- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.661
oh ne güzel canm çok sevindim
miracle hadi gözün aydın
ama folik asit 3 ay öncden içilmeye başlanıor zaten, içmeye başlasan iyi olur
ben hiç kullanmadım folik asit
Kızlar bu arada ayakkabılığım dün nihayet geldi. Yarın evimin fotoğraflarını siteye yüklerim. Sırada kitaplık kaldı. Şimdi netten kitaplık bakıyorum. Onuda aldığımız zaman hiç bir eksiğimiz kalmıyor çok şükür.
selam kızlar
daphnecim geçmiş olsun evinin fotolarını merakla bekliyoruz ahsen de bugün koyacaktı bakalımmm
kızlar yıldönümü için nette araştırma yaparken bu sitede birinin yaptığı bşy okudum beğendim
arkadaşlarıyla canlı müzik olan bi mekan ayarlamış eşini de arkadaşın doğum günü diye kandırmış oraya götürmüş düğün fotoları olan pasta yaptırmış sonra müzik eşliğinde gelinliğini giyip sahneye çıkmış kocası çok şaşırmış tabi ve çok eğlenmişler....
nasıl sizce kopya çeksek biz de???
Herkes susmuş kızlar, yarın için adalara pikniğe gitmeyi planlıyorduk eşim hasta olunca yattı o iş. Sizin planlarınız ne?
çok saol canım benim nolur sende ihmal etme bak ben ihmal ettim 4 aydır uğraşıyorum ve inan çok yorulmuştum artık.
saol ahsenimm.
işte bizde daha bebişe tam karar veremedik ki önce bi 3 ay dyoruz sonra 5-6 daha dursun diyoruz o yüzden 1-2 aya kadar başlayayım en iyisi canım.
bu arada ahsenim sen hamile kalmadan önce tahlil falan yaptırdın mı doktorum hamile kalmana 1 ay kala mutlaka gel virüs falan var mı diye test yapallım dedi kızlar doktorum da 5 aylık hamile
çok saol canım benim nolur sende ihmal etme bak ben ihmal ettim 4 aydır uğraşıyorum ve inan çok yorulmuştum artık.
saol ahsenimm.
işte bizde daha bebişe tam karar veremedik ki önce bi 3 ay dyoruz sonra 5-6 daha dursun diyoruz o yüzden 1-2 aya kadar başlayayım en iyisi canım.
bu arada ahsenim sen hamile kalmadan önce tahlil falan yaptırdın mı doktorum hamile kalmana 1 ay kala mutlaka gel virüs falan var mı diye test yapallım dedi kızlar doktorum da 5 aylık hamile
YA BENDE öyle bişey istiyorum. ileride bebek odası olacak odama kitaplık ama basit bişey istiyorum ileride de rahatlıkla kullanabilieyim diye.
yıldönümü çok güzel ama o gün eşin yer mi sonuçta evlilik yıldönümünüz neden doğum gününe gidesiniz ki ?
yarın forum akvartuma gidiyoruz kısmetse
ve imzamda yazan herkese gelsin
yer yer abisi çağırırsa
bi de en fazla eğlenceyi tahmin eder belki gelinlik giyeceğimi filan düşünmez hem abisi 1 hafta önceden söyler hem p.tesine geliyo diye uyduruktan pazar günü şık bi masa hazırlar yarın yapamıcaz filan der romantizm yaparım olur ümidi kesilir
ya ben bu konularda pimpirikliyim biliyosun
evlenmeden önce bile genel bir kontrole gitmiştim
hamile kalmayı planladığımızda da gittik öyle bir baktı doktor
ama çok da gerekli değil yani genel anlamda bir sorunun yoksa
ama senin durum farklı, git tabi ki
bu arada nede erteliyosunuz?
kızlar hamilelik çok eğlenceli çok güzel bişey ya
inanın insanın eşiyle arasındaki bağları bile çok daha ileri boyuta derinlere taşıyor
ben ikinciyi doğururum siz hamile kalmaya karar verene kadar
tabi mide bulantısından baygınlık geçirdiğim günleri biraz çabuk unuttum ben galiba dimi
siz böyle erteleyin erteleyin
sonra bebeğiniz size "ceeee" yapsın da görün hazır mısınız değil misiniz
valla artık ceeee yapabilir çünkü doğum kontrol hapı kullanmıyorum artık süpriz olabilir malum eşim de çok istiyor bebeği korunmamız tamamen ona bağlı
kızlar benim bi tanıdığım bebek istiyordu hanımı istemiyordu prezervatifi iğneyle delmiş ve bebekleri olmuştu 4-5 yıl sonra ititraf etmiş karısına
Sağol canım, yanlış hatırlamıyorsam sen saç rengini yakın zamanda değiştirmiştin. Fotoğrafları eklersin artık :)
ahsencim yaa maşallah kocaman olmuş kızın çok tatlı göbekk.. bende yakın çekim ekliyim göbeemi
Landfloves mamalarının resimlerini eklememişsin?? Beğendinmi pizzayı ??
selaaam kızlaaarr...
nasılsınız bakalım?
göbüşler harika çıkmış.
ben bugün doktora gittim vee yaram tamamen iyileşmiş çok şükür.ama akıntım devam ettiği için 2 antibiyotik ve enjekte edilen kapsül verdi bunlarla geçer dedi.
ayrıca bebişi daha fazla erteleme bence dedi folik asitte yazdı.ama henüz kullanmayacağım.
istanbullular buluşuyoo süper eee izmirlililer buluşun sizde artık öyle güzel ki buradaki dostluğu gerçek hayata taşımak demi landflovesimmm
valla artık ceeee yapabilir çünkü doğum kontrol hapı kullanmıyorum artık süpriz olabilir malum eşim de çok istiyor bebeği korunmamız tamamen ona bağlı
kızlar benim bi tanıdığım bebek istiyordu hanımı istemiyordu prezervatifi iğneyle delmiş ve bebekleri olmuştu 4-5 yıl sonra ititraf etmiş karısına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?