- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.241
ekledım ama becerebıldım mı bılmıyom kuzum
yenı boyadım evde ole yapay duruyo mu fıkır almak ıstedım sızden
Kızlar ben çıkıyorum, ismek in hüsnü hat kursuna yazılıcam inş. yarın görüşürüz
ayyyy kuzum ya süper olmuş gerçektenn maşallah ne güzelsin sen öyle normal halinden çok farklısın böyle çok beğendimm tüüttüüüü 41 kere maşşallaaahh
ben geldim hanımlaaaarrr:126:
bugün itibariyle diyet değilde yediklerime dikkat edicem kafaya koydum, biraz uyudum keyif yaptım kendime geldim
sofistike cim eşin ne kadar güzel süpriz yapmış öyle maşallah, bizlerde bekliyoruz bakalım sırasıyla görücez
aydasucum ben malesef kaçırdım senin fotoğrafını meraklandım şimdi, bu aralar banada geldiler devamlı saçımı boyama isteğim var daha önce hiç boyamadım söylemiştim bu seferde çingeneye benzerim diye korkuyorum
tatlım baya kurslara yazılmışsın ne güzel bende dün senden özendim hemen gece eşime söyledim bunlar varmış gidiyimmi diye seç o zaman ne istiyorsan bakarız dedi bende ama nasıl gidicem diye ayak yaptım düşündük bu akşam itibariyle yine araba kullanmalara başlıyorum en son ciddi kaza atlatmıştım korkudan sürmüyordum kurs açılana kadar gidip gelme kıvamına gelirsin dedi, nasıl mutlu oldum anlatamambu arada bende makyaj kursuna gitmek istiyorum fikri olan varmı bu kursla veya tavsiyesi birde hüsnü hatı aklıma koydum
çıtlenbıgım tesekkur ederım arkadasım
Benı hep kapalı gorenler acık gorunce cok sasırıyor, cok yasadım ole ev ortamında pardon aydasu yok mu dıyen
QUOTE]
ama çok farklısın gerçekten daha küçük gösteriyosun bu halinle pek bi şekersin
sen konuş konuş bide arkadaş olma
cık cık cık
walla herkesler kursa yazılıyo,bendede hep laf var icraat yok,kınıyorum kendimi
buda benim şimdi yaptıgım bebe yaka kolye olmaya çalışmış ama pek olmamış kolyem
Eki Görüntüle 503596
Harıka olmus canım cok cıdııyım bak cok sık durmus
ben de lıse donemlerımde ozellıkle cok ugrasmıstım takıyla annem kursa gıdıyordu ay hatta yaptıgım bı yuzugu atayım hemen resım koymaya alıstım nasılsa
evet başörtüsüz çok farklı oluyo insan,bende bazen takıyorum namaz kılcağım zaman,hiç yakışmıyo bana
çıtlenbıgım tesekkur ederım arkadasım
Benı hep kapalı gorenler acık gorunce cok sasırıyor, cok yasadım ole ev ortamında pardon aydasu yok mu dıyen
QUOTE]
ama çok farklısın gerçekten daha küçük gösteriyosun bu halinle pek bi şekersin
cok saol bugun ıyı motıve ettınız benı, ıste gecen hafta sacımı boyadım gıttım kuafore kız sacımı yıkıyor gozu yuzugume kaydı bı sasırdı evlımısın senn dıyoevet dedım ay pek de kucuksun dıyo ne kucugu 27 yasındayım dedım ınanmadı
Yakısıyordur bı kere tamam mı sadece alıskın olmadıgın ıcın sana ole gelıyordur canım
cok saol bugun ıyı motıve ettınız benı, ıste gecen hafta sacımı boyadım gıttım kuafore kız sacımı yıkıyor gozu yuzugume kaydı bı sasırdı evlımısın senn dıyoevet dedım ay pek de kucuksun dıyo ne kucugu 27 yasındayım dedım ınanmadı
bu artık daha çok hoşuna gidiyodur bana da öyle derler 160 boyunda ufak tefeğim eskiden kızardım ama şimdi denince hoşuma gidiyo
kız aydasu başörtüsü fln diyince,annemler şubat gibi umreye gitcekler,banada ille sende gel diyor annem,ben hem istiyorum hem istemiyorum,oraları görme fikri bile beni heyecanlandırıyor ama oraları gördükten sonra,şimdiki giyim tarzımdan vicdan azabı duyacağımı düşünüyorum,ama bu giyim tarzımdan vazgeçemem,kararsızım yani çok
aydasum çok beğendim ben de canım güzel olmuş saçların
eee güzele ne yakışmaz
2011 eylül gelinlerinin özellikle bu topictekilerin tabii ki hepsi birbirinden güzel hepinizi çok beğeniyorum kızlar
aydasum çok beğendim ben de canım güzel olmuş saçların
eee güzele ne yakışmaz
2011 eylül gelinlerinin özellikle bu topictekilerin tabii ki hepsi birbirinden güzel hepinizi çok beğeniyorum kızlar
hemen üzerime alındım ve bi tarafım kalktı ayhh
bebek yuzlu kuzu alıncan tabi
sorma bugun benım de heryerım kalktı gazı aldım bırazdan dısarı cıkcam herkese tepeden bakarım artıkın onlar saclarımı gormese de hıh
kızlar dün foto koymadığımız için beni görmeyenler varmış sanırsam ama daha önce 2 defa foto koymuştum
malesef o taş hatunlar arasına ben dahil değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?