- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.621
ahhsennnn kızın sana çekerse çok nazlı olur
haha ayy sizin göbeklerinizi sevsinler. dar giymişsiniz ondan öledir e bide öğle tatilinde çok yemişinizdir. yoksa biiliyoruz sizi incecik kızlarsınız. benim göbek değilde basen ve kalça problemim vardır eskiden beri kocaman bi popo ve kalın baldırlarım var çok kötüü
daphne, landfloves ve ahsen tabi hamilelikten önce en zayıflarımız heralde..
daphne canım benim için uygun 1 yada 2 gibi buluşabiliriz ama baksana kararlaştıramadık bi türlü kızların hiçbiri müsait değil şansıma
haha ayy sizin göbeklerinizi sevsinler. dar giymişsiniz ondan öledir e bide öğle tatilinde çok yemişinizdir. yoksa biiliyoruz sizi incecik kızlarsınız. benim göbek değilde basen ve kalça problemim vardır eskiden beri kocaman bi popo ve kalın baldırlarım var çok kötüü
daphne, landfloves ve ahsen tabi hamilelikten önce en zayıflarımız heralde..
daphne canım benim için uygun 1 yada 2 gibi buluşabiliriz ama baksana kararlaştıramadık bi türlü kızların hiçbiri müsait değil şansıma
hep başladım bile 3 gündür mekik çekiyorum sonra yürüyüz yapacağım sokağımızda b fit var ama pilates pahalı mı bilemiyorum
Hanzade yetişebilirse gelecek. Ben uygunum. Sanırım özdende gelecekti. Ne yapalım şimdilik böyle olsun. Bir dahakine inşallah daha kalabalık oluruz.
ebru şallının cd sini alsana
ben hamilelik pilates cd sinden alıcam haftaya çıktığımızda
internette de satılıyor
bu arada siz kaçta buluşacaksınız benim randevüm 3 de. 4 buçuğa doğru ancak çıkarım hastahaneden
1-2 saat de olsa katılma şansım olur belki
vafide gelir dimi vafiii.. speddy de gelirim diyodu ama en son. başka istanbullu kızlar en geç cumaya kadar kararlaştırın ben cuma günü bakarım yine bi ara buraya mutlaka. mlsvt misafirleri noldu acaba misafiri olmazsa o da gelir. sumaya kesin kararlaştırırsınız bende telefonla filan öğrenirim sizden.
ahsenim ya senin doktorda tam gününe vermiş randevuyu.. avrupa yakasında dimi hastane ?? çıkışta uğrayabilsen keşke ama trafik problem olur dimi o saatten sonra anadoluya geçmek geç olur mu ?
şimdi b fit aradım 135 tl aynık haftada 4 gün gidebiliyorsun yoga pilates var ek olarak sanırım kayıt olacağım
sabah erken buluşursanız doktor randevsünden önce gelirim
peki hem ahsenin hem vafinin gelmesi için 12:30 yada 12 gibi buluşsak kızlar?? karşıdan gelenler için çokmu zor olur. ben eşimle konuşurum heralde erken götürebilir beni. zaten uzun duramayız h.sonu herkesin işi olur. eşime derim kızlarla erken buluşup erken ayrılcaz sonra seninle dolaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?