Eylül dostluğumuza burada devam (:

haha ayy sizin göbeklerinizi sevsinler. dar giymişsiniz ondan öledir e bide öğle tatilinde çok yemişinizdir. yoksa biiliyoruz sizi incecik kızlarsınız. benim göbek değilde basen ve kalça problemim vardır eskiden beri kocaman bi popo ve kalın baldırlarım var çok kötüü
daphne, landfloves ve ahsen tabi hamilelikten önce en zayıflarımız heralde..

daphne canım benim için uygun 1 yada 2 gibi buluşabiliriz ama baksana kararlaştıramadık bi türlü kızların hiçbiri müsait değil şansıma

Eki Görüntüle 498498

bebek değil göbek

çok vahim durumdayım

Allah sizi ne yapmasııınnn
ayy daha yaşınız kaç, ne bu gobekler böylee
pilatese başlayın bence

ahhsennnn kızın sana çekerse çok nazlı olur

orası kesiinn
nazlı cimcime bişey bekliyo herkes:)
gerçi ben çok yaramaz olacak gibi hissediyorum ama inş olmaz

3 kişiyiz şimdik sen ben dapnhe

Hanzade yetişebilirse gelecek. Ben uygunum. Sanırım özdende gelecekti. Ne yapalım şimdilik böyle olsun. Bir dahakine inşallah daha kalabalık oluruz.

hep başladım bile 3 gündür mekik çekiyorum sonra yürüyüz yapacağım sokağımızda b fit var ama pilates pahalı mı bilemiyorum

hep başladım bile 3 gündür mekik çekiyorum sonra yürüyüz yapacağım sokağımızda b fit var ama pilates pahalı mı bilemiyorum

ebru şallının cd sini alsana
ben hamilelik pilates cd sinden alıcam haftaya çıktığımızda
internette de satılıyor

bu arada siz kaçta buluşacaksınız benim randevüm 3 de. 4 buçuğa doğru ancak çıkarım hastahaneden
1-2 saat de olsa katılma şansım olur belki

vafide gelir dimi vafiii.. speddy de gelirim diyodu ama en son. başka istanbullu kızlar en geç cumaya kadar kararlaştırın ben cuma günü bakarım yine bi ara buraya mutlaka. mlsvt misafirleri noldu acaba misafiri olmazsa o da gelir. sumaya kesin kararlaştırırsınız bende telefonla filan öğrenirim sizden.

ahsenim ya senin doktorda tam gününe vermiş randevuyu.. avrupa yakasında dimi hastane ?? çıkışta uğrayabilsen keşke ama trafik problem olur dimi o saatten sonra anadoluya geçmek geç olur mu ?

şimdi b fit aradım 135 tl aynık haftada 4 gün gidebiliyorsun yoga pilates var ek olarak sanırım kayıt olacağım

çok geç buluşmazsanız uğramaya çalışacağım canım..

ahsenim ya senin doktorda tam gününe vermiş randevuyu.. avrupa yakasında dimi hastane ?? çıkışta uğrayabilsen keşke ama trafik problem olur dimi o saatten sonra anadoluya geçmek geç olur mu ?

yaa bir aydır bekliyoruz 1 eylülü
asıl sen gelcek tam vakti buldun yaa çok isterim seninle görüşmeyi
gobeklerimizi tokuşturup kızlara hava bilem atardık

avrupa yakasındayım ama kadıköye vapurla geçme şansım var
zayıf da olsa bi ihtimal var yani gelebilmem için
tüm şartları zorlarım ama emin ol

sabah erken buluşursanız doktor randevsünden önce gelirim

şimdi b fit aradım 135 tl aynık haftada 4 gün gidebiliyorsun yoga pilates var ek olarak sanırım kayıt olacağım

yogadan haz etmiyorum ama pilates için kesinlikle değer
gitmelisin

peki hem ahsenin hem vafinin gelmesi için 12:30 yada 12 gibi buluşsak kızlar?? karşıdan gelenler için çokmu zor olur. ben eşimle konuşurum heralde erken götürebilir beni. zaten uzun duramayız h.sonu herkesin işi olur. eşime derim kızlarla erken buluşup erken ayrılcaz sonra seninle dolaşırız.

Ben de isterim fitness a yüzmeye gitmek ama vakit yok

bi de 135 benim için çok veremem bizim orda aylık 50 60 liraya fitnes aerobic filan var hem de haftanın her günü gidiliyo yüzme de 70 tl ama çalıştığım için pek vakit yok inş.bana göre ayarlayabilirim bekarken hepsine birden gidiyodum yorucu oluyodu şimdi daha yorucu olur heralde

canım benim 3 de yetişebilmem için yanınızdan 12 buçuk-1 gibi ayrılmam gerek zaten, çünkü hastahanem yenibosnada yani kadıköye oldukça ters
ancak 10-11 gibi buluşursanız ben de sizinle bir kaç saat geçirebilme şansı yakalarım
ama hanzade o saatte gelemez

hanzadeye uygun şekilde saatleri ayarlamanız daha mantıklı, çünkü onun gelme şansı benimkinden her halukarda daha yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…