Eylül dostluğumuza burada devam (:

Zafer bayramı herkesin kutlu olsun her ne kadar bugün çalışıyorsakta pöff
Neyseki yarın cuma cumartesi bebişimi görücem annemle alışveriş yapıcaz gerçi o almış fazla fazla ama bende bişeyler almak istiyorum,bu arada gözümde arpacıkmıdır nedir ondan çıktı ve üstünede nezle olmuşum:2::2:

bayramımız kutlu olsun arkadaşlar...

ben dün gece uyuyamadım, bugün sabah dişçiye gidecektim ama tatil olduğunu hatırladım son anda.. babamdanda arabayı aldım, bugün eşim için alışverişe çıkacam. cumartesi evlilik yıldönümümüz limangodan aldığım hediyeyi daha kargoya bile vermemişler bu site hep böyle zaten sinir oldum yetişmeyecek

Biz bgn kardeşimle eşime hediye bakmaya gidicez tabi onun işi çıkmazsa yarın akşam eşim dönebilir gidemeyiz inş.cumartesi döner de hallederim şu hediye olayını.kredi kartımı da göndermedi şu uyuz banka gönderseydi hiç olmadı netten hallederdim elim kolum bağlı oturuyorum

jelooom geçmiş olsun canım gözündeki arpacığın en kolay çaresi sarımsağı soyu ortadan ikiye bölüp suyunu arpacığın üstüne süreceksin hemencecik geçer canım benim de çok çıkar canım.

landflovesim vayyy be kocaman bir yılı devirdik daha nice yıllara şimdiden

Miracle saol canım tavsiyen için,eve gider gitmez yaparım sarımsak nelere yarıyor,inşallah geçer fazla kalmaz,
Bir yıl ne çabuk doldu bakalım ne alıcam ben daha karar veremedim

Miracle saol canım tavsiyen için,eve gider gitmez yaparım sarımsak nelere yarıyor,inşallah geçer fazla kalmaz,
Bir yıl ne çabuk doldu bakalım ne alıcam ben daha karar veremedim

rica ederim canım doğal antibiyotik diyorlar ya sarımsağa ama malesef benim kocam yemiyo bende nasıl severim yemekler ama çaktırmadan katıyorum az az

jelom siz en güzel hediyeyi verdiniz birbirinize paşanız en güzel hediye

bugün hiç sohbet yok sayfalar yerinde sayıyo ben de face ye tatil fotolarımızı ekledim face olanlar merak edenler bakabilir

Evet sarımsağı bende pek sevmem ama arada soslara yemeklere minik minik doğrayıp koyuyorum,
Dimi ama paşa bize en büyük hediye du eşimede diyim ben

slm kızlar. istanbuldayım yolculuğumda çok iyi geçti çok şükür kocacım çok rahat ettirdi beni. bugün tüm gün evdeydik. c.tesi kesin nerde saat kaçta buluşuyoruz güzeller ben yarın girer okurum forumu.

jelocum geçmiş olsun canım mikrop kaptı heralde. bisüre gözüne makyaj malzemesi sürme bence.
hanzade fotolarınız çok güzel hep aşkla bakmışsınız birbirinize maşallah.
mmm başka neler vardı geçmişi okudum ama unuttum kızlar...

bugün kimsecikler gelmemiş, ee tatlildi tabi

benim kocamın da tatildi annemlerdeyiz sabah kahvaltıya geldik, dışarı çıktık gezdik tozduk yoruldum şimdi

jelo c.tesi günü biz de bebeğimizi görücez nasipse hem de ayrıntılı usg de
çok heyecanlıyız

Günaydın kızlar , planladığımız 1 günlük ağva gezisi maalesef olmadı eşim dükkana gitmek durumunda kaldı tüm gün evde tek başımaydım , gece 11 de geldi eşim tabi patladım bende artık …

Cumartesi günü kimler gelecek?

Canım o kadar sıkkın ki buluşmaya gelip kimsenin canını sıkmak istemiyorum ,

Son düzenleme:

Kızlar 1 diyelim. Özdenciğim canın sıkkınsa koşa koşa gelmelisin hem değişiklik olur sanada. Yalnız beni kadıköy iskeleden alırsanız sevinirim. Yoksa o kalabalıkta birbirimizi bulmakta güçlük çekebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…