Eylül dostluğumuza burada devam (:

oh ne güzel canm çok sevindim

çok saol canım benim nolur sende ihmal etme bak ben ihmal ettim 4 aydır uğraşıyorum ve inan çok yorulmuştum artık.

miracle hadi gözün aydın
ama folik asit 3 ay öncden içilmeye başlanıor zaten, içmeye başlasan iyi olur
ben hiç kullanmadım folik asit

saol ahsenimm.

işte bizde daha bebişe tam karar veremedik ki önce bi 3 ay dyoruz sonra 5-6 daha dursun diyoruz o yüzden 1-2 aya kadar başlayayım en iyisi canım.

bu arada ahsenim sen hamile kalmadan önce tahlil falan yaptırdın mı doktorum hamile kalmana 1 ay kala mutlaka gel virüs falan var mı diye test yapallım dedi kızlar doktorum da 5 aylık hamile

YA BENDE öyle bişey istiyorum. ileride bebek odası olacak odama kitaplık ama basit bişey istiyorum ileride de rahatlıkla kullanabilieyim diye.

yıldönümü çok güzel ama o gün eşin yer mi sonuçta evlilik yıldönümünüz neden doğum gününe gidesiniz ki ?

Herkes susmuş kızlar, yarın için adalara pikniğe gitmeyi planlıyorduk eşim hasta olunca yattı o iş. Sizin planlarınız ne?

yarın forum akvartuma gidiyoruz kısmetse

ve imzamda yazan herkese gelsin

aa ne güzelmiş

ya ben bu konularda pimpirikliyim biliyosun
evlenmeden önce bile genel bir kontrole gitmiştim
hamile kalmayı planladığımızda da gittik öyle bir baktı doktor
ama çok da gerekli değil yani genel anlamda bir sorunun yoksa

ama senin durum farklı, git tabi ki
bu arada nede erteliyosunuz?

kızlar hamilelik çok eğlenceli çok güzel bişey ya
inanın insanın eşiyle arasındaki bağları bile çok daha ileri boyuta derinlere taşıyor
ben ikinciyi doğururum siz hamile kalmaya karar verene kadar

tabi mide bulantısından baygınlık geçirdiğim günleri biraz çabuk unuttum ben galiba dimi

yer yer abisi çağırırsa
bi de en fazla eğlenceyi tahmin eder belki gelinlik giyeceğimi filan düşünmez hem abisi 1 hafta önceden söyler hem p.tesine geliyo diye uyduruktan pazar günü şık bi masa hazırlar yarın yapamıcaz filan der romantizm yaparım olur ümidi kesilir

Kızlar ne güzel buluşma yine kalabalık olucak gibi
Benimde doktor randevum var cumartesi 12:30'da eşim çalışıyor olmasaydı bıraktırırdım kendimi,araçla sadece hastaneye kadar gidebilirim oda annemle, üzgünüm bu seferlik katılamıycam eminim çok güzel geçicektir bol bol foto çekin

hım organizasyon sağlam ise harika olur o zaman

bi de ayak yaparım doğum günü yapacak zamanı buldular filan sinirlerim ben...

menstural dönemimde bi sorun yok çok şükür ama yine gideyim ben dediğin gibi.

ahsenim ben maddi manevi kendime güvenemiyorum hazır değilim bi çok şeye eşim çoook istiyor ama az daha daha dursun bakalım

eminim dünyanın en güzel duygusudur ama daha zamanı var ahsenim

siz böyle erteleyin erteleyin
sonra bebeğiniz size "ceeee" yapsın da görün hazır mısınız değil misiniz

valla artık ceeee yapabilir çünkü doğum kontrol hapı kullanmıyorum artık süpriz olabilir malum eşim de çok istiyor bebeği korunmamız tamamen ona bağlı

kızlar benim bi tanıdığım bebek istiyordu hanımı istemiyordu prezervatifi iğneyle delmiş ve bebekleri olmuştu 4-5 yıl sonra ititraf etmiş karısına

maşallah incecik iğne deliğinden gecen sperm sayısyla hamile kalmak büyük başarı
kadını da kutlamak gerek

Sağol canım, yanlış hatırlamıyorsam sen saç rengini yakın zamanda değiştirmiştin. Fotoğrafları eklersin artık :)

evet canım saçımı bakıra boyatmıştım tekrar ama bakır çok çabuk akan bir renk olduğu için sarıya dönmüştü, birde çok çabuk akmıştı tek sefer boyandığı için, normalde kızıl tonları 2-3 hafta arayla iki kez boyanır. bitkisel boya aldım zaten.. bu akşamda anneme gittik boyattım bileeee

çok farklı bir renk değil yine bakır-turuncu tonlarında oldu istediğim gibi. fotosunu eklerim yarın.

ahsencim yaa maşallah kocaman olmuş kızın çok tatlı göbekk.. bende yakın çekim ekliyim göbeemi

Landfloves mamalarının resimlerini eklememişsin?? Beğendinmi pizzayı ??

yaa ben unuttum foto çekmeyi yaaaa pizzalar şahane olmuştu sıcak sıcak yedik ama soğudukça sertleşti hamurunu çok ince yapmıştım, acaba yoğurt olduğu için mi süt koysam bi dahakine daha yumuşak olur mu?

evet kızlar ben miracle'ı tanıdığım için çok memnunum. keşke hepinizle görüşebilme şansımız olsa, birde bizim evlerimiz yürüme mesafesinde
sizlerde daha fazla ertelemeyin bence 2-3 kişi bile olsa görüşün sonra birbirinizin evlerine gidersiniz her seferinde bikaç kişi daha katılır. çünkü o kadar kişi için uygun gün ve saat ayarlamak çok zor, hem çalışanlar hem hamileler var ve istanbulun trafiği çok fazla zaten. 4 kişi bir araya gelebilmeniz bile büyük şans yani

ayy gerçekten miiii neyseki benim eşimde istemiyor yoksa oda yapardı kesin böyle bişey

bizde martta başlayacaz ilk denemelerimize, mart kedileriyle beraber o yüzden ocakta falan kontrole gider folik asit masit kullanmaya başlarım sanırım. ama kist olduğu için bende pek umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…