- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.421
ben arada ocak annelerine yazıyom
o göndermeler bana mıydı yoksam
ayy kimin dedikodusunu yapıyonuz anlamadım ben
kızlar bu arada ben gidip web tasarım kursuna yazıldım geldim. birde acısos yapmak için miniminnacık kavanozlar aldım, sanırım baharatlık olarak satılıyor 6 tane, cam ve kapakları plastik olmadığı için aldım, birde ben tek yiyeceğim için açtıktan sonra dolapta bir hafta falan duruyormuş ya bozulmamış olur bitene kadar dedim.
Eki Görüntüle 503812
bunlarda kırmızı erik ve şeftali kompostolarım
Eki Görüntüle 503813
ama bu topicteki çoğu kızın ortak bi özelliği var HAFİYELİK
kimse bunu atlamasın bence
ne o kuzum bizden gizlediğin bşy mi var yoksa
şaka tabi ki seni biliyoruz başka yerlere yazdıklarına gelince o sorunlarını zaten burda anlatmıştın canım...
günaydın günaydın sabah şekerleri günaydınn hepinize mutlu hayırlı günler olsuuunnn
şakkıdı şakkıdı şakkıdıııııııı
çok enerjikim gördüğünüz üzreee
dün gece yarısı kalktım kısır yaptım afiyetle yedim, şimdi hala yiyorum
bu arada canım çok fena halde mandalina çekiyor, dünden beri araştırıyoruz yok anacım bulamadım
rüyamda bir poşet dolusu yedim biraz tatmin oldum sanki
Bugün nihayet hat kursuna yazıldım, artık 7 ekimden itibaren her pazar sabah 9 akşam 4 kursta olacağım, inşallah zevkli geçer . onun haricinde spor kursuna da gitmek istiyordum , ama spor kursu bizim oturduğumuz ilçeye epey uzak, o yüzden yazılmadan geri döndüm, eşim de akşam dolmuşla uzak ama özel arabayla uzak değil ona da yazıl bazen ben götürürüm bazen de kendin gidip gelirsin dedi çok sevindim
Ay kızlar ya en muhabbetli günde ben yokmuşum, enleri seçmişsiniz, gerçi kimse beni herhangi bir " en " seçmemiş ama olsun, o da muhabbetlere çok fazla katılamadığımdandır, benim de var enlerim, yarın
inşallah ben de eklerim
kızlar hanzedenin kardeşi nerede askerdi haberler berbat yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?