Eylül dostluğumuza burada devam (:

speedycim ps satmaz ben telefon için söylüyorum canım değeri düşmeden sürekli değiştirmek gerek

eşim zarları görünce gözler fal taşı gibi açıldı nerden aklına geldi? nerden aldın? iş yerine mi geldi? iş yerinde ki kız gördü mü?

gibi sorular sordu kargoyla kapalı geliyo işyerinde kimse görmez dedim

çok hoşuna gitti bayıldı hatta

landfloves; minik ikramlık pizzalardan yapabilirsin canım çok güzel oluyo hemde çok kolay. patates salatası iyi gider küçükken annemle günlere gittiğimizde verirlerdi hep

ayyy teşekkürler kızlar fikirler için, hangi birini yapacağımı şaştıııım minik pizzalar süper olur aslında, hamurumu mayalayıp markete gideyim hemen. tavuk salatasıda çok güzel olur bilemedim acaba buzluktaki tavuğumu mu çıkarsam? bimede uğrayıp çiğköfteyi alacam. pizzanın üstüne sucuk alayım, birde marul alayım çiğköfteye, evdeki mayonezin tarihi geçmişti attım bide mayonez alayım

anladım canım

demek bayıldı eşin bize de referans oldu bende doğum gününe kadar elden alabileceğim bi yerde görürsem alırım

güzel bir süpriz çünkü

pingu yaş mayayla yapsak olurmu? evdeki mayamın tarihi yaklaşmış bugün tarifini yapsam diye düşündüm

bilmiyorumki canım valla ben kurumayayla yaptım. riske atma bence.

landfloves ne güzel bisürü alternatif oldu. ama mayalanmana gerek yok bunu ya uzun sen tavuklu mezeyi yaparken beklese sadece yeter.

landfloves ne güzel bisürü alternatif oldu. ama mayalanmana gerek yok bunu ya uzun sen tavuklu mezeyi yaparken beklese sadece yeter.

patatesli böreğim var,
havuçlu tarçınlı kek yapacam,
çiğköfte,
mini pizzalar yapacam
browni yapacam

tavukluyuda yaparsam çok mu olur ya,2 bayan 1 genç kız, 1 çocuk gelecek bide ben varım :44::44:

hımmm o zaman bendeki mayayı yoğurup buzluğa atayım başka zaman kullanmak üzere hazırda beklesin. En kısa zamanda tarifi deneyeyim.

patatesli böreğim var,
çiğköfte,
mini pizzalar yapacam
browni yapacam

tavukluyuda yaparsam çok mu olur ya,2 bayan 1 genç kız, 1 çocuk gelecek bide ben varım :44::44:

ohooo canım çok var yaa çeşit maşallah. tavukluyuda başka bi misafirine yap istersen bu kadar yeter bence. foto çekmeyi unutma. bende kaynanama götürmek için kakaolu kek yapıcam bugün browni kurabiyede yapsammı acaba bilemedim kendimi iyi hissedersem yaparım

patatesli böreğim var,
çiğköfte,
mini pizzalar yapacam
browni yapacam

daha ne olsun canım, bayağı zengin bir tabak.. Tavukluyuda başka zaman yap bence, başka zaman için farklı bir çeşit olur..

bugün işim çok. eve gidip yemeği ocağa koyarım hemen. taze fasulye pilav yapıcam bugün. çamaşır yıkıycam. kek ve browni kurabiye yapıcam. birazcıkda evi temizlesem iyi olur aslında. valizide yarın hazırlarım temiz çamaşırları ütüler koyarım. yolculuk gözümde nasıl büyüyo anlatamam...

yolculuk güzeldir canm hava değişimi ii gelir tebdil-i mekanda ferahlık vardır

güle güle git gel canım. otobüslemi gideceksiniz? kaç saat yol? mutlaka belin için minik bi yastık al rahat edersin...

kızlar günaydın ,

dün işten çıktığımdan beri migrem ağrım var suan bile gözüm kapanıyor ağrıdan ..bazen isyan edesim geliyor neden koca ailede sadece bende var diye ama sabır allahım

elif cim iyi yolluculuklar bu arada yanına mutlaka bir hırka al klimaları açıyorlar buz gibi oluyor otobüs bekliyoruz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…