları görünce gözler fal taşı gibi açıldı nerden aklına geldi? nerden aldın? iş yerine mi geldi? iş yerinde ki kız gördü mü?
gibi sorular sordu kargoyla kapalı geliyo işyerinde kimse görmez dedim
çok hoşuna gitti bayıldı hatta
pingu yaş mayayla yapsak olurmu? evdeki mayamın tarihi yaklaşmış bugün tarifini yapsam diye düşündüm
bilmiyorumki canım valla ben kurumayayla yaptım. riske atma bence.
landfloves ne güzel bisürü alternatif oldu. ama mayalanmana gerek yok bunu ya uzun sen tavuklu mezeyi yaparken beklese sadece yeter.
bilmiyorumki canım valla ben kurumayayla yaptım. riske atma bence.
landfloves ne güzel bisürü alternatif oldu. ama mayalanmana gerek yok bunu ya uzun sen tavuklu mezeyi yaparken beklese sadece yeter.
patatesli böreğim var,
havuçlu tarçınlı kek yapacam,
çiğköfte,
mini pizzalar yapacam
browni yapacam
tavukluyuda yaparsam çok mu olur ya,2 bayan 1 genç kız, 1 çocuk gelecek bide ben varım :44::44:
patatesli böreğim var,
havuçlu tarçınlı kek yapacam,
çiğköfte,
mini pizzalar yapacam
browni yapacam
tavukluyuda yaparsam çok mu olur ya,2 bayan 1 genç kız, 1 çocuk gelecek bide ben varım :44::44:
isim araştırması
illede kuran da geçsin diyenler için
http://www.VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜ...kiz-ve-erkek-bebek-isimleri-ve-anlamlari.html
bugün işim çok. eve gidip yemeği ocağa koyarım hemen. taze fasulye pilav yapıcam bugün. çamaşır yıkıycam. kek ve browni kurabiye yapıcam. birazcıkda evi temizlesem iyi olur aslında. valizide yarın hazırlarım temiz çamaşırları ütüler koyarım. yolculuk gözümde nasıl büyüyo anlatamam...
bugün işim çok. eve gidip yemeği ocağa koyarım hemen. taze fasulye pilav yapıcam bugün. çamaşır yıkıycam. kek ve browni kurabiye yapıcam. birazcıkda evi temizlesem iyi olur aslında. valizide yarın hazırlarım temiz çamaşırları ütüler koyarım. yolculuk gözümde nasıl büyüyo anlatamam...
kızlar günaydın ,
dün işten çıktığımdan beri migrem ağrım var suan bile gözüm kapanıyor ağrıdan ..bazen isyan edesim geliyor neden koca ailede sadece bende var diye ama sabır allahım
elif cim iyi yolluculuklar bu arada yanına mutlaka bir hırka al klimaları açıyorlar buz gibi oluyor otobüs bekliyoruz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?