Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben geldim hanımlaaaarrr:126:

bugün itibariyle diyet değilde yediklerime dikkat edicem kafaya koydum, biraz uyudum keyif yaptım kendime geldim

sofistike cim eşin ne kadar güzel süpriz yapmış öyle maşallah, bizlerde bekliyoruz bakalım sırasıyla görücez

ekledım ama becerebıldım mı bılmıyom kuzum
yenı boyadım evde ole yapay duruyo mu fıkır almak ıstedım sızden

aydasucum ben malesef kaçırdım senin fotoğrafını meraklandım şimdi, bu aralar banada geldiler devamlı saçımı boyama isteğim var daha önce hiç boyamadım söylemiştim bu seferde çingeneye benzerim diye korkuyorum

Kızlar ben çıkıyorum, ismek in hüsnü hat kursuna yazılıcam inş. yarın görüşürüz

tatlım baya kurslara yazılmışsın ne güzel bende dün senden özendim hemen gece eşime söyledim bunlar varmış gidiyimmi diye seç o zaman ne istiyorsan bakarız dedi bende ama nasıl gidicem diye ayak yaptım düşündük bu akşam itibariyle yine araba kullanmalara başlıyorum en son ciddi kaza atlatmıştım korkudan sürmüyordum kurs açılana kadar gidip gelme kıvamına gelirsin dedi, nasıl mutlu oldum anlatamam bu arada bende makyaj kursuna gitmek istiyorum fikri olan varmı bu kursla? veya tavsiyesi birde hüsnü hatı aklıma koydum.
ilk fotoğrafçılığa baktım zaten ünv. eğitimini ders olarak aldım artı birşeyi yoktu ama biri gitmek istiyordu landfloves tı sanırım baktım derslerine canımda onları okuyarakta biraz deneyerek meraklada öğrenebilirsin hani çok özel artı katkısı yok gibime geldi.

Son düzenleme:
anaaa suraya bak arkadas bılem degılmısız hakkat kız

sen konuş konuş bide arkadaş olma
cık cık cık

walla herkesler kursa yazılıyo,bendede hep laf var icraat yok,kınıyorum kendimi

buda benim şimdi yaptıgım bebe yaka kolye olmaya çalışmış ama pek olmamış kolyem

ayyyy kuzum ya süper olmuş gerçektenn maşallah ne güzelsin sen öyle normal halinden çok farklısın böyle çok beğendimm tüüttüüüü 41 kere maşşallaaahh

çıtlenbıgım tesekkur ederım arkadasım
Benı hep kapalı gorenler acık gorunce cok sasırıyor, cok yasadım ole ev ortamında pardon aydasu yok mu dıyen

melıscım koydum canım yenıden...
Bu arada ben tam gaz dıyete devam

evet başörtüsüz çok farklı oluyo insan,bende bazen takıyorum namaz kılcağım zaman,hiç yakışmıyo bana

Harıka olmus canım cok cıdııyım bak cok sık durmus
ben de lıse donemlerımde ozellıkle cok ugrasmıstım takıyla annem kursa gıdıyordu ay hatta yaptıgım bı yuzugu atayım hemen resım koymaya alıstım nasılsa

koy koy

benimde foto makinem kablom yanımda alıştım çekip çekip koyuyorum.tam twitter lık bi tipim ama tlfumda net yok

evet başörtüsüz çok farklı oluyo insan,bende bazen takıyorum namaz kılcağım zaman,hiç yakışmıyo bana

Yakısıyordur bı kere tamam mı sadece alıskın olmadıgın ıcın sana ole gelıyordur canım

kız aydasu başörtüsü fln diyince,annemler şubat gibi umreye gitcekler,banada ille sende gel diyor annem,ben hem istiyorum hem istemiyorum,oraları görme fikri bile beni heyecanlandırıyor ama oraları gördükten sonra,şimdiki giyim tarzımdan vicdan azabı duyacağımı düşünüyorum,ama bu giyim tarzımdan vazgeçemem,kararsızım yani çok

aydasum çok beğendim ben de canım güzel olmuş saçların
eee güzele ne yakışmaz
2011 eylül gelinlerinin özellikle bu topictekilerin tabii ki hepsi birbirinden güzel hepinizi çok beğeniyorum kızlar

Canım ıcınden nasıl gelıyorsa oyle davran, kendını hazır hıssedıyorsan gıt. Ne bıleyım ben soyle dusunuyorum herkesın ınanc derecesı kendıne, hanı soyle bır dusunce var ya oraya gıttıkten sonra tum hayatım degısmelı eskısı gıbı olmamalıyım gıbı, o bana pek mantıklı gelmıyor acıkcası. Yanı oralarda yasayan herkes 4 4luk mu o zaman kutsal topraklarda yasıyorlar dıye... Bu dusunce ımkanının varke bıle gıtmenı engeller bole dusunme, herkese nasıp olmaz oraları gormek, imkanın varken degerlendır bence...

eee güzele ne yakışmaz
2011 eylül gelinlerinin özellikle bu topictekilerin tabii ki hepsi birbirinden güzel hepinizi çok beğeniyorum kızlar

Sağolasın hanzadem, cııdden oyle ama eylul kızları taş masallah...

eee güzele ne yakışmaz

hemen üzerime alındım ve bi tarafım kalktı ayhh

kızlar bu arada alakasız ama dün eşimle saçımı boyatsammı diye konuşurken reklamda Veda dizisinin Fahriye evcenin yeni saç rengini gördü bunu tuttarabilirsen boya dedi, bi heveslendim şimdi araştırırken ne renkmiş diye o kadının eski rengi gibi benimde saçlar simsiyah yorumlara baktımda herkes eski siyah hali daha güzel demişler bende hemen sanki bana yorum yapılıyormuş gibi bi soğudum ıyhh evet bencede yapıyorum Allahım ne hallerdeyim

Son düzenleme:
bebek yuzlu kuzu alıncan tabi
sorma bugun benım de heryerım kalktı gazı aldım bırazdan dısarı cıkcam herkese tepeden bakarım artıkın onlar saclarımı gormese de hıh

benmi bebek ayh bi dk bi hoş oldum sen kendine bak kızım gözlerin yeter

bu arada polyanalıktan söylemiyorum bu eylül gelinlerinin hepsi ciddi daş gibi maşallah tütütütü!!!

kızlar dün foto koymadığımız için beni görmeyenler varmış sanırsam ama daha önce 2 defa foto koymuştum

malesef o taş hatunlar arasına ben dahil değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…