Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben arada ocak annelerine yazıyom

o göndermeler bana mıydı yoksam
ayy kimin dedikodusunu yapıyonuz anlamadım ben

ne o kuzum bizden gizlediğin bşy mi var yoksa
şaka tabi ki seni biliyoruz başka yerlere yazdıklarına gelince o sorunlarını zaten burda anlatmıştın canım...

Landfloves yaaaa kız ben bayılıyom senın aldıklarına hep ama ya, var ya sana bı gelebılsem evını kurcuk kurcuk kurcalardım herhalde
Kompostolar da cok guzel duruyor canım afıyetle yıyın

ama bu topicteki çoğu kızın ortak bi özelliği var HAFİYELİK
kimse bunu atlamasın bence

Kızlar selam,
Hanzadecim ben çok yoğun çalışıyorum o kadarki sabah açıp unutuyorum tam mesai bitimine yakın bi bakıyorum yazmaya da vaktim kalmıyor..Ama gerçekten sürekli takip etmek sohbetler katılmak çoookkk isterim ama çok yoğunum bankacılık olunca hiç birşeye vakit kalmıyor..En takipçi olmakta hoşuma gitti ama keşke daha iyi tanışsam hepinizle..=)

pingum: en sabırlı, en fedakar ve en tontini
hanzade: en hamarat, en obur, birazcıkın da azgın ama öyle demek istemiyom arkadaşıma
aydasu: en sakin en sebatkar
landsflover: en cesur en tatlı cadı
çitlenbik: en kibar en yumuşak yumoş gibim pırıl pırıl
özden: (o beni unutmuş ama) en şişko şaka şaka en tatlış bence, yüz yüze karşılaşırsak boynuna atlayıp minnoşumm deme sözüm var ama bana kalırsa bu tarz hareketlerden pek hoşlanmayan biri olabilir. Olsun ben yapcam
melistoş: en minnak en pozitif en free (hayatın getirdiği sıkıntıları pek tınlamıyor izlenimi veriyo)
smillia: en güzel en cesaretli (kamasutra taşını nasıl aldıgını biliyoz)
miracle: en pasiflora (adamı iki dk da sakinleştirir test edildi onaylandı)
daphne: en düşünceli en kibar

ay aklıma bunlar geldi kocam başımda gidelim deyip duruyo
eve gidiyoz biz mucckk öptüm herkeşleri

ne o kuzum bizden gizlediğin bşy mi var yoksa
şaka tabi ki seni biliyoruz başka yerlere yazdıklarına gelince o sorunlarını zaten burda anlatmıştın canım...

ya kimden bahsediyosunuz pekim bana mesaj atsana
valla sanırım burda en saydam olan benim her türlü sıkıntımdan mutluluğumdan haberdar ediyorum sizi

bu arada mesajlarımızn altındaki facebook begen işareti ne kızlar ya
facebook da mı yayınlanıyor yazdıklarımız anlamadım ben

Kızlar bana bulmak için biraz zorlandınız ama olsun teşekkürler söyledikleriniz için bende burda olmayı seviyorumm

Az daha durursam aksam yemek yerıne taş yicez gideyım de ıkı kap yemek yapayım, zaten dıyetteyım

malum haftaya izinde olacağım o yüzden çok işim var hatta hala ofisteyim yazacağım daha çok isim var ama yarın yazarım o enleri :)

kızlar kafam çok karışık bugün ilk kez bu iki işi aynı anda yapmaya başladım ve nefes alamadım aslında zevklide ama yoruluyorum umarım alışırım ..

kızlar ben bu ankete göre kralın soytarısı seçildim demek

dedikodu yapamadım bir türlü sizinle en iyisi eve gideyim

ayy daphne hakkında bişeyler yazayım

bence sen bu topiğin en olgun kişisisin arkadasım , ömür boyu görüşürüz insallah

ahsen canım benim karşılıklı hislerimiz bende sana sarılacağım göbeklerimizi tokuştururuz

bu arada en cilveli sensin ahsen

şimdi gidiyorum

umarım yarın görüşürüz kızlar

a

Bugün nihayet hat kursuna yazıldım, artık 7 ekimden itibaren her pazar sabah 9 akşam 4 kursta olacağım, inşallah zevkli geçer . onun haricinde spor kursuna da gitmek istiyordum , ama spor kursu bizim oturduğumuz ilçeye epey uzak, o yüzden yazılmadan geri döndüm, eşim de akşam dolmuşla uzak ama özel arabayla uzak değil ona da yazıl bazen ben götürürüm bazen de kendin gidip gelirsin dedi çok sevindim

Ay kızlar ya en muhabbetli günde ben yokmuşum, enleri seçmişsiniz, gerçi kimse beni herhangi bir " en " seçmemiş ama olsun, o da muhabbetlere çok fazla katılamadığımdandır, benim de var enlerim, yarın

inşallah ben de eklerim

Son düzenleme:
sofiş kocanın sürprizi çok hoşmuş annenin gelmesine de çok sevindim doping oluyo ama ayrılmak çok zor ne kadar çok kışlık yaptınız maşallah miracle hariç hiçbiriniz beni enler listesine almamışsınız küstüm(her günde yazıyorum size oysa)bu topikteki en şişko benm

En ler seçilmişşş. Ilk başta unutulmuşum da neyse ki sonradan hatırlanmışım. Saoluuunn
Benimde enlerim var tabeee
En eli maşalı, dobramız: landfloves
En komik, esprili: ozdn
En tatlı dilli, pozitif, güzel gözlü vee hamarat: aydasu
En hoş, alımlı:smilla
En sabırlı, sakin: jeloo
En tatlı, fedakar: pingu
En yüksek misafir ağırlama potansiyeline sahip ve seksi: hanzade
En yardımsever: miracle
En nazlı ve araştırmacı: ahsoş
En minnoşumuz:melis
En fit olanımız:dahpne
En kpsszede (benle birlikte):sniperelit
En nazik, kibar: chitlembik

Ay inşallah unutmamışımdır kimseyi:26:

günaydın günaydın sabah şekerleri günaydınn hepinize mutlu hayırlı günler olsuuunnn
şakkıdı şakkıdı şakkıdıııııııı

çok enerjikim gördüğünüz üzreee
dün gece yarısı kalktım kısır yaptım afiyetle yedim, şimdi hala yiyorum
bu arada canım çok fena halde mandalina çekiyor, dünden beri araştırıyoruz yok anacım bulamadım
rüyamda bir poşet dolusu yedim biraz tatmin oldum sanki

ayy takvmimde ne kadar ayıp şeyler yazıyoooo

bu arada ben 50 kilo olmuşum ömrümün rekoru bu kızlar
hedefim 58den yukarısını görmemek, inş. fazlasını almam
zyv hayırlı olsun inş. kurslardan memnun kalırsın. Haftasonu oldugu halde eşin izin vermiş, afferim ona

günaydınnnn

maşallah şekerim enerjin hiç azalmasın hep artsın. kız akşam benimde canım kısır istedi biliyomusun. dün buranın pazarıydı marul almamıştım,akşam annem uğradı pazar çıkışı al maruldan biraz dedi ondanda almadım. akşam eşime dedim keşke alsaydım yarın kısır yapardım..
sen kaç kiloydun hamile kaldığında ahsencim 50 kilo neki yaa şaka gibi... ben tam 5 kilo aldım biliyomusun. herkes 5 ayda 5 kilo normal diyo ama. 65 kilo oldum

tatlım hayırlı olsun kursların çok iyi olur senin için. sen topiğe çok takılmıyosun girdiğin günlerde kendinle ilgili pek bişey yazmıyosun o yüzden seni pek tanıyamadım açıkcası, sana yazıcak bi en de bulamadım o yüzden canım. ama sen bizi bırakma gel sık sık

kızlar hanzedenin kardeşi nerede askerdi haberler berbat yine

görünce benimde aklıma hemen topicte kardeşleri asker olan kızlar geldi. hanzadenin kardeşi afyon değildi sanki çünkü izmirden gelirken yanına uğramışlardı... Rabbim ailelerine sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…