Eylül dostluğumuza burada devam (:

canım düşüncen için teşekkür ederim ama erken olursa hem sen hem vafi var pingu nasıl isterse ben gelmeye çalışıcam bi şekilde
bu arada yenibosna da hangi hastane bana yakın orası

canım düşüncen için teşekkür ederim ama erken olursa hem sen hem vafi var pingu nasıl isterse ben gelmeye çalışıcam bi şekilde

randevü öncesi gelebilmem de garanti olmadığından benim için senin gelmen engellenmesin diye söyledim
çok ters bi haftaymış hepimiz için

yenibosna nisa hastahanesine gidiyorum Alev Oral'a
metrodan 15 dk yürüme mesafesinde, taksiyle 5 dk

sen bakırköyde oturuyordun değil mi?

iyice karıştı allahtan bana yakın buluşma yeri kösede sessizce izleyim en iyisi

yok canım bahçelievler/soğanlı da oturuyorum

c.tesi eltim temizlik yapalım dedi çalışıyorum dedim o zaman pazar da olur dedi belki kadın da tutarız
işim c.tesi yoğun olacak ama buradaki tansiyona göre işleri p.tesine bırakır çıkarım ama en erken 1-1,30 gibi çıkıyorum ve en erken 3,30-4 gibi orda olurum sanırım mesafe uzak çünkü bağcılardan gelicem
eşim arkadaşıma gitmeyi düşünüyo erkenciymiş ama oraya zaten akşam gideriz eğer gidersek problem değil sizden sonra geçebilirim akşam

iyice karıştı allahtan bana yakın buluşma yeri kösede sessizce izleyim en iyisi

yok canım bahçelievler/soğanlı da oturuyorum

uzak sayılmazmışız seninle
ben esenler fevziçakmakdayım

Bence kesin buluşacaklar program yapsın, biz uyarsa gelmeye çalışalım..

ewt bence de kesin müsait olanlar bir saat belirlesin
biz de uymaya çalışalım gün içinde haberleşiriz nasılsa

ahsen sen anadolu yakasında değil miydin ben öyle hatırlıyodum yanlış biliyomuşum bunca zamandır yakınmışız ne güzel

12.30 güzel bi saat bence de:)toplaşın hadi bakalım sonrada sıra bizde

aaa hep bizden istiyosunuz siz de toplaşsanıza kızlar izmirde de toplanılacak kadar kişi var bence biz ilk buluşmada 4 kişiydik landfloves ve miracle 2 kişi görüştüler siz de icraat yok daha ne bekliyonuzzzzzz gerekiyo galiba

valla şekerim benle alakalı değil evde boş boş takılıom zaten çalışan hatunlar müsait olsun die bekliom biz de burda 4 kişiyiz galiba su perisi de katılırsa 5 toplaşırız inş

selaaam kızlaaarr...

nasılsınız bakalım?

göbüşler harika çıkmış.

ben bugün doktora gittim vee yaram tamamen iyileşmiş çok şükür.ama akıntım devam ettiği için 2 antibiyotik ve enjekte edilen kapsül verdi bunlarla geçer dedi.

ayrıca bebişi daha fazla erteleme bence dedi folik asitte yazdı.ama henüz kullanmayacağım.

istanbullular buluşuyoo süper eee izmirlililer buluşun sizde artık öyle güzel ki buradaki dostluğu gerçek hayata taşımak demi landflovesimmm

oh ne güzel canm çok sevindim

miracle hadi gözün aydın
ama folik asit 3 ay öncden içilmeye başlanıor zaten, içmeye başlasan iyi olur
ben hiç kullanmadım folik asit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…