- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.641
canım benim 3 de yetişebilmem için yanınızdan 12 buçuk-1 gibi ayrılmam gerek zaten, çünkü hastahanem yenibosnada yani kadıköye oldukça ters
ancak 10-11 gibi buluşursanız ben de sizinle bir kaç saat geçirebilme şansı yakalarım
ama hanzade o saatte gelemez
hanzadeye uygun şekilde saatleri ayarlamanız daha mantıklı, çünkü onun gelme şansı benimkinden her halukarda daha yüksek
canım düşüncen için teşekkür ederim ama erken olursa hem sen hem vafi var pingu nasıl isterse ben gelmeye çalışıcam bi şekilde
bu arada yenibosna da hangi hastane bana yakın orası
canım düşüncen için teşekkür ederim ama erken olursa hem sen hem vafi var pingu nasıl isterse ben gelmeye çalışıcam bi şekilde
bu arada yenibosna da hangi hastane bana yakın orası
randevü öncesi gelebilmem de garanti olmadığından benim için senin gelmen engellenmesin diye söyledim
çok ters bi haftaymış hepimiz için
yenibosna nisa hastahanesine gidiyorum Alev Oral'a
metrodan 15 dk yürüme mesafesinde, taksiyle 5 dk
sen bakırköyde oturuyordun değil mi?
kızlar karışmak gibi olmasında,bence siz kahvaltıda buluşun
biz de buluşacaktık ama
iyice karıştı allahtan bana yakın buluşma yeri kösede sessizce izleyim en iyisi
yok canım bahçelievler/soğanlı da oturuyorum
Bence kesin buluşacaklar program yapsın, biz uyarsa gelmeye çalışalım..
Kızlar saat 12:30 diyelim mi o zaman? Birde pingu sen kaça kadar müsait olacaksın?
12.30 güzel bi saat bence de:)toplaşın hadi bakalım sonrada sıra bizde
aaa hep bizden istiyosunuz siz de toplaşsanıza kızlar izmirde de toplanılacak kadar kişi var bence biz ilk buluşmada 4 kişiydik landfloves ve miracle 2 kişi görüştüler siz de icraat yok daha ne bekliyonuzzzzzzgerekiyo galiba
valla şekerim benle alakalı değil evde boş boş takılıom zaten çalışan hatunlar müsait olsun die bekliom biz de burda 4 kişiyiz galiba su perisi de katılırsa 5 toplaşırız inş
toplaşın da görelim fotolarınızı artık
selaaam kızlaaarr...
nasılsınız bakalım?
göbüşler harika çıkmış.
ben bugün doktora gittim vee yaram tamamen iyileşmiş çok şükür.ama akıntım devam ettiği için 2 antibiyotik ve enjekte edilen kapsül verdi bunlarla geçer dedi.
ayrıca bebişi daha fazla erteleme bence dedi folik asitte yazdı.ama henüz kullanmayacağım.
istanbullular buluşuyoo süper eee izmirlililer buluşun sizde artık öyle güzel ki buradaki dostluğu gerçek hayata taşımak demi landflovesimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?